Ana Menü

STSL 22.Hafta: Beşiktaş 1 - 1 Gaziantepspor [16.02.2013-19.00]

Başlatan Ersin Develi, Şubat 15, 2013, 09:31:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Hocaya, başkana, futbolculara kısaca herkese tepki gösteren, protesto edenlere yazıklar olsun. Bu saydığım adamların tek suçu bu takımın beklenenden daha başarılı olması.

İnsan demek gelmiyor içimden öyle insanlara, hocanın yeğenini neden hastanelik edersin? Başkana neden saldırmaya çalışırsın? Futbolcuyu neden yuhlarsın. Taraftarlık bu değil. Olmaz olsun böyle taraftar. McGregor'u yuhlayan zihniyete de yazıklar olsun. Hayatlarında kaleye 1 defa geçmişler mi acaba? Her hata onda gibi tepki veriyorlar.

Maç hakkında diyeceğim fazla şey kalmadı şu olaylar sinirlerimi zıplattı. Niang vurabilse, Olcay 2 topu harcaması kazanırdık ama olmadı. Eyvallah Beşiktaş'ım.

Şimdi aklıma geldi. Muhammed bunca yıl şişirildi de şişirildi, şuana kadar sonuç 0. Benim umudum falan da yok. Bu çocuk bu takımın 11 oyuncusu olamaz. Şimdi diyenler olur bu kadar genç futbolcuyu harcamak doğru değil, Sinan Kurumuş'ta aynı yaşta ama belli ediyor, çalışırsa iyi olur bu takımda oynar. Anadolu'da pişip gelirse belki ama onun dışında imkansız.

NoPasaran

Kalecinin ıslıklanması kadar doğal bişey yok Erhun..

Bu aslında bir nevi hocanında artık cenki kaleye geçirmesi gerektiğini gösteren bir durum..

Herkes yeter artık demedimi..

Gregor bizim takımda bedava  oynamıyor ve çok kötü oynuyor. Sıradan bir kalecinin yaptıklarından bile daha azını yapıyor..

gregor dışındakş görüşlerine katılıyorum ama ona katılmam söz konusu olamaz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

samet hoca dedi zaten maradona dediler ama mami daha yeni yeni pişiyo diye.

ERHUN

Hakan Arıkan bu Cenk'ten çok daha iyiydi, keşke yollamasaydık.

Neyse sene sonu Allan İngiltere'ye gider, bizde Sinan'ı alırız. Onur Kıvrak olmayacaksa Sinan olur tabii ki, Cenk'e kaleyi emanet etmekten iyidir.

ERHUN

Bu arada taraftar kaleciyi protesto edecek denmiş. Maç içinde futbolcuların moralini bozacak protestolara ben saygı göstermem. Bu yaşa kadar yaptığımı hatırlamıyorum, sanmıyorum da. Bu davranışlar futbolcuları takımdan soğutur, maçtan koparır.

Maç boyunca mükemmel oynayan Hilbert adamını kaçırdı gol oldu, onu da yuhlayın o zaman?

NoPasaran

Gregor emin ol iyi oynasa hilbert kadar elinden kaçırıp gol yesede alkışlanır o statta..

Bedava oynamıyor bu adam ve takımın tartışmasız en kötüsü..

Neden savunuluyor anlamıyorum..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Ben Hilbert'ten hiç memnun değilim zaten.
koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi diyoruz.
mcgregor da elimizdekilerin en iyisi.
o da aynı durumda yani. daha iyisi gelecekse bıraksın eldivenleri
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

İnşallah sene sonu giderde kendini kurtarır, taraftar da mutlu olur.

ERHUN

Alıntı yapılan: CR7 - Şubat 17, 2013, 00:11:40
Ben Hilbert'ten hiç memnun değilim zaten.
koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi diyoruz.
mcgregor da elimizdekilerin en iyisi.
o da aynı durumda yani. daha iyisi gelecekse bıraksın eldivenleri

Yanlış anlama cevap verme niyetinde değilim, sadece bir soru. Sinan Bolat'ın daha iyi olduğunu düşünüyor musun?

NoPasaran

Alıntı yapılan: ERHUN - Şubat 17, 2013, 00:12:02
İnşallah sene sonu giderde kendini kurtarır, taraftar da mutlu olur.

Erhun futbol duygusallaığı elvermez..

Kale artık cenkin olmalı. Oda iyi kaleci değil aslında..

Ayrıca gregorun kötü kaleci olmadığına inanıyorum bu konuda çok netim ama olmadı arkadaş.ONUNDA psikolojisi bozuk. Özgüvenini kaybetti ve artık toparlanmaz gbi duruyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

[KralKartal]

Kimi niye NIANG cikti diye elestiriyor. Kimi NIANG daha onceden cikmaliydi diyor.
Bu Niang meselesi zaten maci koparan olay degil. Genel olarak var hata, o da KALECIDEN basliyor,
SAMET hocaya kadar gidiyor.

Samet hoca ben bu isi cözemedim, anlamadim gibi aciklamalar yapiyor, sen cözemiyorsan vizyonun bilgin ya yetersiz,
yada olay o kadar cözülmesi zor ki, cidden cözemiyorsun.

Bir Musleraya bakiyorum, bir bizim kaleciye.. Hakan Arikanin gunahini cok aldi bazilari, gele gele Gregor geldi. Yazik, cok yazik,
degil Besiktasin kalecisi, yedegi olamaz.

Samet Aybaba ile olmaz, beraberlik sorun degil, 90.da gol yemek, o da 10 kisi kalmis rakibe, ve baski kurup gol atamiyorsan,
ne demeli ki..Su takimi Lucescuya ver, sampiyon yapar. Net.
Insan 90+2 de oyuncu mu degistirir, durum 1-1, bu ne demek, korktum bari 1-1 kurtarayim, bu HAKARETTIR ya.
Ben boyle birsey gormedim, yenil, sampiyon olma, ama bu kadar Besiktasi kucuk dusurme.
Benim gozumde Samet hoca, tamamen bitti. Besiktasin hocasidir, saygim var, basarili olursa mutlu olurum tabiki,
ama giderse zerre kadar uzulmem.

MAMIye gelince, girse suc girmese suc, oynayacak ki hazir olacak, 15 dakikada MAMIYi cozenler var, iyi veya kotu, nasil oluyor
anlamadim. Yanlis zamanda girdi, 2-0 olsa ve girse eyvallah ama takim zaten 2. atacak oyun oynamiyordu.

Yaz yaz bitmez.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

abi ama yiyecek oyun da oynamıyordu.
niang hep bir tehditti. sağa gidiyordu sola gidiyordu. alan açıyordu.
holosko bunu yapamadı. mami de holosko kadar etkin olamadı çok geride ve içte durdu.

ERHUN

Ben duygusallık yapmıyorum, düşündüğümü söylüyorum. Son yıllarda bu takımın gördüğü en iyi kalecilerden birini önüne gelen hak etmediğini düşündüğüm şekilde eleştirirse bende onu aynı şekilde savunurum.

Ben böyle düşünüyorum en azından, isteyen istediğini eleştirir, protesto eder ama her şeyin yeri ve zamanı var. Bunu maç esnasında yapanı bende en ağır şekilde eleştiririm.

[KralKartal]

Alıntı yapılan: CR7 - Şubat 17, 2013, 00:28:39
abi ama yiyecek oyun da oynamıyordu.
niang hep bir tehditti. sağa gidiyordu sola gidiyordu. alan açıyordu.
holosko bunu yapamadı. mami de holosko kadar etkin olamadı çok geride ve içte durdu.

NIANG normal cikmaz, dogru, ama fiziksel olarak hazir degildi yoruldu, o nedenle cikardi sanirim.
Yerine MAMI alinmazdi, gerci kim var ki daha diyeceksin ama Sinan Kurumusu al en azindan.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi