Ana Menü

STSL 22.Hafta: Beşiktaş 1 - 1 Gaziantepspor [16.02.2013-19.00]

Başlatan Ersin Develi, Şubat 15, 2013, 09:31:59

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Sorun şu

Gregor eskiden iyi kaleci olabilirdi ama şu an kötü :D

Mehmet Yozgatlı transferi gibi. Fenerde yedekti felan ama iyi oynardı , bize geldi 3.sınıf topçu gibi..

İllaki eskisi gibi olacak diye bişey yok

Gerçek şudur;

Hatalı yada değil

BEŞİKTAŞIN KALECİSİ HER GELENİ İÇERİ ALIYOR..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

McGregor Allah için bir kere yıldızlaşsın ya bir kere.

Artık ikinciliğimizin de pek mümküm olacağını düşünmüyorum.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

cenkcelikag

Dun aksam kanalturk te sergen de acikladi; bir kaleci en azindan bir kac mac kurtarmazmi arkadas ya bu adam onune geleni aliyor birde taraftar protesto etmekte hakli diyor, o degilde samet akbaba hangi gozle izledi bu adami sasiyorum zaten kendisinin nasil bir teknik direktor olduguda ayri bir konu. Her mac bizi delirtmeye haklari yok ne akbabanin ne futbolcularin . Feda feda dediler kombine dergi aliyoruz ama asil Feda yi siz yapmiyorsunuz , Serefinizle oynayin ve Yonetin !!!
www.besiktastatto[edit]om/dovme

ERHUN

Alıntı yapılan: El Maestro - Şubat 18, 2013, 00:55:24
McGregora çok iyi diyen birine ben tek kelime yazmam zaten bu konu hakkında .. McGregor çok iyiyse diğerleri ne o zaman diye sorarlar adama ? Tamam o golde hatası yoktu nebilim şu maçta iyi oynadı vs.. gibi laflar etsen eyvallah görüştür derim saygı duyarımda, 2x2 nasıl 4se McGregor'un kötü bir kaleci olduğuda o kadar nettir..

Ayrıca o sorduğun şey coolluk değil ironidir sorduğuna göre bilmiyodun öğrenmiş oldun ..  ;)
Dün görmüştüm mesajını ama uyku sersemi ters bir şey yazmamak için bugüne bırakmıştım.
Çok iyi abartı olmuş olabilir ama asla kötü bir kaleci değil McGregor, buda benim görüşüm. Daha fazla kontra cevap yazıp ortamı germeye devam etmeyeceğim.

Bu arada McGregor'u eskiden isim olarak biliyordum sadece izlemişliğim yoktu, benim bu "iyi kaleci" görüşüm bizdeki performansından dolayı. Kaleci hatasıyla defans hatası ayrı şeydir ve maalesef çoğu kişi bu ikisini ayıramıyor.

Ersin Develi

Alıntı yapılan: keskinli - Şubat 17, 2013, 00:57:04
su takimi degil lucescu krali gelse sampiyon yapamaz

Abi sadece Luce ile ilgili kısma cevap vermek istiyorum.
İnsanların yeryüzünde Shaktar Diye bir takımdan haberi yokken,hemen hemen herkesin adını ezberlediği bir takım yarattı Lucescu.
Bence dünya da Teknik Direktörler
Morinho-Lucescu ve diğerleri olarak ayrılıyor

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin