Ana Menü

ZTK 5. Tur \ Antalyaspor - Beşiktaş \ 12.12.12 \ 18:00

Başlatan CR7, Aralık 10, 2012, 17:37:44

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Banucan

şimdi senin oyunculuğu görmedim ki Faruk
yemin edebilmem için görmem gerek :)
FEDA

NoPasaran

2 1 olmus

Koca mac pozisyon.yok ondan sonra

Kotu futbol..

Iyi ayaklar cevirir boyle maclari ama onlarda bizde fazla yok..

Ins.gencler macinda sikinti olmaz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

Maçı izleyemedim,maçla ilgili yorum yapamayacağım ama yenilip yenmenin önemi olmadığı bir sezon da yenilmek önemli değil

keskinli

bu senenin febe maciyla birlikte en berbat maciydi
beni daha cok düsündüren bazi futbolculardaki durgunluk ve isteksizlikti
ama sunuda söylemeden gecemeyecegim antalyanin cok iyi bi takimi var bunuda kabul etmek gerek
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Grocbenn

Kötü futbol ve elendik.

Bu takımda Batuhan diye karaktersiz bir topçu kurtarıcı olacak ise olmasın.Al Muhammet'i oynat.

Emre Özkan nedir yahu?Gencim diye geçiniyor bir tane bindirmesi olmaz mı?Beşiktaş'ın A2'sinde oynayacak adam değil.

Elenilmesine çok üzülmedim.Saçma sapan bir grup kurgusu olacaktı ve zor kış şartlarında içeride dışarıda ağır maçlar oynanacaktı devre arasında.

ilhan mansız_melis

Ömer Şişmanoğlu dikkatini çeker mi acaba yönetimin ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Brestgerfich

Bizim takımda disiplinsizlik mi var? Ya da futbolcularımıza basit kart görmeyin diyen yok mu?
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

Cok gergindi oyuncularimiz
yoksa para hikayesi dogrumu
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Abi parasal durumla alakalı yok bu maçların..

Esk maçında bence takım mükkemmele yakın oynadı ama olmaıd..

Bu maç için ise konsantre sournu vardı bence..

Kulübesi kötü olan bir takımın başarılı olma şansı yok uzun vadede.

Beşiktaş devre arasında mutlaka güçlendirecektir yoksa böyle çok maç kaybedeceğiz..

Hep diyecem keşke üç kuruşa satılığa çıkarılan özer ve sezer alınsaydı.:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Grocbenn

Volkan haklı.
Bu takımın bir maçı idare edecek durumu yok.İdare etmeye kalktı mı karşısındaki biraz iyi takım ise 2 dk. 2 golü yeriz.Fenerbahce'yi izliyorum Göztepe'ye topu göstermiyor.İBB maçında da öyleydi.Bunun sebebi orta saha.Tecrübe çok önemli.Ama artık demode olmak üzere.
Bizde topu tutup rahatlatacak bir kurgu yok.Sürekli dikine,ileri oynamaya çalışan bir takımız.Aslında bugün Barcelona'nın oynadığı gelecek 5-10 yılda bütün takımların oynayacağı kurgu ile oynamaya çalışıyoruz.

Fakat Barcelona sahayı daraltarak bu kadar riskli oynar iken kaybettiği topu 9-10 sn de geri kazanan bir takım.Ayrıca topu zaten çok az kaybeden bir takım.Aynı şekilde R.Madrid,Dortmund ve B.Münih bu oyuna iyice yaklaşan takımlar.Dünyada bu 4 takımın oynadığı tempoda futbol oynayan başka takım yok.

Ben iddia ediyorum Beşiktaş Fernandes-Oğuzhan-Necip ortasahasını bozmaz ise,bek/stoper/kaleci sorununu çözer ise önümüzdeki senelerde Beşiktaş'ın temposuna Türkiye'de uyacak takım yok.Darmadağın ederler.

Yeterki S.Aybaba bu oyun planından vazgeçmesin.