Ana Menü

Söyleşi Yanıtları | Faruk

Başlatan El Colgado, Mart 17, 2013, 22:41:00

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

KESKİNLİ

1. Aslen Rize'liyim.
2. Boş zamanım şu an pek olmuyor; ama olduğunda eğlenmeyi seven biriyim. Genelde dışarda vakit geçiririm. Kitap okumayı çok severim; ama boş vakitlerimde kitap okuyorum demeyi sevmiyorum her ne kadar gece boş kaldığımda okusamda. Sayıları fazla değil ama yabancı dizi izlemekten de keyif alırım boş zamanlarımda.
3. Aslında bunu herkes söylüyor. Ben çok konuşmayı seven bir insan değilim çünkü. Sosyal hayatta bu durum çok işime yarıyor, insanlara gizemli geliyorum. Ama forum için bunu kabul edemem. Sevdiğim ortamda konuşmak bana keyif veriyor, elimden geldiğince buraya da yazmaya çalışıyorum. 

SİMURG

1. Bu çok genel bir soru, bütünüyle kendimi anlatmam gerekir. Elimden geldiğince özetleyeceğim, şimdiki zamandan söz edeceğim. Şu an 657'ye tabi devlet memuru olabilmek adına KPSS'ye hazırlanıyorum, Türçe öğretmeni adayıyım. Özellikle sevdiğim bir şey yok, hoşuma giden şeyleri yapmaktan keyif alırım. Otomobil kullanmak ilk sırada yer alır ama. Sanırım en büyük özelliğim de yalnız başıma bir şeyleri yapabilmem. Ben mesela yalnız sinemaya gidebilirim ya da çıkıp tek başıma lokantaya, burger'a gidip yemek yiyebilirim hem de keyif alarak.
2. Tabi ki Beşiktaş'ı ben seçmedim. Babam koyu Fenerbahçe'lidir. Ama nedense ailenin tek çocuğu ve erkek evlat olmama rağmen hiçbir şekilde beni  Fb'li yapmak için uğraşmadı. Amcam ise Beşiktaş'ın sadece renklerini bilmesine rağmen ve futbolun f'sini bilmemesine rağmen beni Beşiktaş'lı yapmak için hatrı sayılır bir çaba gösterdi. Ben de Beşiktaş'lı oldum. 
3. O dönemi net hatırlayamama rağmen cevabım Gordon Milne olacak. Malatyaspor ve Tofaş olayı ile 92-93 sezonunu da sayarsak 5 şampiyonluk yaşatacaktı bize. Lucescu'nun da yeri ayrıdır pek tabi. Yönetici olarak isim vermeyeceğim ama Fikret Orman'ın ilerde bu sıfata layık olmasını dilerim. 2 yıl şampiyonluk gelmemesine rağmen Milne'nin arkasında duran ve 3 şampiyonluğun gelmesine vesile olan Süleyman Seba'da iyi bir başkan olarak hatıralarda kalmalıdır. Futbolcular ise dönem dönem değişiyor tabi ki. Yaşı büyük olanlar Feyyaz'cı oluyor, sonra Nouma'cı, şimdi Fernandes'ci. Benim de haliyle dönem dönem beğendiğim futbolcular oluyor; ama itiraf etmem gerekir ki akıl almaz bir Sergen fanatiğiydim. Zago'nun stilini de beğenirdim. Forvetler ondan korkup topu ayağında tutamazlardı.

İLHANMANSIZ_MELİS

1. Geçen yıl izlediğim ''The River'' adlı diziden etkilendiğim bir Amerika efsanesi. İkinci sezonu için izin alamadı ama tavsiye edebilirim yine de izlemen için.
2. Lazio benim gençlik yıllarımda sempati duyduğum bir takım. Doksanlı yılların sonu ve iki binli yılların başında kadrosundaki futbolcular hatrı sayılır derecede popülerdi. Crespo, Nesta, Veron, Stam, C.Lopez, Favalli, Mihajlovic ve daha bir sürü. Şu an sempatim devam ediyor; ama her hafta özellikle takip etmiyorum. Ama genel olarak İtalya ligi'ni severek takip ederim. Forza Seri A J
3. Manchester United. Mou'ya olan sempatimden ötürü onun takımlarına da minimal düzeyde bir sevgi besleyebiliyorum ara sıra.

[KRALKARTAL]

1. Şu an Olcay diyorum. İstatistiksel olarak beklenenden fazla katkı sağladı takıma. Ama kesinlikle ekstra çalışma yapması gerek. Van Persie bile 29 yaşında ManU'ya transfer olduktan sonra çalışmalar yapıp 4 kg kas yaptıysa Olcay'da çalışıp son vuruşlarını düzeltmeli. Oğuzhan için net konuşamıyorum. Teknik; ama hızlı değil. Tam bir 10 numara diyemiyorum. 8 numara da diyemiyorum. Samet hoca da tembel olduğunu söyledi, demek ki çalışmıyor. Bence çalışıp fiziğini geliştirmeli ve hızını artırmalı.
2. Feda sezonunda şampiyonluk hedefi ile yola çıkılmamışken gelecek yılı düşünerek bir yabancı hoca alınıp, bir yıl boyunca uyum sürecini yaşamasına müsaade etseydik diyorum. Ama gelecek yıl yabancı bir hoca alsak acaba ne kadar uyum sağlar ne kadar başarılı olur bu konuda çekimserim. Samet Aybaba feda sezonunda kötü mü? Kesinlikle değil. Ama rakiplerin bu kadar puan kaybettiği bir ligde daha iyisini yapabilirdik. Mental olarak takımı hazırlayamadığına inanıyorum, motive edemiyor takımı. Futbolcular feda modunda, aman ne olacak diyorlar. Gelecek yıl bizi şampiyon yapabilir mi bu konuda da çekimserim. Benim adaylarım genç, tecrübeli ve daha fazlasını isteyen hocalar olmalı: Paul Le Guen, Herve Renard ve Laurent Blanc. Plasem ise Vincenzo Montella.
3. Yedi yıldır buradayım, bir ara halt yemiş atılmıştım sanırım. Hem de sen tarafındanJ J Foruma üye olmayan ama ziyaretçi olarak takip eden hâlâ görüştüğüm bir arkadaşım, ismi Emre. Yüksek olasılıkla Messenger üzerinden sohbet ederken böyle bir sitenin varlığından beni haberdar etmiştir. Güzel insanlar tanıdım. Hatta burdan tanıştığım bir arkadaşın apartmandaki arkadaşıyla tanıştım ve altı yıllık güzel bir dostluk edindim hâlâ devam eden. Ve daha başkaları, sanırım bu yüzden sana da teşekkür borçluyum. Teşekkürler İhsan Abi. J
BANUCAN

1. O dönem işlerin ters gittiği bir vakitti aslında ben nedeni de bu zannediyordum. Ama babam emekli olunca yaşamak istemediler İstanbul'da. Bence burası da güzel. Volkan Abi geçen yıl geldi arkadaşının düğünü için haberim olsa misafir ederdim aslında o da bloğunda yazdı buranın cennet olduğunu. Ki zaten ben hemen akabinde üni kazanıp geri döndüm. Bu yıl yine Rize'ye dönmemin nedeni ailenin tek çocuğu olmam, hem ailemle kalayım hem de Kpss'ye daha iyi hazırlanırım düşüncem. Umarım seneye yeniden orada olurum şöyle üçüncü bölge bir okul gelirse tadından yenmez hem doğu görevi hem İstanbul...
2. Süleymaniye, Kadırga, Beyazıt, Cağaloğlu, Sultanahmet, Bakırköy. Goralı, kokoreç. Çok sevdiğim üç dostum, dördüncüsü şu an İzmir'de.
3. İlk gittiğim maçını hatırlayamıyorum gerçekten. Unutamadığım dediğim maç gittiklerimden bahsetmek isterim. Ben şampiyon olduğumuz sene içerde yendiğimiz Gs maçını söylemek istiyorum. Gerçekten çok mutlu olmuştum. İzmir'deki Türkiye kupası finali de güzeldi Fb ile 4-2'lik. Ali samiyen'i yıktığımız maç da özeldi benim için, Guti ve Nobre'nin golleriyle kazanmıştık. Ve geçen sene basketbol play off'ları muhteşemdi. Oktay Mahmuti'nin oturduğu yerden kalkamamasını görmek keyif vericiydi özellikle...
Bonus: Bunu gerçekten bir sonraki sefer müsait olursak ikimizde yapalım. Balık olması şart değil. J
IL CAPITANO

1. İsveç'te Beşiktaş'lı olmak gibi. Ne çok kötü ne çok güzel. Ama oluşum olarak güzel şeyler var ve organizasyonları çok iyi.
2. Sergen Yalçın, John Carew, İbrahim Üzülmez.
3. Lazio şu an bu cümleleri yazarken çok da kötü değil aslında. Tabi bir juve olamaz. Umarım sezon sonu şampiyonlar ligi biletini alabilirler. Belki Kolarov ve size verdiğimiz sağ bek olsa daha iyi olabilirdik.
DIABLO

1.Yanlış hatırlamıyorsun. Ama artık ilgilenecek bir heyecanı yok neredeyse her şeyini biliyorum. Farklı şeyler araştırıyorum artık. İlk sırada ''Kayıp Kıta Mu'' var mesela.
2. Elini taşın altına soktuğu için saygı duyuyorum. Eleştirmeyi de bu bakımdan doğru görmüyorum ya da yıkıcı eleştiri diyelim. Elinden geleni de yaptığına inanıyorum. Ama bu kadar puan kaybının yaşandığı bir ligde daha iyisini yapmasını beklerdim.
3. Bu sene için öyle bir ön yargım yok. Bu yıl futboldan soğutan tek şey hakemlerimiz. En çok bize oldu ama herkese karşı da hata yaptılar gerçekten.
NO PASARAN

1. İhsan admin kicklemişti beni, hahah. Nedenini tam hatırlayamıyorum ama olasılıkla haklı bir sebebi vardır. Sıcak ortam, güzel insanlar. Ama bazen hâlâ ileti yazmak için post atanlara sinirlenebiliyorum. Ya da konuyu bütün olarak okumadan yazanlara.
2. Ben ikisinden de nefret ederim. Ama dürüst olmam lazım ki daha fazla kancıklık yapan her zaman Galatasaray olmuştur. Malatya-Tofaş, 92-93, Mühendis Oktay, Türk Telekom Arena olayı. Yöneticilerinde hep bir kibir var Fransız menşeli lise mezunu oldukları için heralde. Ve bu her dönem oluyor.
3. Bakımlı olmalı. İtaatkar olmalı. En önemlisi beni tatmin etmeli. Asla bir kadını aldatmak istemem. Aslında sonuncuyu da eklemek istiyorum; ama izninle alıntı yaparak. İlerde bir gün elim, ayağım tutmazsa benden tiksinmeyecek bir kadın olmalı ve aynı şekilde ben de tiksinmemeliyim. Tabi sonuncusunu ancak kadınım olabilecek bir bayanda sorgularım.

keskinli

sagolasin kardesim
seni böylece daha iyi tanimis olduk
nedendir bilmiyorum ama senin buradaki ilk devreni hatirlamiyorum ben
o zaman hangi nickin vardi?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Colgado

ERHUN

Ben FŞ den dolayı hatırlar gibiyim ama o zamanlarda forumda aktif olmadığım için az hatırlıyorum.

keskinli

palermo bi seyler hatirlatiyo evet
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

.FŞ

görmüştüm.

ben 2 dia 2 muerte mi acaba diyordum :D

soru soramadığım için soru soramadım. güzel söyleşi olmuş. Teşekkürler
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

Evet o zamanlar nick değiştirmek epey zordu aslında forumda. :D
Ama Palermo'dan 2 dia 2 muerto'ya geçiş yapmıştım. =)

Banucan

içten cevaplar için teşekkürler Faruk :D
FEDA

El Colgado

Senin vesilenle ben de forumdaki herkese teşekkür etmek istiyorum Banu.

IL Capitano

kasim06 dan beri uyueyim , palermoyu degil ama 2 dia 2 muertoyu hatirliyorum.

Cevaplar icin tesekkurler.  :ok 
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

.FŞ yi nasi hatirlamazsiniz

Herkee gicik oluyordu Faruk sana diyeyim :D

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

başta ben gıcık olurdum hahah :D

Güzel ve keyifli bir söyleşi olmuş teşekkürler

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

El Colgado

Hahah, artık imzada sadece.
FŞ bir markadır. 8)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado