Ana Menü

SL|25.hafta>09.03.2013 19:00 Trabzonspor:Beşiktaş

Başlatan keskinli, Mart 05, 2013, 22:24:35

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

Bu takımı maça hazırlayamayan motive edemeyen kimse suçlu odur!!!

beckyZWICKY

böylesine kötü bir ts yi rahatça yenmemiz gerekirdi.. kahroluyorum varya! herşey elimizdeyken ipleri elimize alacakken böyle saçma sapan berbat bir oyunla puan kaybediyoruz ya çıldırıyorum! bu takım neden bu kadar kötü ve hazırlıksızdı arkadaş ya.. 10 metre ilerideki adama pas atmaktan aciz bir görüntü verdik maç boyu yazık..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

keskinli

Oynanan oyuna göre alinan 1 puan iyidir
futbolcularin üzerindeki yorgunlugu anlayamadim
anlasilan febe macinda yapilan övgüler iyi gelmemis takima
yürüyerek maci kazanacaklarini düsünür bi halleri vardi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Çok net söyleyebilirim sezonun en kötü futbolunu oynadık ..

Futbol adına sahada ne yazık ki hiç birşey yapmadık ..

Söylenecek pek fazla söz yok aslında ne diyelim ki..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Ya mesela mustafa denizli ile idi sanırım yenmiştik bunları bobo ve ernst atmıştı..

o maçta berabere kalırsın anlarım kurtardık dersiz..

ancak bu nedir Allah aşkına..

rakip resmen bitik durumda..

herhangi bir takım demeyimd fener yada galatasaray bunları böyle yakalasın 3 ten aşağı atmazlar..

beraberlşk ne anlama geliyorda koşulmuyor anlamadım..

niang dışında sahada bir tane koşan adam bile yoktu..hilbert dahil hiç beğenmedim..

Biz düşük tempo ile ne zaman oynasak ya kaybederiz yada berabere kalırız. Artık bunu diyorum ..

Fener maçındada tempoyu düşürdüğümüz her dakika fener bizi ezdi mesela..

Beşiktaş koşmadan puan alamaz bunu artık anlamamız gerekiyor..Çünkü bizim topu ayağında tutacak oyuncular yok

Ve bu futbolla deplasmanda ne bursayı ne kayseriyi felan yenemezsin
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

DIABLO

gol yemeden ateşlenemiyoruz maalesef ilk 20 dakikada gol yeseydik acaba maçın sonucu böyle olurmuydu ?
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

[KralKartal]

GS nin durumunda olsak herhalde linc ederdi bu taraftar takimi, adamlar Drogba Sneijder vs derken,
aramizda 4 puan fark var. Mac mac bakarsak olaya, kotu macti, berbat mi desem, Samet hocaya mi kizsam,
yoksa futbolculara mi? Ama neden yuzde 80 vasat oynadi, suc futbolcuda mi, motivasyonda mi?

Derbilere hazirlamak basit, ama bu tip maclara hazirlamak marifet ister, Samet hocada eksiklik mi bu, bilemiyorum,
ama avrupada oynarsak Samet hoca ile husran olur diye dusunuyorum.

Genel durum, puan tablosuna bakarsak, Samet hoca basarili gozukuyor, takimda keza oyle. Lig sonunda 2. bitirirsek, bu sene
icin basaridir.

Trabzon maci ZOR macti, Trabzon kotu durumda olmasi maci dahada ZOR yapmistir, biraz futbolu bilen,  bu tur maclar
dibe vurmus takimlar icin ayri bir önem tasir ve dahada istekli olurlar. Bunu asmak icin onlardan daha iyi motive olman gerekir ve daha istekli olman gerekirdi, bunuda yapamadik ve 1 puan aldik. Bu mactan 1 puan almak bu cercevede bence basari, ama oynanan futbolu konusmak istemiyorum
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

El Colgado

Geçen haftalarda da yazmıştım,  oyuncularımız haddinden fazla laubali. Olcay ve Oğuzhan resmen bencillik yaptı, bu oyunulara haddini bildirecek olan teknik direktördür. Ama Olcay hep aynı maalesef, Batuhan tabiriyle kral olmaya gitti bu maç.
Tamam kötü oynadık ama kötü oynarken de kazanmasını bilmen lazım şampiyon olmak istiyorsan.
Yazık oldu.

NoPasaran

Pozisyonlarda yakaladık aslında..

Ama bir yorgunluk bir inanmamışlık söz konusu idi..

Bugün Fenerbahçe yenerse şampiyonluğun en önemli adayı olurlar bizde 3.oluruz diyeyim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

fernandesin pozisyonuna penalti verilmezmiydi?

ilhan mansız_melis

Galatasaray'ın puan kaybettiğini bilmemiz bize yaramıyor.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

Rakiplerin en ufak pozisyonlarinda ortalik yikiliyor
bizden ses cikmiyor böyle durumlarda
dogru olan bizimki ama rakiplerin hep namert oldugu bi ligde bu durus bizi zararli cikariyor maalesef