Ana Menü

2014 Dünya Kupası Elemeleri Andorra-Türkiye 20.15

Başlatan ilhan mansız_melis, Mart 22, 2013, 17:53:02

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Alıntı yapılan: IL Capitano - Mart 23, 2013, 11:25:29
Amacim yaptigi isi kucumsemek degil tabiiki, yanlis anlasilmis.
sadece bizim milyon euroluk futbolcularla kiyaslamak.

Amacım küçümsemeyin tarzı bir söz söylemek değildi, esas ben yanlış anlaşıldım. ;D

Benim orada mesajı alıntılama amacım Barcelona'da bir otelde garsonluk yaptığını belirtmekti. Yazdığım mesajın devamının alıntılanan mesajla bir ilgisi yok.

ERHUN

ilhan mansız_melis

Taraf'ın değil Takvim'in başlığı.

Böyle başlık mı atılır el insaf ya.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: ERHUN - Mart 23, 2013, 10:49:08
Alıntı yapılan: IL Capitano - Mart 23, 2013, 10:21:05
Andorra milli takiminda oynayan Edu Peppe  Antalyada bi restaurantta garsonluk yapiyormus/yapmis.

Ilginc bi bilgi -)

Hem futbolcu hem garson nasıl oluyor anlam veremedim

Türkiye'de de bu durumda birçok insan var, Bölgesel Amatör'de Süper Amatör'de oynayanların çoğu ek iş yapıyor.
Andorralılar da yarı-pro normal yani ek iş yapmaları.

Takvim'in yaptığı soytarılıktan, karektersizlikten başka bir şey değil.
Bu herifler gazeteciyim diye dolaşıyorlar ya çıldırmamak elde değil.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

IL Capitano

Koskoca olmasada 85 bin nufusluk ulkenin milli takim oyuncusu. Andorra vergi cenneti bir yer, adamlara bari maas baglasar yahu -)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Düzelttim, aldığım yerde taraf yazıyordu.

--------------

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Mart 23, 2013, 14:13:43
Alıntı yapılan: ERHUN - Mart 23, 2013, 10:49:08
Alıntı yapılan: IL Capitano - Mart 23, 2013, 10:21:05
Andorra milli takiminda oynayan Edu Peppe  Antalyada bi restaurantta garsonluk yapiyormus/yapmis.

Ilginc bi bilgi -)

Hem futbolcu hem garson nasıl oluyor anlam veremedim

Türkiye'de de bu durumda birçok insan var, Bölgesel Amatör'de Süper Amatör'de oynayanların çoğu ek iş yapıyor.
Andorralılar da yarı-pro normal yani ek iş yapmaları.

Takvim'in yaptığı soytarılıktan, karektersizlikten başka bir şey değil.
Bu herifler gazeteciyim diye dolaşıyorlar ya çıldırmamak elde değil.

Türkiye'de öyle çok kişi var biliyorum ama dediğin gibi amatör futbolcular. Bu adam milli takımda oynuyor. Benim tuhafıma gitti açıkçası. Ama dalga geçilecek, manşet atılacak bir şey mi? Asla. Allah kolaylık versin.

Aslında hoşuma bile gitti. Futbolun amatör olarak kaldığı bir ülke işte. Modern futbol düzeni bize bunları unutturuyor. 20-21 yaşlarında adam ilk büyük sözleşmesinde Ferrari vb. araçları altına çekiyor genelde. Peppe 30 küsur yaşında hem garsonluk yapıyor hem futbolunu oynuyor. Kulüp bazında çok var, en yakın örneği olarak Vikingur'u biliyoruz onlarda bu tarzdı ama milli takım seviyesinde böyle bir şey gerçekten şaşırttı, hiç bilmiyordum ve tahmin etmiyordum. San Marino falan da böyle mi acaba.

ERHUN

Gökhan Zan'ı milli takıma çağırmış AA. Macaristan maçı kadrosunda yer alacak.
Nefret edilesi bir zihniyet ve onun eseri takım. Bu takımı başarısı da başarısızlığı da zerre umurumda değil.

Ersin Develi

Abdullah Avcı'dan umudum vardı ama düzen hâla Fatih Terim zamanındaki gibi işliyor.
Beşiktaş'tan futbolcu olmasından ziyade o formaların adil dağıtılmasını isterdim.
Gökhan Zan'a hiç şaşırmadım ki bu milli takım değilmiydi Fb'nin 2.3. kalecisini alan
Önceden Milli maç olduğunda heyecanlanırdım ama şimdi ne heyecan kaldı ne heves.

Gazete manşetine ise güler misin ağlar mısın
Adamların puanını geçtim golü yok ama dün bir ara baktığımda %100 gol kaçırdırlar.
Böyle bir durumda adamlarla dalga geçiyorlarsa İspanya,Almanya vs yenseler 3 gün 3 gece kutlama yaparlar heralde