Ana Menü

Hawkins'te yasaklı madde bulundu!

Başlatan saldır beşiktaş, Ocak 22, 2013, 12:04:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Galatasaray'da Hawkins şoku!   

Galatasaray Medical Park'ın ABD'li oyuncusu David Hawkins'te keyif verici yasaklı maddeye rastlandı. Hawkins 2007'de Roma'da oynarken de keyif verici yasaklı maddeden 3 ay ceza almıştı.   

Galatasaray Medikal Park'ta büyük şok! Sarı kırmızılıların ABD'li yıldızı David Hawkins'in yasaklı madde kullandığı yaptığı ortaya çıktı.  Galatasaray'da Hawkins şoku!

Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray'a Hawkins'in numunesiyle ilgili raporu gönderdi. Rapora göre Hawkins'te keyif verici yasaklı maddeye rastlandı. ABD'li yıldız, Galatasaray'ın bu akşam Eurocup'ta oynayacağı Ulm maçında forma giyemeyecek.

DAHA ÖNCE DE CEZA ALMIŞTI
Hawkins'in Roma forması giydiği dönemde 5 Haziran 2007'deki Siena maçında da keyif verici madde kullandığı ortaya çıkmış ve Hawkins bu yüzden 3 ay ceza almıştı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Lisansın iptal olur inşallah şerefsiz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

haha, amsterdamda bi takima transfer olsun Hawkins  :ahaha
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Colgado

Vay kahpe
Güya aileme bakcam para lazım falan diyordu.
Beter olun, bu kadar ah aldiniz cikacak sizden.

saldır beşiktaş

Kokain değil, marihuana almış diyorlar.
Kokainin performans artırıcı etkisi de varmış.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

+18 !

Sadece zevk verici değil aynı zamanda performans arttırıcı da bir maddeymiş aldığı.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Hawkins kullanmadığı söylemiş, B numunesininde açılmasını talep etmişti.

B numunesi açılıp test edilmiş, o da pozitif çıkmış. Ağır ceza yolda. Sözleşmesini feshedeceklerdir büyük ihtimalle.

El Colgado

simit satar bakarsın ailene şimdi.

ilhan mansız_melis

Kokoin satsın da okutsun çocuklarını.

saldır beşiktaş

Ligin en iyi oyuncusunun bu şekilde ceza alması üzücü.
Kariyerinin en formda dönemindeyken, bunu yapması harbiden gerizekalılık.
Bir daha asla çıkamaz bu seviyeye.

ERHUN

SON DAKİKA... TBF Disiplin Kurulu Galatasaray Medical Park'tan David Hawkins'e doping yaptığı gerekçesiyle 4 yıl men cezası verdi.

ilhan mansız_melis

4 yıl men + 10 bin lira para cezası.

Şimdi Hawkins 4 yıl boyunca sadece Türkiye'de mi oynayamayacak yoksa hiçbir yerde forma giyemeyecek mi ?

4 yıldan çok 10 bin lira koymuştur Hawkins'e.