Ana Menü

SSL 8.Hafta / Beşiktaş - Trabzonspor \ 21 Ekim Pazar / 19:00

Başlatan CR7, Ekim 17, 2012, 20:19:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

bu sezon hiçbir kaybettiğimiz maç sonrası quaresma diye ağlanmadım ve kimsenin yorumunada komik buluyorum gibi şeyler söylemedim.herkes herkesin görüşüne saygı göstemeli bence.

bu arada bir adamın takıma zararı faydasından büyükse o gösterdiği faydanın bir anlamı olmaz.ve bu faydada bir anlam ifade etmediği için zerre faydası dokunmamıştır sözü bence anlatmak istediğimi gayet iyi karşılayan bir sözdür.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ERHUN

Bize dış düşmana gerek yok.

Adamın biri milyon eurolar saçılarak bilmem kaç bin kilometre uzaktan getiriliyor, burada omuz omuza maç izleyen insanları birbirine düşüyor. Bana göre, sana göre Quaresma'nın faydası zararından azdır, biri gelir ben seviyorum bence faydasıda fazlaydı der bu konu böyle devam eder. Bence bu konu kapansın artık.

Ersin Develi

Kemal
Söylediklerimi saygısızlık olarak anladıysan özür dilerim amacım dalga geçmek ya da başka birşey değildi.

Şöyle söyliyim
Quaresma son iki sezonda gol ve asist olarak takıma en çok katkı yapan oyuncu.Bunları yok saymak eleştiri şeklimidir?
Quaresma Beşiktaş'ın çocukları gibi kulübe haciz mi gönderdi?
Fernandes gibi parasını alamayınca maça mı çıkmadı?
Yönetimin ahlaksızca iftiralarına karşı çıkıp bir kelime etti mi?
Nasıl bir zararı dokundu Beşiktaş'a? Bana bunları anlatsana ama Fikret Orman tarzında değil.

Quaresma ile bir kez görüşmeden 'indirim yapmadı' diyecek kadar aptal yerine koydu bu taraftarı Başkan ve Yönetim
Quaresma 750 bin indirimi kabul ettiği halde,Başkan bunu da kabul etmedi
Ertesinde Fenerbahçe maçından sonra taraftar Ümraniyeye gidince Quaresma'ya gel konuşalım diyecek kadar ne yaptığından kendisinin bile haberi olmayan bir yönetime sahibiz.

Bana Kiev ve İçerdeki maçta (hangi maç olduğunu unuttum) yediği kırmızı kartları söyleyeceksen,buna cevap vermeyeceğim o maçlarda ne kadar aciz kaldığımızı sende izlemişsindir.
Kart demişken hazır
Quaresmanın oynadığı maçlarda rakibe kaç sarı kart kaç kırmızı kart aldırmış bunları da bir araştırmak lazım.Eğer bunları da katkıdan sayıyorsanız

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Ersin Develi - Ekim 28, 2012, 17:03:45
Kemal
Söylediklerimi saygısızlık olarak anladıysan özür dilerim amacım dalga geçmek ya da başka birşey değildi.

Şöyle söyliyim
Quaresma son iki sezonda gol ve asist olarak takıma en çok katkı yapan oyuncu.Bunları yok saymak eleştiri şeklimidir?
Quaresma Beşiktaş'ın çocukları gibi kulübe haciz mi gönderdi?
Fernandes gibi parasını alamayınca maça mı çıkmadı?
Yönetimin ahlaksızca iftiralarına karşı çıkıp bir kelime etti mi?
Nasıl bir zararı dokundu Beşiktaş'a? Bana bunları anlatsana ama Fikret Orman tarzında değil.

Quaresma ile bir kez görüşmeden 'indirim yapmadı' diyecek kadar aptal yerine koydu bu taraftarı Başkan ve Yönetim
Quaresma 750 bin indirimi kabul ettiği halde,Başkan bunu da kabul etmedi
Ertesinde Fenerbahçe maçından sonra taraftar Ümraniyeye gidince Quaresma'ya gel konuşalım diyecek kadar ne yaptığından kendisinin bile haberi olmayan bir yönetime sahibiz.

Bana Kiev ve İçerdeki maçta (hangi maç olduğunu unuttum) yediği kırmızı kartları söyleyeceksen,buna cevap vermeyeceğim o maçlarda ne kadar aciz kaldığımızı sende izlemişsindir.
Kart demişken hazır
Quaresmanın oynadığı maçlarda rakibe kaç sarı kart kaç kırmızı kart aldırmış bunları da bir araştırmak lazım.Eğer bunları da katkıdan sayıyorsanız

:alkis +rep
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado

Müdahil olmak istemezdim ama Q7 indirimi falan kabul etmemiştir. Indirimi kabul ettiği halde bunu gözardı edip Fb maçından sonra çağrıldığı olayı yanlış lanse edilmiştir.
750bin euro indirime gitti Fikret kabul etmedi. Tamer Kıran'da kulübün şartları neyse ona uygun rakam söylenmesini ki bu 2.5'tu geri kalan 500bini cebinden vereceğini söyledi. Fikret onayladı.
Q7'de sonra indirim olayından vazgeçti.

Yeniden yazma gereği hissettim. Inter, Barca, Chelsea'de oynayan biri için yok Bjk için ölüyor bu taraftara hasta gibi söylemler hiç inandırıcı değil bence.

Afedersiniz ama bana da yattığım yerden 3.75 milyon verseler bende ağzımı açmam ki yönetim Q7'yi Beyaz Tv'deki olaydan sonra savunacak kadar onurlu davranış göstermiştir. Bundan gayrı konuşacak bir şeyi varsa buyrun konuşsun. Yalanlasın başkanı. Ben bu taraftar için ölürüm indirime gittim bu yüzden ama başkan bana kafayı taktı yalan atıyor desin.

Şunu da söyleyeyim adam gerçekten başarılı olsa anasının ak sütü gibi helal olsun para diyeceğim ama Türkiye'de bidon olayı olsa Quaresma açık ara seçilirdi. Önceki yönetim bedelinin üzerinde rakam verdi diye bu yönetim bunu devam ettirecek diye bir şey yok.

Lütfen artık bu konu kapansın. Vallahi yazmak istemiyorum bu konu hakkında ama dayanamadım artık bu kadar savunulmasına.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

keskinli

bende artik bu konuya girmek istemiyorum ama yazilanlari görünce mecbur kaliyorum
icraya niye gitsin onu anlamadim
parasini tikir tikir aliyor
vicdanlarda taraftar olarak biz icraya gitmelyiz asalak gibi yasadigi icin
1 gram gururu olsa ceker giderdi
quaresma icin yönetimi ahlaksiz yaptiniz ya yuh demekten baska bi sey diyemiyorum agzim acik kaliyor bunlari duyunca
ne ahlaksizligini gördünüz yönetimin?
bumudur?
birini savunurken illa kendimize hakaret etmek zorundamiyiz
hani hep ayni seyler deniyor zorlami o parayi aliyor diye
tabiiki zorla almiyor,ama biz zorla ödüyoruz bu paralari
ayni kisilere bende sunu sormak istiyorum bu yönetim kendini silah zoruylami getirdi yönetime?
herkesten 1 gramda olsun indirime gidilsin dendi,kulüp zor durumda dendi rüyanizda bile göremeyeceginiz kadar para kazanip 1 gram faydaniz yok dendi
ernst kabul etmedi,yollandi egemen ayni sekilde yollandi
onlari yollayip artis adami indirime gitmemesine ragmen tutmak dogru olurmuydu

quaresma isi bitti artik herkes anlasin,söyledigi gibi taraftari seviyorsa devre arasi kendine kulüp bulup gitsin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

2nızde harıka acıklamıssınız cok sıkıcı bır hal aldı bu konu ama artı olarak sunuda eklemek ıstıyorum

bu adam sene basında takım olmasına ragmen gıtmek ıstemedı burada oynamayacagı soylenmesıne ragmen devre arasında da bulsada gıdecegını sanmıyorum cunku ustune basabasa tek bırsey dıyorum oynamak ıstemıyor para kazanmak ıstıyor...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Ersin Develi

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 28, 2012, 18:05:53
quaresma icin yönetimi ahlaksiz yaptiniz ya yuh demekten baska bi sey diyemiyorum agzim acik kaliyor bunlari duyunca
ne ahlaksizligini gördünüz yönetimin?
bumudur?

Quaresma kulüp çalışanlarına cinsel organını gösterdi..!
Quaresma ensest ilişki yaşıyor.!
Quaresma çalışanların üzerine işedi.!
Bu tür talihsizce ve ahmakca iftiralar ahlak kurallarının neresinden var Ahmet abi açıklasana bilelim..

Diğer yazıklarınıza ise cevap vermeyeceğim çünkü yazdıklarınız söylediklerimden tamamen uzak,sadece egonuzu tatmin etmek için -miş li geçmiş zamanın rivayetinde kurduğunuz cümleler.

Katkı diyorsunuz,yukarda yazıyorum halen 1 gram katkısı yok diyorsunuz.Bu şartlarda tartışmamız anlamsız..
Quaresma kadar hangi futbolcu forma satmış desem ama 1 gram katkısı yok diyeceksiniz ama ıspatlayamacaksınız.

Ayrıca Quaresma'nın Bidon olduğu yerde
Holosko Pele
Ekrem Maradona
Veli Messi
Olcay Ronaldo'dur.

El Colgado

Güzel kardeşim sen olayları takip edememişsin normalde yazdıklarına cevap vermezdim dolayısıyla ama bilgi edinmen için yazma gereği hissettim.
Quaresma'ya şöyle yaptı böyle yaptı şöyledir böyledir şunu gösterdi bunu gösterdi diyen bir adet Bjk yöneticisi yoktur. Beyaz tv muhabiri Ahmet Nur Çebi'ye bu soruları sormuş sayın ikinci başkanımızda böyle bir olayı görmediğini insanları görmediği bir şey için suçlayamayacağını söyledi. Internette videoları mevcuttur, izlemeni öneririm. Zira ertesinde Bjk yönetimi Q7 ile sorunları var diye böyle iftiraları desteklemeyeceğini Q7nin hâlâ Bjk futbolcusu okduğunu ve bu iftiraların dolaylı olarak kulübü ilgilendirdiğini belirterek sert bir açıklama yapmıştır internet sitesinden bu da mevcuttur.
Sen miydin şu an hatırlayamadım ama Q7'nin indirim olayını da yanlış takip edip ona göre yazan arkadaşlar oldu onu da açıkladık doğrularıyla.
Bidon denilen kavram ise yüklü miktarda alıp aşırı beklenti içinde olduğun oyuncunun kötü peeformansı sonrası Italya'da belirlenmektedir.
Q7 ve Ekrem'i aynı kefeye koyamayacağım dolayısıyla.
Ayrıca Bjk başkanı son açıklamasında bile ellerinden gelen her şeyi yapmalarına rağmen Q7'nin buna olumlu tepki vermediğini ve artık uzatılmaması gerektiğini söyledi.
Bjk başkanının ve futbol şubenin sözlerini dikkate almadan ya da almak istemeyip hala q7 diye tutturmak çok saçma geliyor bana. Egemen'de iyi defanstı ama şartlara uymadı diye gitti. Ya da Ernst mesela bence Q7'den daha katkı veriyordu ama şartlara uymadı ve gitti. Quaresma gitme onurunu ve şerefini bile gösteremedi. Derdi futbol oynamak değil para çünkü. Menajeri de bunu defalarca söyledi. Biz paramızı alırız dedi. Bu adamı Allah rızası için savunmayın ya gözünüzü seveyim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ersin Develi

keskinli

Alıntı yapılan: El Colgado - Ekim 29, 2012, 21:01:37
Güzel kardeşim sen olayları takip edememişsin normalde yazdıklarına cevap vermezdim dolayısıyla ama bilgi edinmen için yazma gereği hissettim.
Quaresma'ya şöyle yaptı böyle yaptı şöyledir böyledir şunu gösterdi bunu gösterdi diyen bir adet Bjk yöneticisi yoktur. Beyaz tv muhabiri Ahmet Nur Çebi'ye bu soruları sormuş sayın ikinci başkanımızda böyle bir olayı görmediğini insanları görmediği bir şey için suçlayamayacağını söyledi. Internette videoları mevcuttur, izlemeni öneririm. Zira ertesinde Bjk yönetimi Q7 ile sorunları var diye böyle iftiraları desteklemeyeceğini Q7nin hâlâ Bjk futbolcusu okduğunu ve bu iftiraların dolaylı olarak kulübü ilgilendirdiğini belirterek sert bir açıklama yapmıştır internet sitesinden bu da mevcuttur.
faruk yöneticilerin sözde suclamasina aciklik getirmis  bu cevaptan tatmin olmamissin ama gercek budur
"Diğer yazıklarınıza ise cevap vermeyeceğim çünkü yazdıklarınız söylediklerimden tamamen uzak,sadece egonuzu tatmin etmek için -miş li geçmiş zamanın rivayetinde kurduğunuz cümleler."
demissin
nerede mis mus kullanmisim diye baktim bi sey bulamadim
kendi egomuda nasil tatmin ediyorum burada onu hic anlamadim,yazdiklarimin hepside elle tutulur seyler
alinma ama quaresma gelismelerinide iyi takip etmedigin ortada
hem bu yöneticilerin suclamasinin yalan haber oldugundan hemde yaptigi indirimi sonrada geri cektiginden bihabersin

Ersin Develi

Tek soru tek cevap abi uzatmayacağım.

Fenerbahçe maçı öncesi (tam tarih hatırlamıyorum) Quaresma 750 bin liralık indirimi kabul etmiş midir etmemiş midir?

keskinli

biebir yaninda degildik ama indirim yapip sonra geri döndügünü ilk agizdan yani baskandan duyduk

Ersin Develi

Ahmet abi;

Hiiç Zorunda olmadığı halde o gün indirimi kabul etti ama istedikleri rakama yani 2,5 civarı inmedikleri için görüşme olumsuz sonuçlandı,yanılmıyorsam açıklamayı da Tamer Kıran yaptı.
Daha sonra Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra Ümraniye de olaylar oldu apar topar Quaresma ile görüştüler,anlaşmak için bu sefer de Quaresma kabul etmedi (Ki bana göre haklıdır)

Doğru mu?

keskinli

dogru degil,en azindan kismen dogru degil
onun 750 bin inmesi yeterliydi cünkü geri kalan 500 bini yönetici cebinden verecekti