Ana Menü

SSL 11.Hafta Beşiktaş - Bursaspor| 09.11.12 20:00

Başlatan saldır beşiktaş, Kasım 06, 2012, 12:55:49

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Soyle maclari alamioyoruz nedense deli oluyor insan..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

3 gol atıp kazanamamak koydu bana.
Yorum yapmak istemiyorum gerçekten.
Seninle başım dertte, ne yapsam bilmiyorum, canımdan bir parçasın, söküp atamıyorum Beşiktaş!

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

IL Capitano

Bu nasil defansti böyle bugun? Olcayi , veliyi filan da sevemiyorum, kimse alinmasin, ya tamam kosuyolar filan ama bu ne böyle. Neyse, uzgunum bu maci alamadigimiza. Fener macinda sinir olmustum , bu macta uzuldum.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Bu tarz maçları kaybetme nedenin dar kadro..

Mesela necip Veli Olcay tarzı oyuncular maçta tamamen bitmişl durumdayken oyuncu alamıyorsun oyuna..

Sene başında Rakipten Özer ve Sezer vardı..

İkisini 1,5 milyona alırdın rahat..

Giren oyuncu kurtarcısı İbrahim Toraman ..

Devre arasına kadar Allah sabır versin..

Bugün takım son 10 ileri gidemedi çok yoruldu takım ama dedim ya dar kadro kimseyi alamadık..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

bu maçtan sonra söyleyebileceğim şey Mücadelen için eyvallah Beşiktaşım!
ilk yarı çok kötüydük ama bir o kadarda ikinci yarı iyiydik(defanstaki derin boşluklar tabiki sıkıntı ama,o maçın gidişatıyla olan bir durumdu gibime geldi)

bu arada volkan abiye dar kadro konusunda katılıyorum son 7-8 dakika fernandes 3 topkaybetti onlar gol olsa şimdi çok daha fazla üzülebilirdik şu takımda sağlam iki yeni transfer olsa bununlar birlikte ismail,pektemek,oğuzhanda dönünce ben çok daha iyi olacağımıza inanıyorum.

not:belki yönetiminini beğenenler olmuştur bize verdiği penaltıda doğrumuydu tartışılır ama maçın genelinde takımın konsantrasyonunun bozulmasında baş etkendir fırat aydınus!

bu adam ön yargılarından kurtulupta gelsin artık inönüye,allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ne diyelim.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

NoPasaran

Ayrıca sağ ve sol bek..

Aman TANRIM..

Hilbert ve Uğur malesef bu takımın oyuncusu olmadıklarını düşünüyorum..

Aynı şekilde Veli yakışmıyor..

Olcay yakışmıyor..

Kalecide artık soru işaretleri getiriyor :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

bilmiyorum ama mc gregorun yediği şu 3 golü cenk yemiş olsa vay benim cenkimin haline taraftar sallamadığı lafı bırakmazdı.bence de ospina yı halletmek lazımdı :)

veli ve uğur konusunda hem fikiriz ama hilbert kapasitesini kullanıyor bence çok sırıtmıyor ordabirde olcay ne kadar gol kaçırsa ve amatör ruhla oynasada yinede veliden daha sıcak geliyor bana en azından oraya iyi bir kanat gelirse güzel bir yedek olur :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

IL Capitano

Hillberti bende begeniyorum, ugur cok kötü ona göre.

NoPasaran

Valla iki kanadında farkı yok..

birisi ismiyle oynuyor diğeri isimsiz oynuyor..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Hillbert Ugura göre cok daha iyi Volkan , hillbert ofansif katkisi cok fazla bence. Ama ugurun hale neresinin iyi oldugunu cözemedim.

keskinli

Maalesef macin ilk yarisina bakamadim
2.yariya göre degerlendirme yapabilirim
fena degildi takim,golleri gereksiz yere yemeseydik takima methiyeler yazacaktik
Toramani oyuna alana kadarda sürekli baski yaptik,gol pozisyonlari ürettik gol attik
Maalesef kolay gol yedik,dolayisiyla skora yansitamadik baskili oyunumuzu
gecen senenin sönük futbolunu düsündükce iyi yolda oldugumuzu hissediyorum
Kötü sonuca ragmen iyi oyun icin tebrik ediyorum takimi
ayrica sivoka yapilan hareket % 1 milyon penaltiydi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Ersin Develi

Dar olan kadro değil,Samet Aybaba'nın ufku ve kapasitesi.
Puan kaybettiğimiz takımların hepsinin bizden geniş ya da kaliteli kadrosumu vardı.?
Hem Olcay hem Uğur vasatında altındaydı ama bunu 90 dakika boyunca göremeyen hoca! 91. Dakikada İbrahim Toramanı oyuna alması ne kadar yetenekli olduğunun kanıtıdır.

Mail tablonun yerlerde olduğu bir dönemde galibiyetin,Avrupa Kupalarının vs en büyük gelir kaynaklarından olduğunu umursamadan 'ama iyi mücadele ediyoruz beeaa' demek kendimizi kandırmaktan başka birşey değil.

Grocbenn

Bu sezon Bursa-Trabzon-Fenerbahce-G.Saray maçlarından Fenerbahce haric hepsini kazanma noktasına geldik ama kadro kalitesizliğinden dolayı bu maçları berabere bitirmek zorunda kaldık.
Dün öyle bir Hilbert izledim ki.Ferhat Kiraz denen bunca sene 2.Ligde top oynamış vasat bir oyuncuyu maçın yıldızı yaptı.Geçen hafta bu Ferhat Kiraz Kasımpaşa maçında yuhalanıyordu.Rezil durumlara düştü.Bir insan her topta mı geçilir.Yediğimiz 3. golde duran top kullanılıyor Hilbert değil adamının yanında ekranda bile yok.
3-2 iken Samet Aybaba hamleleriyle belki maçı koparabilirdi.Çünkü orta sahamız çok düşmüştü.Ama geç kaldı.
Penaltı komedi.Holosko'nun attığı gol ofsayt.Bence Bursa bu maçı çok daha fazlasıyla hakketti.

ERHUN

Penaltıya ilk başta var dedim. Veli kendini çok yere atmış gibi gözüküyor ama sol topuğuna temas var.

2'ncü golümüzde de ofsayt var diyorlar ama Holosko geriden gelip vurdu, ondan önce varsa da dikkat etmedim.

Bursa'nın 2'nci golü içinde ofsayt diyorlar, ona da dikkat etmedim.

Necip yerdeyken Bursa'nın atağını kesmeyen, biz kontradan golü bulunca durdurdum diyen Fırat Aydınus şerefsizdir başka bir açıklaması yok.

Bu takımın kimyasını bozmayacak 1-2 takviyeyle çok daha iyi oluruz.

Güzel maç oldu. Bize böyle bir maç izlettikleri için eyvallah Beşiktaş'ım eyvallah Bursa.

IL Capitano

Penalti degil bence, futbol oynayanlar bilir. Kimse sol topuguna aldigi az bi temasla o sekilde ucmaz. Cok bariz bi sekilde kendini atiyor.

Firat Aydinusa biraz uzuluyorum, 10 yil önce takilan Carsinin cocugu adama yapisti. Bizim maclarda eli ayagi karisiyor birbirine.