Ana Menü

İstifaya Davet Edilen Aziz Yıldırım'ın Taraftarlara Karşılığı

Başlatan ERHUN, Şubat 10, 2013, 00:27:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

normal konusma tarzi bence, hepimiz insaniz sonucta.
ama ben ne dersem o olur falan bunlar dusundurucu.

keskinli

Bir zamanlar kahramandi
cok fazla zamanda gecmedi aradan
Kimlere iftira edilmedi kimler suclanmadi
yok amerikaymis yok oraymis buraymis
Dünün kahramani bugünün haini oldu
Bosa dememisler zaman her seyiin ilacidir diye
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Aziz Yıldırım'ı istemeyen taraftar değil Genç Fenerbahçeliler..

Genç Fenerbahçelilerin Lideri Sefa..

Sefanın şu an en samimi olduğu ve her cuma yan yana namaz kıldığı adam gibi

Mehmet Ali Aydınlar..

Mehmet Ali Aydınlar kim

Fenerbahçeye başkan olmak en büyük hayalim diyen adam..

Fenerbahçe tribünlerinde ilerki günlerde ciddi olaylar olabilir..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

gfb'nin aziz y ile olan sürtüşmesi ilk değil. tribün grupları rant yiyor olabilirler ama gfb herkesten önce kendi imkanlarıyla deplasmana gidiyordu. bu kadar hata yapan başkanı eleştirmek de bence en doğal hakları ki sadece gfb değil antu.com'da bildiri yayınladı. stadın diğer kısımlarından da tepki var.

NoPasaran

antu.com'un da kime hizmet ettiği belli. sahipleri eski fenerbahçe başkanı ali şenin çocukları..

Bence Aziz Yıldırıma inanılmaz bel altı vuruluyor..

Şu an ülkemizde UEFA MALİ KRİTERLERİ yerine getiren tek kulübün başkanı..

Yaklaşık 150 milyon dolar şike soruştıurmasından zarar edildiği söyleyen bir kulübün başkanı..Bununda nereden nasıl çıktığı gelinen noktada artık bariz belli..

Benim gördüğüm görüştüğüm bir çok Fenerbaheçlinin tek kızdığı nokta Aykut Kocaman noktası.

Diğer bütün yerlerde Yıldırımın halen arkasındalar..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

resmen taraftarı sömürüyorlar, fb'nin taraftarı olmasa kulüp batardı. transferler hep zarar. krasic, bienvenu, mehmet topuz, serdar kesimal, cristian. bir sürü gereksiz oyuncu alıyorlar. özer var mesela. sanki aziz y tek başına kulübü mali olarak ayakta tutuyor.
o m.a.aydınlara hizmet ediyor bu ali şen'e e biz de 12numara'nın kime çalıştığını biliyoruz. ne demek yani ben ne dersem o olur, taraftar sadece aykut hoca olayından dolayı tepki göstermiyorlar. fb'yi kullandığına inanan insanlar da çoğunlukta.

ERHUN

Aziz Yıldırım mali yönden iyi yönetiyor olabilir (ki son yıllarda bu özelliği de pek kalmadı, saçma sapan göz boyamak adına transferler yapıldı verim alınamadı) ama diğer yönlerden iyi olduğu söylenemez. Özellikle cezaevinden çıktıktan sonra çok saçma açıklamaları oldu, olmaya devam ediyor. Sadece gençfenerliler değil tribün gruplarının çoğu kendisine karşı. Bana göre Aziz Yıldırım gitmeden Fenerbahçe'de işler yoluna girmez. Yada tam tersi olur, Aziz Yıldırım kalır ve tribünleri bitirir. Tabii bu olaylardan sonra Fenerbahçe'nin ayağa kalkması zaman alır.

Her yerde yazıyorum, söylüyorum kendimi tekrar etmiş olacağım ama, Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Bursaspor'da İbrahim Yazıcı, Trabzonspor'da Sadri Şener, (eskiden bunu yazmıyordum ama buda o isimlerin arasına girmeli) Gaziantepspor'da İbrahim Kızıl oldukça bu sorunlarda sıkıntı bitmeyecektir.

El Colgado

abi bence mali yönden de iyi yönetmiyor. taraftar her zaman yanında fb'nin o yüzden kulüp ekonomisi iyi. son beş yıldır bütün transferler zarar. kezman'dan sonra. güiza. hep zarar.

ERHUN

Abdullah Kiğılı'mı? Ali Koç'mu? Mehmet Ali Aydınlar'mı? Yoksa sürpriz bir isim mi? Kim daha yakın yakında konuşmaya başlar mıyız acaba.

El Colgado

ERHUN

Mehmet Ali Aydınlar'ın adı yukarıda geçti diye yazdı yoksa aklıma gelmezdi açıkcası.

Doğru Ferit Şahenk'te olabilecek isimlerden, hatta en kuvvetli ihtimallerden.

keskinli

Toplamda bakildiginda ekonomik karnesi cok iyi bana göre
Inanmasi güc sekilde kaybettigi 2 sampiyonluguda düsünürsek sportif acidanda iyi
ama her sey anlik basariya endeksli türkiyede destek yada köstek olmak icin
yasadigi kötü sürecteki destegi devam ettirebilseydi febe camiasi kulüpleri cok daha iyi yerlere gelirdi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin