Ana Menü

SSL 27 Nisan 2013 Cumartesi 20:00 Beşiktaş - Orduspor

Başlatan saldır beşiktaş, Nisan 25, 2013, 00:57:18

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Bir zahmet alın şu maçı da 3'üncülüğü koruyabilelim.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba, Orduspor maçına gerek zorunluluk gerekse de gelecek sezonun kadrosunu şekillendirme adına önemli değişikliklerle sahaya çıkacak.

Bu sezon sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle bir türlü ideal kadrosuyla mücadele edemeyen siyah-beyazlıların Orduspor maçı öncesinde cezalı listesi bir hayli kabarık... Devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen Gökhan Süzen, Ersan Gülüm ve Necip Uysal, kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

KALEDE GÖREV CENK GÖNEN'İN!

Samet Aybaba bu haftaki en dikkat çekecek değişikliğinin kalede olması bekleniyor. Aybaba, McGregor yerine Cenk Gönen'e kaleye teslim edecek. Genç file bekçisinin kalan haftalarda da kaleyi koruyacak.
Savunmada ise sakatlığı geçen Sivok yeniden formasına kavuşuyor. Sivok'un partneri Escude olacak. Cezalı Necip'in yerine ise Mehmet Akgün forma giyecek. Akhisar Belediyespor maçında Beşiktaş'ın tek golüne imza atan ve ortaya koyduğu performansla sakatlık sonrası gelecek adına umut veren Mustafa Pekmetek, gol silahı olacak.

AYBABA, FERNANDES'I KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Siyah-beyazlılarda en çok merak edilen soru ise Manuel Fernandes'in Orduspor kadrosunda yer alıp alamayacağı... Şu an için bu sorunun yanıtı olumsuz... Her ne kadar yönetim, Portekizli yıldız ile herhangi bir sorun olmadığını söylese de Samet Aybaba, Fernandes'i kadroya almayı düşünmüyor. Portekizli oyuncunun gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağına ilerleyen günlerde karar verilecek.

İBRAHİM TORAMAN AMELİYAT OLDU

Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman, sağ dizinden ameliyat oldu. Beşiktaş'ın 2 hafta önce Bursaspor ile deplasmanda oynadığı maçta sakatlanan İbrahim Toraman'ın, sezonu kapattığı açıklanmıştı. Siyah-beyazlı takımın tecrübeli kaptanını ne zaman sahalara döneceği rehabilitasyon sürecinin ardından belli olacak. İbrahim Toraman'ın sakatlığıyla ilgili yapılan açıklamada, ''Ocak ayından bu yana sağ diz menisküs yırtığı bulunan oyuncumuza uygulanan artroskopik operasyon başarıyla sonuçlandırıldı" ifadelerine yer verildi.
Kaynak: Ntvspor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Fernandes'i de itin bi tarafına sokar bunlar ve 10 milyon edecek adamı 1-2 milyon üste para vererek feshederler sözleşmesini.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Samet Aybaba neye güvenerek yapıyor bunu?
Son haftalarda iyi performans sergilerse yazın iyi paraya satabiliriz. Bu yaz satmazsak daha da yüksek rakamlar göremeyiz demedi demeyin.

El Colgado

her seye inanmayin beyler. hoca manuel'i yiyemez...

NoPasaran

Fernandes olayında büyük zarar edeceğiz belli oldu

Keşke satılsa idi..

Hep aynı şeyler oluyor..

İnşallah oynatır.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Fernandes kadar başına taş düşsün Samet hoca.

Berabere biter bu maç.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Devre arasında çok iyi rakama satabilirdik, acaba mı dedik şampiyonluk için, gizli hedef falan dedik ama keşke demeseydik. Sağlam para girerdi kasamıza. Neyse artık olan oldu, hayırlısı olsun.

NoPasaran

İşe gelirken onu düşündüm

Büyük zarar olacak ama bence yönetim açısından iyi oldu

Eğer fernandes 15 milyon euroya satılsaydı ve bu başarısızlık gelseydi yönetim unutulmayacak töhmet altına girecekti..

Ve senelerce bir koz olarak kulla nılacaktı..

Şimdi 5 ten fazla vermezler bence..

10 MİLYON EURO zarar olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran - Nisan 25, 2013, 14:25:31
Şimdi 5 ten fazla vermezler bence..

10 MİLYON EURO zarar olur

Bu kadar olacağını da sanmıyorum. 10 civarına gider, yani gitmesi lazım.

NoPasaran

Fernandese 10 milyon euro verseneler iddiaa ediyorum bugün imzasına onay verir Beşiktaşım..

İmkansız

Çünkü ekonomik sıkıntıların var, durumun belli, fernandes ve hocanın durumu belli..

Ki satmazsan devre arasında bedavaya imza atabilir..

vs vs vs
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Ruslardan ümitliyim ben. 10m€'na satarız gibi geliyor. Aslında umut ediyorum desem daha doğru olur.

El Colgado

ruslardan baska fernandese on bes veren cikmazdi kimse kusura bakmasin. on'a satacaksin abi fernandes'i,ederi odur. wonderkid mi satiyoruz ki yirmiye satalim. devre arasi da yazmistim on iki verdilerse hic dusunmeden satilsin diye.

NoPasaran

Taraftarların; sezon sonunda yıkılarak yeniden yapılması planlanan İnönü Stadı'nda sondan bir önceki maçını Orduspor ile oynayacak olan takımlarını yalnız bırakmayacakları ifade edildi. Kartal, tarihi stada G.Birliği maçıyla veda edecek.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Maç için ise

Puan kaybı olmaz

Ligin bence en kötü iki takımından birisi

1 gol bile bu maçı yenmek için yeter

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net