Ana Menü

Süper Lig ! Galatasaray - Beşiktaş 27 Ocak Pazar 19:00

Başlatan NoPasaran, Ocak 25, 2013, 00:03:05

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

"valla zaten sezon başı şampiyonluk beklemiyordum. bizi bu beklentiye bu takım soktu. avrupa ligine gitsek yeterliydi benim için."

"şu an da zaten daha her şey bitmedi. 15 hafta ve derbiler var daha. hayırlısı. olamazsak da önemli değil. o heyecanı yaşatmaları yeter"

Yiğit abiye aynen katılıyorum.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Tüm mac boyunca 3 pas pes pese yaoamadik
1 tane adamimiz ayaginda top tutamadi
fernandes macta hic yoktu
Kanatlar sifirdi
oyuncularin özgüveni yoktu
hocaninda hazirladigi kadro ve taktik kötüydü
puan kaybettigimiz maclardan febe macindan sonra kazanma sansimizin 0 oldugu 2.macti
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Grocbenn

Hiç haketmediğimiz,mücadele adına GS'nin yarısı bile oynamadığımız bir maçı kaybettik.O yüzden çok üzülmedim.
Samet Aybaba bu tip maçları kafasında çok kuruyor sanırım ama yaptığı fanteziler ile bu takım 2 derbyi kaybetti.Fb maçında Escude'den sol bek yaratmış ve 2-0 olduğunda aklı basına gelmiş yine iş işten geçmişti.
Bugünde bu sezon sadece Antalya deplasmanında 45 dk oynamış bir adamı sahaya sürüyorsun.Bir Almeida yok diye işleyen sistemin 3-4 parçasını bozuyorsun.Koy arkadaş Sinan Kurumuş'u.Korkma bu kadar ya.Riera gibi bir maden var gidiyorsun adamın karşısına ilk yarı Hilbert ikinci yarı Necip'i koyuyorsun.
Böyle maçlarda hocaların farkı daha çok belli olur.Terim'in Burak Yılmaz'ı oynatmaması bence tamamen Beşiktaş savunmasının zaafı olan hava topları içindi.Toraman'ın aldığı hava topu sıfır.Nitekim golde de Riera'ya bile kafa vurdurarak golün yenmesinde yine pay sahibi oldu.Bugün ileride ve geride nerdeyse hiçbir hava topunu alamadık.İlk yarıda inen bütün topları da G.Saray topladı.
Kötü ve 30 dk. 10 kişi oynayan G.Saray'a karşı koskoca maçta 1 pozisyona girmek ve duran toptan 1 gol bulmak ayıptır.

NoPasaran

Valla Serhat benimde anlamadığım nokta orası..

Bir tane nokta değiştirirsin olmadı yapamadık dersin biter..

Mehmet Akgünü görünce herkes şok oldu sanırım..

Koyarsın forvete bir adam gerekirse dentinho dersin ama diğer taraflar aynen kalır..

Ama hocaların böyle fantezileri var. Fatih Terimde fantezi yaptı. Burak Yılmaz ister drogba gelsin isterse ibrahimoviç gelsin bu takımda her zaman ilerde olmalı. Aptalca gol yemese idik sanırım en çok eleştirilen hoca terim olurdu..

Ama biz ne olursa olsun son 30 dk pozisyona girememeyi kabul edemiyorum ben. Bu kadar mı kötü oynar oyuncularımız aklım almıyor. İnanılmaz düşüş yaşıyor bazı oyuncularımız. Mesela Veli Mesela Oguzhan.Allah aşkına nedir bu ya. İki pas yapamıyorlar şaka gibi. Tabi Fernandeste kötü olunca sıkıntı daha da arttı...

ee ne olacak şimdi ?

Herşet elbette bitmedi ama bu kadar güzel imkanlar varken gelinen noktalar üzülüyor. Elbetteki beklenti yoktu ama kaybedilen puanların saçmalığı insanı üzüyor.Keşke bir tane savunma alabilseydik escudeyi gönderip..

Keşke bir tane bile top çıkarmayan kalecimizi gönderip yerine başka kaleci bakabilseydik...

Keşke kalitesiz ayakların olduğu orta sahada bir tane ferndes ve Oğuzhan  yanına topçu alabilseydik..

Scout ekibi var dediler 3 milyon tl para harcayıp 2 3 oyuncu alınabilirdi..

Fenerbahçeden Semih ve Sezer
Gregorun yerine başka kaleci
Escdenin yerine  başka bir savunma oyuncusu

Bunlar kaç tl edecekti Allah aşkına..

Süper Ligte kazanılan bir maç 900 bin TL.

Yapılamayan transferlerden giden maçlar sanırım en az 6 7 milyon tl..

başlarım böyle fedaya kusura bakmayın..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

o 2 gol hiç yoktan yendi ya. baksan başka şutları var mı kaleyi tutan yok ya. resmen kaleyi tutan başka  şutu yok adamların.
bizim var mı derseniz bizim de yok ama o ilk gol sonrası resmen planlar alt üst oldu. devreye de 1-0 girsek bu maçtan puanla çıkardık.
şu toraman'a bir türlü ısınamıyorum. bir stoper şart bu takıma. toraman sağ bek oynar. ön libero oynar,forvet bile oynar ama stoper oynamasın be arkadaş.
hava toplarından yediğimiz gol sayısı kaç acaba şu 8 yılda.
hilbert'in kaçırdığı gol de belki de kırılma noktası oldu maçın. o gol gelse oyuna denge gelmişken öne de geçebilirdik. baya top yapmaya başlamıştık
sneijder girdi tamam ama takımı hiç tanımayan dentino'yu gaza gelip oyuna alması olmadı bence.
ve melo'nun atılması da hiç işimize gelmedi.
iyice defansa gömüldüler. bu yüzden de hiç pozisyon bulamadık.
kontralarda da tehlikeli oldular hamit ile özellikle.
önce hilbert'in sonra da necip'in sağa geçerek Riera'yı başımıza adam ettiğini söylemek lazım.

neyse yapacak bir şey yok. önümüzdeki maçlara bakıyoruz. :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Oğuzhan ile başlamamasına Akyüz'ü almasına da girmiyorum bile. al kadroya sinan'ı,yeni batu'yu.

NoPasaran

Mehmet Akyüzde benim göremediğim bir cevher var sanrım..

Hoca inantla kullanıyor anlamıyorum..

Ve ayrıca Batuhan nerede. Hastamı sakatmı ?

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran - Ocak 27, 2013, 22:37:13
Ve ayrıca Batuhan nerede. Hastamı sakatmı ?

Beyefendinin boğazı ağrıyordu antrenmanlara çıkmadı.

--------------------------

Dentinho'yu bu maçta oyuna almak hataydı.

Takım olarak iyi değildik, özellikle Manuel hiç ama hiç hazır değil.

Mehmet Akgün yerine beni koysa bu kadar oynardım herhalde.

Hilbert o pozisyonda golü atsa 3 puan alırdık.

Melo'nun kırmızı pozisyonunda bence tükürdü ama yoksa bile ondan önce belki 5 defa sarı kart gerektiren müdahalesi var. Bu maç İnönü'de olsa Melo yüzünden sahaya girenler olurdu.

92'de sanırım Hilbert orta açtığında Engin eliyle kesti gibi geldi, maç dönerdi demiyorum ama bir şans olurdu hakem onu kaçırdı onun dışında iyiydi.

Riera'nın golünde değil McGregor değil Schmeichel tüm maykıllar gelse çıkaramazdı, mükemmel noktaya gitti. Şans faktörüde var ama onun dışında gsde en çok Riera'yı beğendim. Hamit kendini çok fazla attı. Sneijder'de hiç hazır değildi, 1-2 pas yapamadı. En ufak harekette o da kendini fazla attı, yok atmadıysa bu adam bu kadarsa bu ligde oynayamaz.

Sene başı 5'e girelim yeter diyenler yenildiğimiz hâlde 2'nci olmamıza rağmen demediğini bırakmıyor, tebrikler Beşiktaş'ım bu beklentiyi yaratmış demek ki.

Diyeceğim başka bir şeyde yok.

Düzeltme: Yazmayı unutmuşum, Gökhan Süzen'i beğenmedim.

CR7

he o el pozisyonunu babam da söyledi. ben pek farkedemedim penaltı mı değil mi.

ERHUN

Alıntı yapılan: CR7 - Ocak 27, 2013, 22:52:32
he o el pozisyonunu babam da söyledi. ben pek farkedemedim penaltı mı değil mi.

Pozisyon ceza sahası dışındaydı. O yüzden fazla üstünden durmadım, daha doğrusu duran olmadı.

ERHUN

Daha yazacak bir şeyim yok dedim ama bir kaç şey daha yazayım.

Hugo'nun olmaması bizi çok etkiledi. O olsaydı bu maç böyle olmazdı.

McGregor'a durmadan sallayan kişiler var (geçmiş mesajları okumadım, bu forum için yazmıyorum) ilk golde Emre çok yakından vuruyor ve yere sekiyor. Üstüne gelmediği takdirde kurtarma şansı yok, ikinci gol için yorumumu üstte yaptım zaten. Taraftar böyle devam ederse seneye Allan'ın premier ligde yaptıkları takip ederiz artık.

NoPasaran

Erhun gollerde hatası var diyen yoktur eminim..

Ama kardeşim bir tanede tut be.

Yani diyelimki gregor bugün şu maçı aldı..Diyemyoruz..

İngiltereyemi gider başka ülkeyemi bilmem ama can sıkıcı bir durum söz konusu..

Sene sonu Samet Hocanında kadroda istemeyeeğini düşünyorum

Belki iyi kalecide olabilir ama bunu hiç göremedik..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Grocbenn

McGregor'un dünkü maçta 2 golde de yapacak bence birşeyi yoktu.
İlk gol Hilbert,2.gol tamamen Toraman'ın hatası.
Toraman Beşiktaş kalesinden ne kadar uzaklaştıkça bizim gol yeme şansımız azalır.Daha önce de yazdım.Toraman hava topu olmayan bir adam eskiden biraz hızlıydı sertti
Ama bir stoper düşünün hava topu yok,ağır,tekniği yok.Toraman bundan sonra ön libero oynar başkada oynamaz.

Ersin Develi

Alıntı yapılan: Ersin Develi - Ocak 26, 2013, 11:07:46
Rüyamda 3.dakikada 1-0 öne geçiyorduk
Asist Olcay Gol Holosko :D :D

Geçen yıl ki Gs ve A.Madrid maçındaki gibi tam tersi çıktı :(

Maça gelince
Sanki bütün oyuncular ilk maçına çıkmış gibiydiler,elleri ayakları birbirine dolandı.
Kanatlardan genelde atak yapamıyoruz ama bu maçta tamamen 0'dı
Teknik detaya girmeye gerek yok,bence şampiyonluk hayal değil ama gidişat hayal gibi görünüyor.

Şampiyon olamazsak ne olur? Bişe olmaz
Ama Şampiyon olursak çok şey olur

Bu maçla ilgili Necip bi kaç kez hakeme oynadı umarım bunu alışkanlık etmez

+18 !

Almeida'nın olmayışı hocayı yeni bir şeyler aramaya itmiş gibi.

Takım olarak çok kötüydük fakat Hilbert'in pozisyonu gol olsa her şey daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum. Daha 15 maç var ve hiçbir şey bitmiş değil kötü oynayarak kaybettiğimiz bir maç olduğu için üstünde çok durmak istemiyorum. Galatasaray 10 kişiyken 2 top yapamamamız çok üzücüydü sadece.

Canın sağolsun Beşiktaş'ım..