Ana Menü

[Süper Lig] Bursaspor - Beşiktaş (8 Nisan Pazartesi - 20:00 )

Başlatan NoPasaran, Nisan 05, 2013, 13:35:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Her şeyi bir şekilde anlarım ama Pektemek neden 11 başladı ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Valla bugün takımı,hocayı kısacası herşeyi neresinden tutsak elimizde kalıyor ..

En büyük suç kesinlikle Samet Aybaba'da bugün bu çok net.. Necip ve Holosko ilk 11'de başlasaydı yani klasık 11miz ile maça başlasaydık sizce böyle bir skor ortaya çıkarmıydı ? Evet belki yenilebilirdik ama hiç sanmıyorum bu kadarı olsun ..

Allah aşkına biri bana M.Akgün niye orta sahada ve ilk 11'de maça basladı açıklayabilir mi ? M.Akgün bu zamana kadar maçmı kurtardı veya nebiliyim çok göz doldurucu bir performans sergiledi de bizmi görmedik, Necip'in herhangi birşeyi yokken M.Akgün'ü oynatmak tamamen saçmalığın daniskasıdır çok net..

Aynı şekilde M.Pektemek olayı .. Kardeşim bu adam 200 bilmem kaç gündür maç yapmıyor, sen tutuyorsun zorluk derecesi üst düzey olan bir maçta adama forma şansı veriyorsun, sen bizle dalgamı geçiyorsun diye sorarlar adama ? Bu adama birşey olsa bunun hesabını kim verebilcekti ? Dentinho denen bir adam almışız İstanbul'u gezsin-tozsun diyemi aldık bu adamı?

Valla çok şey yazılır,çizilirde gerek yok .. İlk defa bugün Samet Aybaba'yı böyle eleştiriyorum, dikkat ederseniz hiç bir mevzuya girmemiştim hoca konusunda gitsin-kalsın gibisinden ama bugün yaptığı tam bir amatörlüktü ben bunu bilir bunu söylerim . Vede bu maçtan sonra Samet Aybaba'nın kalmasının çokta doğru olmayacağını gördük gibi desem fazla abartmış olmam heralde .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

samet aybaba bile bana karsi arkadas
her yerde savunuyorum ama bugün ben bile anlamadim onu
holosko ve necip oynamaliydi
bursasporu tebrik etmek lazim.cok iyi oynadilar
hem cok adamla öne gittiler hemde iyi defans yaptilar
topun bizde oldugu anlarda 3 bursali birden bitti
hocanin bugünkü hatalari bi tarafa sporcularimizin kalitesizligi bi tarafa
hepside olanaklarinin altinda kaldi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

Ali Ece, Beşiktaş'ın Bursaspor karşısında aldığı ağır yenilgiyi aksam.com.tr okurları için yazdı.

ALİ ECE

İlk 11'i duyunca BJK TV çalışanları Arda ve Cihangir'e sordum: "Sahiden de ilk 11'de sağ açık oynamış-oynayabilecek 3 oyuncu + yedek kulübesinde Holosko ile Dentinho varken yani Aybaba'nın elinde toplamda 5 sağ açık alternatifi varken Oğuzhan sağ açıkta mı başlıyor?"

İnanamadım, bu sefer yanında tüm saygıdeğer Beşiktaş muhabirlerinin olduğu TRTspor'dan Fırat Günayer'i aradım, o da diğer değerli arkadaşlar da inanamadılar!

Stuttgart'ın son şampiyonluğunda sağ açıkta döktüren Hilbert sağ açıkta değildi. Rapid Wien'de sık sık orta sahanın her iki kanadında oynayan Veli de değildi. Gençlerbirliği'nde sağ açık oynayan Mehmet Akgün de nedense ilk 11'de Veli ile beraber savunma önündeki iki önliberodan biriydi.

Yani ilk 18'de sağ açık oynayabilecek 5 oyuncu sağ açıkta değilken, Arsenal ve Hollanda'da merkez oyun kurucu olarak özene bezene yetiştirilen Oğuzhan sağ açıktaydı! Beşiktaş bu anlamsız formatta ilk 30 dakikada sezonun kader maçında gol pozisyonu bile bulamadı!

Maç 1-0'ken birileri sağ çizgideki Oğuzhan'a havadan 25 metrelik uzun top yolladı, Samet hocaya baktım, topu alamadı diye Ozzy'e kızıp işinden çıktı. Maç 1-0'ken Ozzy hücum pres denedi ama bir baktı yanında tek takım arkadaşı yok: Ben de sağı bırakıp sola bakmaya başladım!

2 SOLBEK ALIP SOLUNDAN 3 GOL YEMEK

Sonra Hasan Gören ustanın Match Study sitesini açıp baktım, Beşiktaş kendi solundan kaç gol yemiş! Sanırım Aybaba dışında herkes bu istatistiği farkında, o yüzden Bursa her kendi sağından Beşiktaş'ın soluna akın ettiğinde gol tehlikesi oldu, 3 gol de Beşiktaş'ın solundan geldi!

2. golde Bursa'nın akıl dolu asistini yapan Şener'di. Altınsay'ın listesinde 1 numaralı sağ bek olan Şener. Altınsay sonrası Beşiktaş scout'larının ısrarla Aybaba'ya önerdiği Şener. Aybaba'nın futbol koordinatörü olarak gelmesine şiddetle itiraz ettiği Önder Özen'in listesindeki 1 numaralı sağ bek Şener!

Aybaba iyi bir insan. Bu satırları üzülerek yazıyorum ama Beşiktaş standartları için fazlasıyla yetersiz bir teknik direktör. Darbeye bağlı olmayan bu kadar sakatlık şanssızlıktan çok modern antrenman bilimi eksikliği. Önder Özen, Türkiye'nin önde gelen 2 antrenman bilimcisinden bir tanesi.

Maalesef Aybaba'nın tek taktiği ise kendisi hariç herkesi suçlaması. Beşiktaş'a dair tek vizyonu da evindeki televizyonu. O televizyondan en azından 3-4 maç izleseydi, en azından Şener'i ıskalamazdı!

[/color][/b][/size][/font]
haha benim dediğimi demiş o da :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Keskinli, Samet Aybaba'yı bende çok savundum başlarda ama ön yargıyla alakası yok. Son haftalarda vizyonsuzluğunu sadece gazete de ilan etmediği kaldı. Fikret başkanın seneye devam edeceğine inanmıyorum.

Maç öncesi de yazmıştım. Bursa gibi iyi taraftarı olan takımlar önünde, o baskıya dayanmak hele ki böyle bir kadroyla imkansız. Bekliyordum, 3 olmasına da şaşırmadım.

Escude çok sırıttı ama suç onda değil, adam bu güne kadar 2-3 defa oynadı yanlış hatırlamıyorsam. Gökhan Süzen olmuyor, alınırken de karşıydım sene sonu çaresine bakılmalı. İso seni hiç sevmiyorum, günahım kadar sevmiyorum ama Allah'ını seviyorsan geri gel.
Şu maçta bile McGregor'a laf eden arkadaşlarım var. Yani adam bir kaç tane güzel topta çıkardı, yenilen gollerde yapacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ayağını iyi kullanması da artısı. Holosko santrafor olarak bir şey yapamaz. Bugüne kadar bunu çok kez gördük ve biliyoruz. Benim, senin, onun bildiğini hoca sıfatındaki bir adam nasıl bilemez onu anlayamıyorum. Manuel ilk yarı hiç yoktu, ikinci yarı daha iyiceydi. Manuel ve Oğuzhan'a çok top yediler diye laf etmeyi düşünüyordum ama düşündüm de yok niye edeyim, adamlar ileri gidiyor önüne 2 kişi geliyor yana bakıyor atacak adam yok geri oynuyor. Adamların da günahı yok yani.

Maç sonrası biriken bir patlama oldu sanki, devrik cümlelerle dolu biraz da uzun oldu okuyanlara eyvallah.

keskinli

sonuc olarak sorumlu hoca
simdi böyle bi aksamdan sonra ne desem polemik konusu olur
kazanan hakli kaybeden haksiz olur
uzun vadeli düsünmezsek her sene yeni bi baslangica mahkum oluruz

ERHUN

Alıntı yapılan: keskinli - Nisan 08, 2013, 23:35:22
sonuc olarak sorumlu hoca
simdi böyle bi aksamdan sonra ne desem polemik konusu olur
kazanan hakli kaybeden haksiz olur
uzun vadeli düsünmezsek her sene yeni bi baslangica mahkum oluruz

Kesinlikle katılıyorum ama Samet Aybaba'ya bu forumda en çok destek verenlerden biri olduğumu düşünerek "Samet hocayla uzun vadeli düşünülmez" diyorum. Benim görüşüm bu en azından.

NoPasaran

Valla tek sorun Hoca dersek seneyede bir fark kalmaz..

TAKIMDA kalitesi düşük çok adam var
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Takım ve taraftar adına çok üzgünüm. Takım kalbiyle oyandı ancak bu yetmiyor. Zaman zaman aklınızla oynamanız ve hafta içinde yapılan çalışmaları sahada iyi yansıtmanız gerekiyor. Bu gece kötü oldu. 4 aydır forma giymiyorum. 33 yaşındaki bir oyuncu için birden tempoya ayak uydurmak çok zor. Bu atmosferde ilk 11 oynamak beni mutlu etti. Ancak üzgünüz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

dün gece hic uyumadim valla
bursa yenilgisi cok agir geldi
öldürecek bu besiktas beni
Belkıs ÖZENER - SENİN YÜZÜNDEN

ilhan mansız_melis

Pinto'nun golden sonra yaptığı hareketi şimdi gördüm de o kolunu sokarlar inşallah sana.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.