Ana Menü

20.Hafta l Beşiktaş - K.Karabükspor l 1 Şubat Cuma | 20.00

Başlatan El Maestro, Ocak 29, 2013, 17:17:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

Alıntı yapılan: El Colgado - Şubat 01, 2013, 21:08:14
sinan hareketli ama daha beklemek lazım. ersan kötü gerçekten, hayal kırıklığına uğradım.

hakem de bu rezilliğe eklenince sonuç normal. allah senin bin türlü belanı versin gün yüzü görmezsin inşallah.

beckyZWICKY

rakip 10 kişi, 2-0 öndesin ve kendi evindesin.. hiç bir açıklaması yok 2-2 ye gelmesinin.... sinan keşke soğukkanlı olabilseydi.. kolay değil heycanına veriyorum..

şu LuaLua'yı da yumruklayasım geldi arkadaş ya .
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Sinan felan durum yokki..

2-0 olmus

Hakem bence gereksiz yere atmış adamdan oyuncuyu

Bundan sonrası aptallık..

Ersan toraman sağ bekte ismi gereksiz Akgün

Nedir bu ya

Vallahi futboldan soguttular

Neyse aksam biraz bazı yerlere eleştiri yapacağım şimdilik yeter

Ama böle olmaz bu is
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Samet, Ulvi ve Recepin antrenör/td oldugu takimimizin savunmasinin bu kadar kötu , daginik olmasi cok garip bir olay.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

;D

Malzeme bu kadar demek lazım..

Vodafone reklamında diyor ya "1sn de değişir dünya"

Aynen öyle..

Mesela Mehmet Akgün hiç dünyaya gelmemeiş olsaydı

İddaa ediyorum GS maçıda bu maçta çok farklı biterdi..

2 tane tıptatıp aynı golü yedirdi..Kademe hatası..

Bunu samet hoca değiştiremez ama bunun akgünle olmayacağını mesela anlaması lazım..

Yada Ersandan artık savunmacı olmayacğaını..

Koy başkasını inanıyorum ki herşey değişir..

Ancak hem geçen hafta hem bu hafta anlayamadığım bişey var..

Rakipler 10 kişi kalıyor ama baskı kuramıyoruz..

Sıradan anadoşlu takımları bile kurabilir oysa ?

İlerde sorun yok diyoruz ama bence onda da var srun..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Orada hocanin hatasi basliyor
10 kisi kalmis rakibe karsi orta sahada top yapabilen adam cikarmamaliydi
en sonundada defans cikarip yerine defans koymak yerine ofansif oyuncu koymaliydi
kisisel hatalardan ve hocanin yanlis hamlelerinden verdigimiz bi mac oldu
tüm bunlara ragmen hakemin hatalarida affedilmez hatalardi
biz kötü olabiliriz ama hakemler cok hata yapiyor aleyhimize,buda gözardi ediliyor
bld macinda ve bugünkü macta sonucu etkileyen hatalar yapildi aleyhimize
bu hatalar geseye yapilsaydi sabah aksam bunlar konusulurdu
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

Valla hersey bi garip bizde. Sakatliktan  cikmis adam oynar, tekrar sakatlanir, simdi 4 hafta yok deniyor, bu ne ilk ne de son. Hoca resmen medyanin önunde futbolcularini sucladi, eger ligtvyi seyreden olmussa. Ersan haftalardir kendini toparliyamiyor. Gece hayatindan sikayet ediliyor ama duzeltilemiyor bu olay, otoritede sorun var o zaman. Bjknin lobisi zaten yok, yoksa simdi bugunku hakem hatalarindan sonra ortakigin toz dumsn olmasi lazimdi.

Bence butun ilk yari/dönem maclar belli bir gazla vede rakiplerin cok kötu olmasiyla lehimize döndu ama bundan sonra yine bence cok parlak gözukmuyor, fedadir sudur budur ama insallah ilk 5e gireriz.

keskinli

Fazla karamsarligada düsmemek gerekir
karabük febeyide geseyide yendi
Biz kendi hatalarimizla ve hakem hatalaryla puan kaybettik
haftaya sivok ve hillberin gelmesiyle daha iyi oluruz
bu mactan cikarcagim pozitif bi sonucta sinan
ben begendim
genc yasina ragmen nerde duracagini biliyor
negatif sonucta dentinho
sahaya girdiginde 2 mactir hic görünmüyor
Cok kötüydü yine

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

Cok karamsar degilim aslinda ama zaaflarimiz cok fazla.

cenkcelikag

Su dentinhoyu transfer etmeden once izleyen nereye bakiyordu acaba adam galatasaray macinda ayagina gelen tum toplari kaybetti bu mactada 0 warlik gosterdi bu adam kesinlikle gelecek wadetmiyor samet hoca sen nasil bi akla hizmet ediyorsunda dentinhoyu oyuna suruyorsun macin en kritik anlarinda bu arada hakem hatalari her zaman biktiriyordu yine istikrarini kaybetmedi o yuzden skorbordda isimler aciklanmaya basladiginda karsi takimla beraber her hakemide protesto etmeye dewam ediyoruz
'' Futbolun katili Turk hakemleri ''
www.besiktastatto[edit]om/dovme

Grocbenn

Tamamıyla S.Aybaba hataları ile verdiğimiz bir maç daha.

Hoca hata yapabilir.Bu takımın oyun kalitesini nasıl arttırdıysa hata yapacağı zamanlar da olacaktır.Ama S.Aybaba'nın defoları kötü günlerde çıkmaya başladı.Ben buna takıldım.

Oyuncularını basının önünde aslanın önüne atamazsın.Ersan-Escude değişikliği ile oyuncunu ıslıklatamazsın.Kulübemde maçı değiştirecek bir tane adamım yok diyemezsin.S.Aybaba bugüne kadar bütün takımlarında oyuncuları ile sorun yaşamış bir adam.Bu yönünü eğitim ile değiştirmesi lazım.Büyük takım böyle sorunları kaldırmaz.

Sene basından beri övdüğümüz bu takımdaşlık eğer dağılır ise bu sezon bitmez.

El Colgado

escude'yi sol bek oynatsın eleştirin.
ama ne bekliyoruz ben anlamadım.
mehmet akgün sağ bek kötüydü, eyvallah. peki siz kimi oynatırdınız hilbert'in yokluğunda?
geçen hafta holosko'yu forvette hanginiz beğendi ki hoca genç sinan'ı oynattığı için eleştiriyorsunuz. çocuk dört pozisyona girmiş ayrıca bugün atamaz, yarın atar ısrar etmek lazım.
ersan az akıllı olsa hoca geçen haftalarda ilk yarı bitmeden çıkarmıştı, biraz çeki düzen verirdi kendine. en çok ben savunurdum ersan'ı ama adamda kondüsyon sıfır her adama geçiliyor nerdeyse. ersan yüzünden üçüncü golü yesek bu sefer de oyuncu hata yapıp demoralize oldu niye çıkartmıyorsun hoca diye eleştireceğiz.
fernandes konusunda eleştirilere katılıyorum, ben olsaydım holosko'yu çıkartır dentinho'yu alırdım. ama hocanın takdiri böyle.
ayrıca bazen kötü giden maçı da kazanmak gerekir hakem resmen golümüzü yedi, bunds hocanın yapabileceği bir şey yok.
mustafa denizli'nin hesaplar yaparak hoca olmak istediği beşiktaş için samet aybaba değil elini kafasını taşın altına sokmuştur. bu feda sezonunda bu kadar heyecan yaşadığımıza şükredelim. ki daha liderle aramızda beş puan var. daha otuz dakikada dentinho için futbolcu değil diyenlerin gazına gelmeyelim. niang transferi belki tam isabet olacak belki yusuf etkisi yaratacak takımda.
x ya da y farketmez kimse de bjk'nin hocasına gider yapamaz, bunu da söyleyeyim.
takım böyle kötü zamanlarda kenetlenip başarılı olabilir. inşallah samet hoca, yöneticiler ve kaptan toraman takımı motive edebilir.
hiçbir şey için geç değil. şampiyon olduğumuz sezon da denizli'ye takım niye oynamıyor diye tezahürat yapıldığını unutmayalım.

keskinli

Yazdiklariyin coguna katiliyorum faruk
ama bu hafta degisikliklerde hata yapti hoca bu hatalari daha önce yazdim zaten
maci iyi okuyamadi diyebiliriz ama maci hoca kaybettirdi demek maci seyretmeden yorum yapmak demek.maci kisisel ve cok basit hatalarla kaybettik.yinede kazanacaktik lakin hakem dur dedi.bu arada dipnot olarak geceyim hakem hatalarindan 11 puan kaybetmisiz.hal böykeyken hocaya bu kadar yüklenmek haksizlik
hocaya karsi bi antipati var dolayisiyla cabucak idam karari veriliyor
ersan kötü oynadi ama o yaptigi akilalmaz hatayida bir kere yapardi oda bu maca denk geldi.
sampiyonluk beklentisine girdirmis bu takim bizi helal olsun