Ana Menü

STSL|29.Hafta| Beşiktaş - Antalyaspor(15.4.2013)

Başlatan keskinli, Nisan 13, 2013, 12:43:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

dk 54 öncesi uyumak üzere olan ben(stadda olmama rağmen)
dk 54 sonrası heyecandan duramayan ben...
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

oğuzhan bence salih'ten daha teknik ve akıllı... yerli iniesta. O0

CR7

Ali Ece, Beşiktaş-Antalyaspor maçını sıcağı sıcağına aksam.com.tr için yazdı...

Büyük hocalar yarım sezonda çifte kupa kazandırırken icabında şapkadan tavşan çıkartırlar. Ancak maalesef Samet Aybaba gibiler inatla tavşandan şapka çıkartmaya çalışırken Beşiktaş’ın dakikalarını harcarlar.

Beşiktaş taraftarı kadrolar anons edilirken gerekli mesajı fazlasıyla verdi: “Bu maç kaç kaç biterse bitsin, teknik heyet ve futbol yönetim anlayışında 2013 model futbol dinamiklerine ve taraftarın beklentilerine uygun bir değişim şart!”

Oğuzhan girmeden önceki Aybaba taktiği bayat kabak tadındaydı: “Topu Süpermen Fernandes’e verin, tutmazsa ben zaten oyuncuları suçlarım”

Sezonun büyük kısmında Süpermen edasıyla Beşiktaş’ta fark yaratan Fernandes bu kez tekledi. Herhalde son 1960 model “Bekâr-evli, 1983-2013 fark etmez sizi kamp paklar” sıradanlığı Fernandes’in bünyesine ters. Neyse ki maç kazanıldı da oyuncular bir dahaki hafta 1960 model kampın bir üst versiyonu izci kampından yırttılar.

2 AYRI MAÇ İZLEDİK

Maç nasıl kazanıldı peki? Süpermen tekleyince, Batman edasıyla Oğuzhan yetişti. Beşiktaş dün gece 2 ayrı maç oynadı. Oğuzhan girmeden önce Avrupa kupalarına katılma mücadelesinden çok taraftarın sinirlerini bozma mücadelesi veren cinsten bir futbol vardı. Sonra Oğuzhan girdi, Beşiktaş adına bambaşka bir maç başladı. Oğuzhan’dan önce rakibin yarısı kadar isabetli pas yüzdesine takılıp kalan Beşiktaş bir anda Oğuzhan kalitesinde bir Beşiktaş’a dönüştü. Ozzy’nin Fabregas’ı anımsatan çilingir işi asisti bir yana, girer girmez tempoyu Beşiktaş lehine dikte etmesi diğer yana.

'OZZY YOKKEN..'

Artık istatistikler eteğe mi entariye mi yoksa şalvara mı benzer, bilemem. Ama Beşiktaş’ta şampiyonluk iddiasının en güçlü olduğu dönemde Galatasaray derbisi öncesi bir istatistik vardı, elbiseye dönüşmemiş çarşaf kadar netti: Beşiktaş o maça kadar Oğuzhan’ın ilk 11’de başladığı maçlarda 2.2 puan ortalaması yakalarken, Ozzy yokken maç başına 1.1 puan alabiliyordu.

Üst üste 7. kez deplasmanda kaybeden Antalya karşısında iç sahada alınan galibiyet geleceğe ölçü olmaz. Beşiktaş yönetiminin zaman kaybetmeden diğer mevkilere, teknik heyete, sağlık heyetine ve futbol şubesine Oğuzhan kalitesinde takviyeler yapmak için gece gündüz çalışması gerek!

italik kısım 2 satırlık yorumum :)

NoPasaran

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında İnönü Stadı'nda MP Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Aybaba, yaptığı açıklamada;

"Oyunu belli bir yerde tutalım rakibe hızlı hücum fırsatı vermeyelim diye düşündük. Hemen hemen planımız tuttu. Pas trafiğinde sıkıntı yaşadık. İkinci yarı hamle hakkımız Oğuzhan'ı kullandık. Golden sonra farka da gidebilirdik. Keyif veren bir top oynadık. Galibiyet kadar eski tempolu güzel futbolu da oynadığımız için mutluyum. Oğuzhan çok yetenekli bir oyuncu. Zamanı gelince girdi, oyunu değiştirdi. Ne zaman rol alırsa iyi oynayacak ve böyle yukarı yükselecek." dedi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

CR7

İlk yarıdaki oyun ligimizde 29'uncu haftanın devamı gibiydi. Tempo yok, gol yok, pozisyon yok. Öyle ki oynanan 9 maçın 7'sinde ilk yarılar 0-0 bitti.

İkinci yarı Beşiktaş eski kimliğinden esintiler ortaya koydu. Topa baskı, mücadele ve tempo yapmaya başladı. Oğuzhan'ın da oyuna girmesiyle pas kalitesi arttı ve genç futbolcunun nefis asisti ile Beşiktaş öne geçti. 1-0'ın ardından hız kesmeyen siyah-beyazlılar Mustafa ve Oğuzhan ve Olcay ile 3 net fırsatı kaçırdı.

Oğuzhan neden ilk 11'de başlamaz ? Hücuma bu kadar değer ve kalite katan yetenekli bir genç neden yedek kalır anlamak gerçekten zor. Dün Beşiktaş gol ve pozisyonlar bulduysa bunda Oğuzhan'ın rolü büyüktü.

Manuel Fernandes sezonun en kötü oyunlarından birini ortaya koyarken Mustafa Pektemek fizik olarak biraz daha yol katetmiş göründü. Gökhan geçmiş maçların üstünde bir performans ortaya koydu. Filip Holosko ve Hilbert durgundu. Olcay Şahan ise çalışkan ve üretkendi.

Savunmada ise Ersan Gülüm hamleli; Escude akıllı idi. Antalyaspor gibi ofansif gücü olan bir takıma 90 dakikada tek pozisyon vermek defansif bir başarıdır.

İKİNCİLİK ŞANSI VAR

Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasının ilk ve 2. yarılarını iyi analiz etmeli. Siyah-Beyazlılar topa ve rakibe baskı yapmadığı zaman, temposuz oynadığı zaman çok sıradanlaşıyor. İkinci yarı ise kendi güçlü yönlerini ortaya koyan enerjik ve istekli bir Beşiktaş vardı.
LİG ikinciliği zor görünse de hedef devam ediyor. Antalyaspor ise şaşırtıcı bir şekilde ağır ve pasif idi. Hedefsiz bir takım görüntüsü ortaya koydular.

Güntekin Onay

El Colgado

ersan ve escude'yle devam edilmeli. edilsin yani...

ilhan mansız_melis

Olcay'a kızmadım ben. Onun hareketi biraz da hırsından dolayı geldi bana. Kötü oynanan maçlardan sonra kendine,arkadaşlarına ve büyük ihtimalle kendisine gelen mesajlar vs. yüzünden taraftara kızgındı, golden sonra da onun patlamasını yaşadı. Özür de diledi boşuna konuşmaya gerek yok.

Oğuzhan ve Fernandes'in beraber oynadığı zamanları görüyorsun değil mi hocam ?

3 puan almamız çok güzel.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Oguzhan genelde sürekli oynayan bi oyuncu
hocanin kestigi falanda yok
bazen ilk 11 de baslar bazende sonradan.bazen cezali bazen sakat
Sanki oguz kesik yemis gibi bi hava var
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

Veli oynayacağına Oğuzhan oynasın hocanın kesik attığı da oluyor yani.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Ersin Develi

Samet Aybaba fantazi aramaya devam ediyor
İlk yarı ve ikinci yarıdaki takım arasında dağlar kadar fark vardı.
3 metre önüne pas atamayan Veli
Oyuna girince takım pas yapmaya başlayan Oğuzhan.