Ana Menü

SSL 3 Mart 2013 Pazar 19:00 Beşiktaş 3-2 Fenerbahçe

Başlatan saldır beşiktaş, Şubat 26, 2013, 12:38:04

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Heyecan tam olarak yatışmasa da biraz duralınca 3-5 şey yazayım dedim:

-Pierre Webo'nun ilk gol ofsayt değil. Moussa'da ofsaytta değil, golleri güme gitmiş.
-Pierre Webo'nun ikinci gol net ofsayt.
-Gollerde hata yine Allan'a çıktı. Gollerde hatası yoktu. Verilmeyen gollerde hata vardı, şanslıydı o goller sayılmadı.
-Defansımız iyi değil.
-Mamadou kalitesini konuşturdu. Gerek attığı gol gerek attığı pas ikisi de usta işiydi. Seneye bizde kalırsa form tuttuğunda ayı boğan gibi olur ileride ;D

Eyvallah Beşiktaş'ım.

ERHUN

http://s1.directupload.net/images/130303/cqtgosd5.swf

Didier akıllı olsun!! ;D

15 saniyede 92 metre koşup golü atmış.

Cristiano'da akıllı olsun.

keskinli

Daha iyi olan takim rakipti macin büyük bölümünde
bizde bazi bölümlerde iyiydik
caliskan olanin sansiyla maci kazandik
eyvallak kartalim cok mutlu ettin bizi
03.03.2013 bjk 3 febe 2 gol 90+3
kurulus 1903
tv 8 de yazdilar demin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Az önce yazmayı unuttum.

Sow'un ilk golünde arka direk nerede? Gökhan Süzen, Ersan Gülüm hepsi birbirine bırakmış gibi duruyor ki normal şartlarda Gökhan'ın orada olması lazım.

El Colgado

yediğimiz ikinci golün başlangıcında ve sonunda aynı oyuncunun hatası var. adı tomas sivok.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: ERHUN - Mart 03, 2013, 23:02:24
Az önce yazmayı unuttum.

Sow'un ilk golünde arka direk nerede? Gökhan Süzen, Ersan Gülüm hepsi birbirine bırakmış gibi duruyor ki normal şartlarda Gökhan'ın orada olması lazım.

gökhan süzen zaten elek oldu bugün
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Alıntı yapılan: keskinli - Mart 03, 2013, 23:21:49
Süzenin artisligi kimeydi?

Kendine kizmistir sanirim

Kotu demek bile iltifattir ona bugun. Eger cikmasa idi Fener rahat alirdi maci

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Çok mutluyum arkadaş ya

Son dakika gelen gol bide Fenerbahçeli 3 arkadaş yanında iken ve sizden 2 gönmlek üstünüz dedikleri her saniyeden sonra gelmesi

bambaşka bi duygu

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Cok iyi oldu bu , tesekkurler Besiktasim. Bi son saniye golude biz attik, cok iyi oynamadan bi kerede biz kazandik. Sans bi kerede olsun bizim yanimizdaydi.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Grocbenn

Harika bir galibiyet oldu bizim için.Bu galibiyetin başka bir önemi de tam havaya giren oyun olarak da iyi kıvama gelen Fb'nin demorilize olması anlamına geliyor.Ben önümüzdeki hafta tam olarak bu yarıştan kopacaklarına inanıyorum.2'lik için de dev bir adım oldu.
Oyun olarak Fb çok iyi başladı.Biraz da bunu biz sağladık.İstediğimiz presi baskıyı kuramadık.Daha sonra oyun dengelendi.Şans oldu ama bir kerede böyle maçlarda şans bize gülsün.
Samet Aybaba için çok maç verdi dedik ama dün yaptığı hamleler ile maçı getiren isim oldu.Şampiyon olunmayabilir,Belki 2.de olamayabiliriz ama bu sezon oynadığımız pozitif futbol ve attığımız gol sayıları istekli,heyecan veren futbol Samet hocanın eseridir.Alkışlamak lazım.Helal olsun.
Dün Fernandes resital verdi.Özellikle de Meireles ve Emre'yle kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı.Olcay şu golden sonra artık konuşulmayacaktır sanırım daha ne yapsın bu adam?
Yine de çok zorlu fikstür devam ediyor.Bursa,Eskişehir,Kayseri,Trabzon gibi çok zor deplasmanlar bizi bekliyor.Özellikle önümüzdeki hafta Trabzon maçı.Alınırsa bambaşka hedefler konuşulur ve iddialı hale geliriz.O yüzden hemen rehavetten çıkıp o maça bakılmalı.