Ana Menü

Çocuk 13-14 yaş yada XS yada S Beden 100.yıl forması arıyorum

Başlatan whitewalkers_, Kasım 25, 2012, 13:12:40

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

whitewalkers_

Merhaba, ben Beşiktaşın özel tasarımlı 700 oyuncunun isimlerinin yazılı olduğu küçük beden formasından arıyorum. 200 tl yi gözden çıkarttım, lütfen yardımcı olur musunuz.. çocuk 13-14 yaş bedeni de olur, xs de olur. en kötü ihtimal s i deneyebilirim, iyi günler ??? 

keskinli

Öncelikle forumumuza hosgeldiniz
bu formayi bulmak cok zor
kolay gelsin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

whitewalkers_

hoşbulduk :) , evet ne yazıkki öyle hele beden küçük olunca daha bir zor

Ersin Develi

Aslında o kadar da zor değil :)
Bende var o formadan 2 tane

El Colgado

Ersin Develi

Aynen satmayı düşünmüyorum,özellikle bu konuda fırsat kollayanların olduğunu düşünüyorum.

Ersin Develi

Ben o formayı geçen yılki beyaz formayla takas etmeyi düşünüyordum
Ama bu düşüncemden vazgeçerek şöyle bir şey yapabiliriz.

Yukarıda belirtilen ücret dahilinde formayı satabilirim.
Paranın tek kuruşuna dokunmadan tamamıyla Kartal Yuvasından alış veriş yapılır Forma,Atkı,Tişört vs bunları forum üyelerine hediye edebiliriz.

İhsan abi,Volkan abi veya Ahmet abi bir metot belirler,bu bir yarışma olabilir veya başka birşey.
Hem kulüp kazanmış olur hemde karınca kararınca birşeyler yaparız kendi aramızda

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Bahsi geçen formanın 164 bedeni (çocuk bedeni vardı), geçen yıl 110 liradan kapıyı açmıştım 90 veya 100 liraya zor satabilmiştim (net rakamı hatırlamıyorum), alıcı yoktu beden küçük diye. Vay anasını, hayat çok garip ;D

Ersin Develi

Ahmet abi
Beşiktaş'a ve buradaki hepsi birbirinden değerli insanlara 'Feda' olsun :)

Eğer konuyu açan arkadaş almaya talip olursa,yukarıda söylediğim şeyi seve seve yaparım

whitewalkers_

Alıntı yapılan: whitewalkers_ - Kasım 26, 2012, 14:43:02
Alıntı yapılan: ERHUN - Kasım 25, 2012, 21:17:40
Bahsi geçen formanın 164 bedeni (çocuk bedeni vardı), geçen yıl 110 liradan kapıyı açmıştım 90 veya 100 liraya zor satabilmiştim (net rakamı hatırlamıyorum), alıcı yoktu beden küçük diye. Vay anasını, hayat çok garip ;D

kaç beden var elinizde şuan?? konuşup anlaşabilir miyiz

ben ilgileniyorum formayla bedeni nedir acaba? anlaşabilirsek alacağım

ERHUN

Eskiden olan bir şeyi anlatmıştım, şuan elimde forma yok. Yukarıda Ersin cevap yazmış, onunla görüşün isterseniz.

Batuhan

bende var forma fakat  yeni sezon formaları 100 lira zaten :)
Koca hestiy aya bedenem ?

whitewalkers_

Alıntı yapılan: whitewalkers_ - Kasım 26, 2012, 14:45:02
Alıntı yapılan: whitewalkers_ - Kasım 26, 2012, 14:43:02
Alıntı yapılan: ERHUN - Kasım 25, 2012, 21:17:40

kaç beden var elinizde şuan?? konuşup anlaşabilir miyiz

ben ilgileniyorum formayla bedeni nedir acaba? anlaşabilirsek alacağım

merhaba, eğer anlaşmaya varabilirsek kesin almak istiyorum birde kaç bedendi forma?

whitewalkers_