Ana Menü

SSL 8.Hafta / Beşiktaş - Trabzonspor \ 21 Ekim Pazar / 19:00

Başlatan CR7, Ekim 17, 2012, 20:19:55

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Erdem Quaresma sürecini takip etmediğini düşünüyorum.Takip etseydin o şekilde olmadığını görürdün.

Sezon başından beri aptal yerine konuluyoruz yalanın biri bin para,bunları dile getirince köstek mi olmuş oluyoruz anlamıyorum.

keskinli

bu tartisma bitmez
varsayimlar üzerinden sonuca ulasmakta imkansiz
ama ortada kimsenin inkar edemeyecegi bi gercek var
demirören yönetimin yaptigi 230 milyon euro borctan dolayi elimiz kolumuz baglanmis
demirören yönetimin sahtekarligindan dolayi avrupadan men edilmisiz
demirören yönetimin aptalligindan dolayi oynatamadan yolladigimiz bi sürü futbolcu bi tonda onlara borc var
demirören yönetimin cahilliginden gelecekteki gelirlerimiz bile harcanmis
demirören yönetimin adiliginden her günü biri bizi icraya veriyor
tüm bunlarda sonradan cikip fikret ormani karalamak,kardan cok zarari olan bi futbolcu icin yürüyüs yapan bi taraftar var
her tartismada söyleniyor transfer yapilmamista,fikret orman bizi aptal yerine koyuyormusda hoca bilmiyormusda...
her tartismadada herkes kadromuzun iyi olmadigini kabul ediyor ama bir kisi cikipta ne ile transfer yapacagimiz soruldugunda kimse cevap vermiyor daha dogrusu veremiyor
fikret orman hangi parayla süper hocayi getirseydide oda hangi parayla cakma yildizlarla doldursaydi inönüyü?
taraftarin büyük bir kismi simartilmak isteniyor,havalaninda sirtina futbolcu almak istiyor
bakin ülen ne kadar para harcadik kimi getirdik diye hava atmak istiyor
ama o devir bitti
secim oldu kimse aday olmadi,eski söhretli hocaya gittik bu bütceye gelmem dedi
uyanin artik rüyadan
kulübün adim atacak hali yokken bide siz önüne engel olmayin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

yok cokta ıyı takıp edıyorum
quaresmaya ındırım yapmazsan oynamazsın denıyor
o da yapmıyor
sonra ındırımı kabul ettıgını haber verıyor
beklemeye alıyoruz 2 gun sonra arıyoruz tamam dıyoruz bu sefer o hayır dıyor

sonuca bakıyorum artık.
bu adam sılındı mı sılındı
madem oyle hergun carvalhal ı konusalım gıtmeseydı sa gelecekse dıye
her seferınde carvalhal dıyelım
ne farkı var ya
adam sonuc olarak evet parasını alıyor ve bu sıkıntılı ama bırde suradan bakın
ben 1 alacam ındırım yapacam q7 den daha fazla katkı yapıcam takıma ondan sonra bu takımda huzur olacak

basarılı basarısız dıye bakılmaz bıle lıderın 6 puan gerısındeyız dusmenın 2 puan otesınde
zaten kımse yd gıbı gaz vermedı kı soyle olacak boyle olacak dıye en azından 1 sene sabretsın herkes dedı

bır cızgı yaratılmaya calısılıyor asıl bu cızgı yaratılırken daha 5 ayda o cızgıyı bozarsan sonra yd gıbı her mac sonrası masaya yumrugumu koyucam dıyıp kendınıze guldurursunuz...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

hiç mi acımıyorsunuz hiç birşey yapmayan yapamayan maç oynatmadan kadroya bile almadığın adama 3kusur milyon euro vermeye.. harbiden "feda"cıyız.. feda ediyorlar yatsın top oynamasın dedikleri adama o kadar parayı..

siz ne görüyorsunuz bilmiyorum ama.. anladığım kadarıyla buradaki bir çok kişi beşiktaşı renkli görüyor, iyi ve kaliteli takım görüyor.. ama öyle değil.. benim gördüğüm görüntü içler acısı.. ve durum böyleyken elinde kadrondaki tüm oyunculardan yeteneği daha iyi olan bu oyuncuya(Q7) o kadar parayı yatsın diye değil, onu kazanmak oynatabilmek için ödeyeceksin..

ve satmayı istiyorlar, eyvallah satabilirlerse satsınlar.. fakat atladıkları şey ise.. avrupada bizim yöneticiler gibi gerizekalı yönetici olacağını sanmıyorum.. oynatılmayan aylarca maç yapmayan adamı kolay kolay satamazsın.. satsanda komedi ücrete verirsin.. oynatmadan nasıl iyi paraya satmayı planlıyorlar gerçekten cok merak ediyorum.. oynamadan kimse piyasa yapamaz..

kadro seviyesi şuan 3 ise, q7 ile bu seviye 4'e cıkacaktır kadro kalitesi.. ama neyse.. doğru düşünüyosunuz biz çok iyiyiz q7'ye messi'ye filan ne hacet.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

adamı oynatmadan 3750 veriyoruz. sorun burada.
satamamak bir yönetim beceriksizliğidir.
hiç olmazsa kiraya verirsin yarısını sen ödersin yarısını karşı taraf.
ama biz o kadar zenginiz ki adam yatsın yattığı yerden alsın parasını diyoruz.
sezon sonu zaten sözleşmesi de bitiyor ve gidiyor. sezon başı da aynı şey yapılabilirdi.
bir miktar paraya anlaşır feshederdin sözleşmesini.
şu an hiçbir fark yok arada.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

takımı suan renklı olarak gormuyorum ben
sıkıntılar var
ama o sıkıntıların asla quaresma ıle ıyılesecegını dusunmuyorum
cunku denedık olmadı
sımdı bır anda ne olacakta herseyı daha ıyı yapacak sanmıyorum
barosa tıkır tıkır para verılır kulup gol atamasa bıle kadroya almaz
alex e parası verılır yollanır adamın heykelı vardır ama korkulmaz
ama bız yaptıgımız zaman buyuk sıkıntı
bende ıstemıyorum 3.7 verılsın adama yattıgı yerden para kazansın
ama adam oynasa takıma yararından cok zararı oldugunu dusunuyorum
her ne kadar yatan adama 3.7 vermek takıma zararsa
oynatmakta o kadar zarar
o yuzden tamamen quaresma artık unutulmalı ıstıyorum
ben quaresma hayranı bır adamdım ve 25 yıldır her sezon forma alırken 3 kez forma arkasına ısım yazdırdım sımdıye kadar ve 1ı quaresmadır.ama gel gor kı takıma verdıgı zararı da goruyorum
fıkret baskanı desteklıyorum bu hareketlerını
hatası var mı evet satamamak hata
satmak ıstedıgın mala curuk dıyıp pazarını 0lamak hata
feda satısından gelen parayı q7 ye vermek hata
ama bana gore bır gercek daha var o adamı kadroya almamakta dogru

fıkret ormanın bır roportajını ızlemıstım su sekılde sozunu ozetlıyım ve cıdden o dedıklerı bana gore cok dogruydu
-quaresmaya dedık ındırım yapalım oyna hayır dedı ben paramı alıcam dedı sonra bızde kadro dısı bıraktık ustunden zaman gectı aradı ındırımı kabul edıyorum dedı bız kendı aramızda gorustuk bır  kac gun beklettık sonra tamam oynasın kararını aldık aradık bu seferde hayır ındırım yapmıyorum dedı.bu ısler cocuk oyuncagı degıl.eger bu sekılde besıktasa zarar vermek ıstıyorsa kendısı de zarar gormelı.madem besıktasa zarar vermek ıcın boyle hareketler yapıyor bızde onu oynatmayız o zaman onumuzdekı sene bakalım hangı kulup bu kadar para verecek.para kazanmak ısteyen adam oynar.madem o kadar oynamak ıstıyor taraftar dıyor ındırım yapar.yapmıyorsa menejerının aldıgı oranı ındırır.ama taraftara sov yapacak sozler soyleyıp taraftarı yanına alıp sonrada arkadan besıktasa zarar vermez

demıstı fıkret orman ozetle..cokta guzel anlatmıstı cokta guzel demıstı.dıyorum ya bu bır cızgıdır bence.bu cızgı bozuldugu zaman sıkıntı baslar takımda...

takımın kapasıtesı 3 ama en azından o 3u zorluyorlar
takımın kapasıtesı q7 ıle 4 olsa emın olun o takım 3luk gucle bıle oynamaz...oynamadıda zamanında...
www.erdemeksi.com

ERHUN

Sene sonu zaten gidiyor sene başında da yapılabilirdi denmiş doğru ama aynı parayı vermek gerekecekti. Madem o parayı veriyoruz sadece biz değil o da zarar görsün. O "ben paramı alırım" diyorsa, biz de parasını verdiğimiz futbolcuya kurallar çerçevesinde istediğimizi yaptırırız.

Ayrıca yattığı yerden para kazanıyor diyorsunuz da bu adam bu takıma girerse yarardan çok zararı olur.

CR7

o da zarar görsün ne demek ya?
adam mecbur mu indirim yapmaya.
şu an adam cas'a gitse haklıdır. Ferrari gibi alır paraları.

eRe

yıgıt takım bulunmus kendısı kabul etmemıs cok oynamak ıstese gıderdı adamın derdı para
ahmet bulut sagolsun butun oyuncularına takım bulundu hıc bırı gıtmedı nedense
bu ne demek
madem bız zarar goruyoruz evet oda gorsun
kımse besıktastan buyuk degıl
oynamak ısterse zaten sartlar ortadaydı
zorunda degılsede kulup bulunması ıstenmıs kulupte bulunmus kabul eder gıderdı
hem bulunan kuluplerı begenme hemde bulundugun kulupte ındırım yapma burada amac ne pekı
futbol oynamak cok onemlıymıs gıbı gozukmuyor?
www.erdemeksi.com

CR7

Alıntı yapılan: eRe - Ekim 24, 2012, 23:08:24
futbol oynamak cok onemlıymıs gıbı gozukmuyor?

madem öyle nasıl zarar görüyor?
zarar görme olayı da o zaman yalan oluyor.

eRe

soyle zarar goruyor
bu adam ne olursa olsun sene sonunda gıdıyor
eger sene sonu bıttıkten sonra yenı sozlesme yaparken oynayan quaresmaya 2.5 verırse bır takım onun yerıne 1 , 1.5 teklıf ederler ornek olarak
www.erdemeksi.com

NoPasaran

Peki bi soru soracam..

Quaresma buradan 3,75 milyon gibi bir fayda sağlıyor

Ya Beşiktaş ?

Ne kazandı ?

Moralli bir Quaresma olsaydı bugün hem tribünler biraz daha dolar hemde ektradan 4 puanın olurdu :)

Buda en az 1,5 milyon tl sini çıkarmış demekti..

Kabul edin artık hata yapıldı ve yapılmaya devam ediyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

abı bu bır varsayım
nerden bılıyorsun ekstra 4 puan oldugunu belkı -4 puan olacaktı :S
gecen sene neden daha az kombıne satıldı daha bos trıbunlere oynandı?
veya son haftalarda hepınız defolun gıdın dıye neden bagrıldı trıbunlerde?

besıktasın kaybettıgı 3.7 euro var bu kesın bu ortada buna denecek bırsey tabı kı yok
ancak gerısı tamamen gorus meselesı
ben suan quaresma olsa takım daha huzursuz maclarda daha ruhsuz ve daha basarısız olacagını dusunuyorum
en azından dıyorum ya suan takımın kapasıtesı gecen seneden daha gerıde
ama en azından gecen seneden daha ruhlu

gecen sene hıc hatırlamıyorum ben kazanamadıgımız bır macta alkısladıgımı takımı?
bır kiev macı hatırlıyorumı baskada mac hatırlamıyorum herseyımızı vererek oynadıgımız

en azından gayret var be abı bu takım her turlu saygıyı hakedıyor bence

basarılı demıyorum ama gayretı ıcın hakedıyor dıyorum

ve quaresmaya gelınce hıc bır zaman bılemeyecegız bu sene basarılı olup olmayacagını
ama gecen sene basarısız oldugunu da hep bılecegız
bu da benım ongorum ıcın yeterlı
sonucta zar atmıyoruz gorerek hareket edıyoruz
www.erdemeksi.com

NoPasaran

Erdem bak hata şurada. Geçen sene Türkiyede ve Beşiktaşta ektra bir durum olmuştu. Şike olayı..

Elbette söylediklerim birer varsayım ancak takımda bariz yetenekli oyuncu sıkıntıcı çekiliyor bunu görmemiz gferekiyor.

Benim açık görüşüm Quaresma ile sene başında yaşanan sorundan sonra mutlaka Beşiktaşımızın o bölgeye alternatif oyuncu alması gerekiyordu. İllaki yüksek maliyetli değil. Bulunurdu bir şekilde emin olun.

Ancak alınmadı. Yukarda da dedim alınmazsa ve başarı gelmezse insanlar Q7 der..

Bunu dedirten kendileri yanı yapacak bişey yok..

Şu saatten sonra neden Quaresma konuşuyoruz açıkcası bazen bende şaşırıyorum kendime ama sanırım Beşiktaş fazlası ile can sıkıyor..

Quaresma olsun yada olmasın şu an ortada CİDDİ bir başarısızlık var..

Beşiktaşımızın galip geleceği takım kim olacak merak ediyorum..

Biz bu kadar kötü bir takım değiliz..

Ve şunuda söylemeden geçmeyeceğim

Quaresma konusunu önümüze çıkaran bence Yönetimdir. Her başarısız sonuç ardından herkes bişey konuşuyor. Başkan Hoca Yöneticiler..

Konuşmayan tek adam var..

Ricardo Quaresma..

Bunuda görün lütfen..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Quaresma'yı destekleyenlerin varsayımları nedense hep doğruda bizimkiler yanlış...

Quaresma konusunu ortaya atan yönetim değil, bizi o futbolcudan soğutan, o futbolcuya ilah gibi tapan Beşiktaş taraftarının bir kısmı. Maçta onun lehine bağırmasalar neden açılsın bu konu? Quaresma olsa daha iyi yerde olurduk demeseniz neden konuşacaktık durduk yere bu konuyu?

Ben kabul falan etmiyorum. Hata yapılmadı, yapılmıyor. Bir duruş sergilendi, sergiledikleri duruşun arkasında duruyorlar. Siz ve sizin gibiler Quaresma konusunu açmasa emin olun kimse açmayacak (kimseden kastım geri kalan Beşiktaş taraftarı ve yönetim, basın Quaresma gidene kadar kurcalamaya devam eder).