Ana Menü

SSL| 9.hafta Kasımpaşa-Beşiktaş 26.10.2012, saat 20:00

Başlatan keskinli, Ekim 25, 2012, 17:58:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado

Allah razı olsun Beşiktaş sonunda güldü yüzümüz.
Son dk'larda 4'lü orta saha denedi Samet Hoca. Allah üfledi kulağına heralde. Biraz denese keşke.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

saldır beşiktaş

İyi oyun sonunda gelen 3 puan.
Eyvallah Beşiktaş.

Oğuzhan'nın 7 hafta boyunca doğru düzgün kullanılmamasını anlayamıyorum, anlayamayacağım.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Alıntı yapılan: ERHUN - Ekim 26, 2012, 20:34:18
dünkü 2'nci lig takımlarını başımıza çıkarıyorlardı. Eyvallah Beşiktaş.

Bunu yazdım 1 dk sonra yedik, yanımdakiler geçen haftada böyle oldu paşa yine geliyor arkadan hatta kazanacaklar dedi. Neyseki yanıltmadı Beşiktaş'ım, eyvallah sahada yüreğine koyan tüm futbolcularımıza.

NoPasaran

Bugün takımı çok beğendim açıkcası..

Gerçi 2 hafta daha izlemek lazım geleceği görmek için ancak orta sahaya bir tane daha iyi top yapan adam koyunca takımın oyun kontrolünü eline alması çok kolay oluyor. Oğuzhan çok iyi değildi ancak normal bir oyunu bile takımın ileri gitmesine sebep oluyor..

Holosko ve Olcay bu takımın yedekleri zor olurlar bu konuda görüşlerim devam edecek..

Beşiktaşın 2 iyi oyuncu ile takımın 2 vites daha arttıracağına inanıyorum..

Uzun süre sonra keyifle takım seyrettim. korkmadan en azından..

Tebrikler..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ekim 26, 2012, 22:18:04
İyi oyun sonunda gelen 3 puan.
Eyvallah Beşiktaş.

Oğuzhan'nın 7 hafta boyunca doğru düzgün kullanılmamasını anlayamıyorum, anlayamayacağım.
oğuzhanı kullanmamasının sebebi yanlış bilmyrsam sakatlığı vardı ve fiziksel olarak şu anki gücünün yarısı anca vardı.

unutmadan keyifle bir maç izledim benden de EYVALLAH BEŞİKTAŞIM :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

NoPasaran

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Aybaba, yaptığı açıklamada;

-HERKESİ KUTLUYORUM-

Maça tedirgin başladıklarını dile getiren Samet Aybaba; "Oyuna temkinli başladık. Biraz tedirgindik ve kazanamama korkusu vardı. Bir anda 2-0 öne geçtik. Bu andan sonra oyuncularım skoru korumak istedi. İkinci yarıya tempolu başladık ve bir sürü pozisyon bulduk. Arkadaşlarımız mücadele ediyorlar. Herkesi kutluyorum. Birlikte hareket ettiğimiz sürece rakiplerimizi yenmemek gibi bir şansımız yok. Bunu devam ettirmek zorundayız. Camiamıza böyle güzel skorlar vermeye devam edeceğiz." dedi.

-ALMEIDA'YI ÇALIŞTIRIYORUZ-

Almeida'nın büyük katkı sağladığını ifade eden Aybaba; "Almeida ile karşı karşıya pozisyonları çalışıyoruz. Kendisi iyi niyetli birisi. Bize büyük katkı sağlıyor, bu tür sıkıntıları aşacaktır. Takım halinde hareket etmelerini, oyuncularımın saha içinde konuşması beni sevindiriyor. 4 maçlık bir sıkıntı çektik, o da bizi biraz etkiledi. Böyle maçların sayısını arttırmamız lazım." dedi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

oguzhan konusunda hoca gecen hafta soyle bırsey dedı
oguzhan sakattı ve fızık olarak cok yetersızdı yavas yavas fızık olarak ıyı hal alıyor ancak henuz yeterlı degıl daha cok calısması lazım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Oğuzhan-Necip-Fernandes bu takımın ortasahasıdır.

Olcay malesef olmuyor. Orada bir Nene işleri çok değiştirir.

Holosko zaman zaman iyi,çoğu zaman yok. bir almeida'ya orta açan holosko'ya bak bir almeida'nın ortasına saçmasapan vurarak taksime gönderen holosko'ya bak.

almeida için de holosko için söylediklerim kısmen geçerli. psikolojik bir şey sanırım o karşı karşıya atamama durumu.
onun dışında bence sürekli pozisyon yaratan adam. onunla daha tehditkar bir hücuma sahip oluyoruz ve rakip defans daha fazla önlem alıyor 2ye1ler daha çok yapılıyor.
2. golde de pay sahibiydi.

takım oyunu oldukça iyiydi bugün.

ama dediğim gibi bu takımın açıkları kötü. bekleri kötü.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Ersin Develi

keskinli

4 haftadan sonra sanssizligimizi kirarak aldigimiz bu galibiyet hem sorumlularin hemde taraftarin gönlùne su serpti
bu kadar rahat galip gelecegimizi tahmin etmiyordum
cok pozisyon harciyoruz,bazen cok laubali oynuyoruz
bu durum gecen maclarda basimiza cok is acti,insaallah asariz bu sorunu
Cogu futbolcu istedigimiz formda olmasada gecen seneye göre daha iyiler buda gözden kacmiyor
örnek olarak necip ve holoskoyu gösterebilirim.cogu kisinin aksine ben olcayi begeniyorum bu macta iyi olmamasina ragmen besiktasin buldugu  cogu gol pozisyonlarinin hep icinde
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 27, 2012, 20:56:13
cogu kisinin aksine ben olcayi begeniyorum bu macta iyi olmamasina ragmen besiktasin buldugu  cogu gol pozisyonlarinin hep icinde

Topla (özellikle ileride) buluşunca çok heyecanlanıyor. Bu heyecanı üzerinden atabilse çok daha faydalı olacağına inanıyorum.

keskinli

Kolay degil almanyanin klasi düsük takimlarinda oynayipta besiktas gibi bi camiaya gelmek
Bide besiktasin en zor senelerinden biri.sorumluluk cok büyük....
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdibatmaz

tribündeydim. çok iyi maç çıkardık.

almeida'nın, şu karşı karşıyalara acil bi çözüm bulması, bununla ilgili özel antrenman yapması lazım. ileride tadımız kaçmasın sonra.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P