Ana Menü

Ynt: STSL 14.hafta| Orduspor-Beşiktaş 01.12.2012(19:00)

Başlatan keskinli, Aralık 01, 2012, 03:51:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

ersan topun gerisindeyse ofsayt yok
önündeyse var.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

Beşiktaşın galibiyetiyle sonuçlanan futbol maçının verdiği haz milyarder olmuşçasına eş değer.
İnşallah nazar değmez güçlenerek iyiy oynarak güzel sonuçlar alırız.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Brestgerfich

Toraman, ön direkteki savunma oyuncusunun gerisinde. Kaleye uzak yani.
Devamında Toraman topa vurduğunda Gülüm topun gerisinde.

Ofsayt yok gibi yani. Tartışılmıyor da çünkü pek. Ordulular da pek ses etmedi maç sonu röportajlarda...

Şansal, Tümer ve Sayın Milletvekilimciğim Hakan Şükürcüğüm golün ofsayt olmadığını düşünüyor.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

CR7

2. topa toraman vuruyormuş zaten.
ofsayt değil. ersan görüş alanını kısıtlamıyor kalecinin.
ben dokundu sanmıştım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

Sonuc cok güzel
insaallah iyide oynamisizdir,maci seyredemedim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Orduspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Aybaba maçla ilgili değerlendirmesine Orduspor'un mücadeleci bir takım olduğunu söyleyerek, "Bazı maçlar vardır, saha iyidir, rakip iyidir, pozisyon üretirsiniz. Bazı maçlarda da mücadele etmeniz, koşmanız gerekir. Rakibe karşılık vermeniz gerekir. Bugün böyle bir maç yaptık. Rakibe pozisyon vermedik ancak biz de diğer maçlar kadar pozisyon bulamadık. Üst üste kazanmanın verdiği bir keyif de var. Soyunma odasında doyasıya kutladık bu maçı." şeklinde konuştu.
Geçmişte basit ve hatalı puan kayıpları yaptıklarının altını çizen Aybaba, "Kalan üç maça bakıyoruz, hepsiniz kazanmak istiyoruz. Basit maçlar kaybettik geçmişte ama bana önümüzdeki üç maça bakmak daha mantıklı geliyor. Ordu'ya döneceğiz takımla beraber. Oyuncularımızın çoğu tesislerde kalmayı düşünüyor. Onlarla birlikte tesislerde menemen yapıp yiyeceğiz. Artık takımdaki arkadaşlık olgusu üst seviyede. Bu da bize mutluluk ve gurur veriyor tabii ki." ifadelerini kullandı.
Deneyimli teknik adam Fernandes'in önümüzdeki hafta oynanacak Eskişehirspor maçına yetişip yetişmeyeceği ile ilgili ise, "Özel oyuncularımızın katkıları büyüktür. Bunları unutmamalıyız. Diliyorum ki Fernandes Eskişehirspor maçına yetişecektir." dedi.
Samet Aybaba son olarak galibiyetin kendisine düşen payını doğum günü olan oğluna armağan ettiğini belirtti ve açıklamalarını noktaladı.

-------------

böyle bir adam nasıl sevilmez :) gidip menemen yiyeceğiz hep birlikte diyor :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Fernandesin tedavi icin portekize gidecegini ve esk macinda oynamayacagi yaziliyor :-/

Samet hocanin acikllmasindan da sanki ole bi sonuc okudjm
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Almeida çok iyiydi.
Kanatta forvette defansta.
Geçen seneki gibi her kafa pozisyonundan sonra itiraz etmiyor, zaten genelini de alıyor.

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

Bu ligin gerçek lideri Beşiktaş'tır.

Eyvallah Beşiktaş.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Brestgerfich

Tribün abilerine gider hakaretten dolayı kapatıldı Forza üyeliğim. Aybaba'nın adı geçmeye başladığından beri karşı çıkıyorlardı Forza'da Aybaba'nın Beşiktaş'a teknik direktör olmasına. (çoğu siyasi görüş ayrılığından dolayı, evet doğru okudunuz) Bazen şu açıklamalarını okudukça girip çıkıp forza'nın büyüklerine sövesim geliyor!..

Adamın samimiyeti, taraftarla kurduğu iletişime bayılıyorum.
Her şey daha da güzel olur umarım bizim için.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

Buradada cok karsi cikildi ama samet kaptanin siyasi görüs acikladigini hatirlayamadim

ilhan mansız_melis

Ya siyasi görüşten dolayı istememek ne demek ?

Adam ülkeyi yönetecek sanki de siyasi görüşmüş.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

benim bildigim rakip bi  takimi calistiriken kaptanin bi gole sevinmesine tepki gösteren bir grup taraftarla tartismasi
o tartismadan sonra carsi kim  diye sert bi cevap vermisti
bu olaydan sonra carsi grubu ve "carsicilar" samet kaptana her yerde ve her alanda hakaret etti
besiktasa daha önce gelmesini bunlar engelledi
diger taraftarlar özellikllede o zaman yeni yetme diyebilecegimiz gencler yanlis bi yönlendirmeyle samet aybabayi sebepsiz yere düsman olarak tanidi