Ana Menü

Cardiff bukalemunları

Başlatan CR7, Mart 01, 2013, 13:44:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

cardiff-city-red-blue-dragons-1

2010 yılında iki Malezyalı işadamının kurduğu konsorsiyum tarafından satın alınan Cardiff City'de 2012 yazı değişim sancılarıyla geçmişti. Kulübü "yenilemek" amacındaki yeni yönetim, taraftarın yoğun tepkisine rağmen kulübün logosunu değiştirip kırmızı bir ejderhayla süslerken takıma lakabını veren "mavi kuş" da ejderhalı logoda yer almıştıı

Yönetim, takımın iç sahada mavi, deplasmanda kırmızı formayla mücadele edeceğini açıklarken yeni sezondaki başarılı performans taraftara tüm bunları unutturmuşa benziyordu. Ta ki yönetim yeni bir proje üretene kadar!
Ligde ikinci Watford'un 8 puan önünde ve bir maç eksiğiyle liderliğini sürdüren Cardiff City'de kulüp sahiplerinden Vincent Tan, takımın Premier Lig'e yükselmesi durumunda kulüp markasını yenileme çalışmaları uyarınca takımın isminin Cardiff Dragons'a çevirilmesini düşündüklerini söyleyince taraftar çileden çıktı. Yoğun protestolar sonrasında açıklama yapan Tan, kulübün isminin değiştirilmeyeceğini ve ismin kulübün kimliği olduğunu belirterek yüreklere kısa süreliğine de olsa su serpti.
1962′den beri en üst ligde oynamayan Cardiff'i Premier Lig'e çıkmaları durumunda ne gibi çılgın değişikliklerin beklediğini biz de merak ediyoruz.

FourFourTwo
------------------------------------------

işte böyle adamlara ben de kıl olurum.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)