Ana Menü

Dennis Rodman

Başlatan saldır beşiktaş, Kasım 14, 2012, 01:01:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Dennis Keith Rodman, 1961 doğumlu Detroit Pistons, San Antonio Spurs, Chicago Bulls, Los Angeles Lakers ve Dallas Maverickstakımlarında forma giymiş ABDli eski basketbolcu.
NBA liginde gelmiş geçmiş en çılgın basketçi unvanına sahiptir. Hem Carmen Electra ile yaşadığı ilişki hem de her maçta farklı saç renkleriyle sahaya çıkması ve çılgınca davranışları nedeniyle ilgi odağı haline gelmiştir. Chicago Bulls'ta oynadığı dönemde Michael Jordan ve Scottie Pippen ile beraber muhteşem bir kombinasyon kurmuşlardır ve şampiyonluğa ulaşmışlardır. Lakabı The Worm yani solucandır.

Dennis Rodman Career Retrospective
Oyunuyla olsun, yaptıklarıyla olsun, NBA'in gelmiş geçmiş en çılgın oyuncusudur.
Kariyeri boyunca 5 şampiyonluk yaşamıştır.
Boyu sadece 2.03 olmasına rağmen, 7 sezon üst üste ribaund kralı olmuştur.
Hele 91-92 sezonunda yakaladığı 18.7 ribaund ortalamasının, bir daha tekrarlanabilmesi, bence mümkün değil.

Parke dışında yaşadıkları bir o kadar sıradışı  :)
Hulk Hoganla takım olup, Karl Malone ile Amerikan güreşi yapmışlığı vardır.

Hollywood Hogan & Dennis Rodman vs DDP & Karl Malone 1/3

[değiştir]
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Bu konudan haberim yoktu.

Michael Jordan-Scottie Pippen-Dennis Rodman-Toni Kukoc, Chiago Bulls'un unutamadığım 4 basketbolcusu.

Her maç saçını farklı boyayıp çıkıyordu.

Bir de şöyle bir topu tutma çabası vardı:

NoPasaran

Bizim yaşlardaki basketbolu sven sevmeyen herkesin tanıdığı birisi Rodman..

Şimdi nerde ne yapıyor acaba
Aşk bu Aşk !

volkanca.net