Ana Menü

Giray Kaçar'dan üzücü haber .. Futbola ara veriyor

Başlatan NoPasaran, Ocak 08, 2013, 00:12:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar'ın kalp ritmi bozukluğu nedeniyle yurt dışında kontrole gönderileceği ve büyük olasılıkla sezonu kapatacağı öğrenildi.
Antalya kampı sırasında göğsünde ağrı hisseden ve burada kontrolden geçirildikten sonra Ankara'da da bazı tetkitler yapılan Giray Kaçar'ın ilk belirlemelere göre kalp ritmi bozukluğu sorunu yaşadığı ifade edildi.

Kendi isteğiyle yurt dışında kontrolden geçmek istediğini yönetime bildiren Giray'ın kulüp tarafından yurt dışına gönderileceği ve sezon sonuna kadar futbola ara verdiği belirtildi.

YÖNETİME BİLDİRDİ

Ankara'da evinde ailesi ile birlikte istirahat eden ve aort damarındaki köprüleşme nedeniyle futbol oynamasının sakıncalı olduğu belirtilen Giray Kaçar'ın, Trabzonspor yönetimini arayarak 5-6 ay kadar dinlenmek istediğini ve futbola bu süre içinde geri dönmek istemediğini söylediği ifade edildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Çok üzüldüm ya.

Umarım daha fazla sıkıntı yaşamaz.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado

ERHUN

27 yaşında bir futbolcunun böyle şeylerle uğraşması üzücü, Allah şifa versin. Bir an önce iyileşir inşallah.

keskinli

Allah sifa versin
trabzon onun eksikligini cok hisseder
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

Simdi ben doktor filan degilim ama Allah korusun ilerde mac icinde veya antremanda basina bir sey gelmesinden bu kadar erken tehsis konulmasi olumlu bi durum bence.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Giray'ın istediği zaman futbola dönebileceği açıklandı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.