Ana Menü

STSL 15.hafta| Beşiktaş - Eskişehirspor 07.12.2012(20:00)

Başlatan Ersin Develi, Aralık 04, 2012, 08:49:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Son saniyede yenilen goller her zaman kahreder insani
yapacak bi sey yok
canimiz sagolsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

cok moralim bozuk..

kızdıklaım var..

mesela gregor kardeşim bir tane top çıkmazmı ya. bal volkana bak öusleraya her maç çıkarıyorlar bişeyler.. bi tane çıkar bir tane maç al güzel kardeşim.

kızıyorum necipe..kardeşim ne diye penaltı yaparsın orada. amaç neydi anlamıyorum ne gereği var

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erdibatmaz

çok moral bozucu bir sonuç. tam havaya girecekken iyi olmadı bu. yine de telafisi var.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

CR7

beyler Lideriz :(

sadece Fb-Gs ve Antalya'nın takılmasını bekleyeceğiz.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

ya enınde sonunda lıder goturucez bu lıgı bu bence kesın ama sonuc ne olursa en son bılınmez ozellıklede son 8 hafta bu kadro stres kaldırabılır mı
cunku bugun 2-0 ondeyız cok rahat 5 6 yaparız pozısyonları yok ama 83 de penaltı yapıyoruz
ve ılk sutları gol oluyor
neden cunku strese gırıyoruz
o kadar genc kı takım
oguzhan ılk kez 11 de oynuyor bır takımda
olcay o sekılde
necıp daha cok kucuk
velı desen zaten her zaman bır sey kovalarcasına
o yuzden fernandes yokken ısler sıkıntılı ama telafısı var mı var
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

İçerde tanıdık vardı heralde ona bakıp çıkıcaklardı
Tam rüyanda görürsün ya öyle bir maç
Millet yenilsin diye otur bekle şimdi

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Grocbenn

Bazı puan kayıpları hayırlıdır.O maçtan çok net dersler çıkarırsın bu maçta öyle bir maçtı.

Samet Aybaba Eskişehir'in 80 den sonraki hamlelerine karşılık veremedi.Batuhan hamlesi futbol mantığına aykırı idi.Mutlaka ama mutlaka Escude'yi almalıydı son 5 dk.Adamlarda Diego bile forvet oynamaya başlamış.4 tane kuleyi dikmiş sahamıza ama Samet Aybaba bunu göremedi.

Futbol çok değişik bir oyun.Almeida son golde en kötü taç yaptırsa bugün galiptik ama işte anlık hataların bedeli bazen çok ağır olabiliyor.

Toraman için geçen br yerde birşey okumuştum.Kendi kalemizden ne kadar uzaklaşırsa faydası o kadar çok diye.Hakikaten böyle.Eski Toraman çabuktu.Kademelerde iyiydi.Bunun sebebi gençti hızlıydı.Fakat şimdi artık çok ağır.Zaten fiziki yetersizliği var.Hava toplarında zayıf.O yüzden Toraman'ın stoper oynamaması bu takım için hayırlı olacak.

Olcay'a kızamıyorum.Gözükmeyen o kadar faydalı koşuları var ki.Zaten o golleri atsa böyle bir adamı bu paralara ne oynatabiliriz ne de alabiliriz.

Volkan'a McGregor konusunda hak veriyorum.Birebirlerde çok zayıf.Boyu kısa olduğu için kaleyi de kaplayamıyor.Ama yine de Cenk'ten iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu kadar olumsuzluğa rağmen bu takımı izlemek bana büyük keyif veriyor.Ve takdiri de hakediyorlar.Dün yine kapalı yarı yarıya boştu.Beşiktaş taraftarı üzerine düşeni yapmıyor.Bu takım böyle yarı yarıya boş kapalı önünde oynatılmaz.Fiyatlar bahane.Kapalı gibi maçın en iyi izlenebileceği bir yer için bu rakamlar fazla değil.

djinonu

Alıntı yapılan: Grocbenn - Aralık 08, 2012, 12:06:27
Dün yine kapalı yarı yarıya boştu.Beşiktaş taraftarı üzerine düşeni yapmıyor.Bu takım böyle yarı yarıya boş kapalı önünde oynatılmaz.Fiyatlar bahane.Kapalı gibi maçın en iyi izlenebileceği bir yer için bu rakamlar fazla değil.

eee biletler gelmiyor belesten neden gitsinlerki..

saldır beşiktaş

Kredimiz vardı ancak, o krediyi bu şekilde tüketmek kötü oldu.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Ya 2-0 öndeydik ne güzel kutlamalara da başlamıştık hiç olmadı o gol.

Uğur Boral'dan ben bıktım hoca bıkmadı yeter valla ya Ziegler gelir inşallah.

Yine de eyvallah Beşiktaş.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.