Ana Menü

SSL. 7.hafta|Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ 7 ekim pazar 19:00

Başlatan Banucan, Ekim 03, 2012, 20:00:21

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Brestgerfich

İlk hedefimden biraz şaştık. Toparlanırız bakalım. Bu seneyi bir atlatalım da...
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

saldır beşiktaş

Çok büyük teknik ve taktik yanlışlarla kaybedildi maç.
Kadro kısıtlı, hoca kadrodan daha da kısıtlı.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

hayırdır? 60'lar futbolu denilince laf ediliyordu şimdi 70ler futbolu lafı ediliyor.

müstehak bize bu gibi hocalar. elindekinin değerini bilemiyorsun çünkü.

havutçuymuş,karvalyalmiş bilmem neymiş.

o adam zamanında hiç olmazsa ne oynadığımız belliydi.

adamla belki 1 yıl kaybedecektik ama biz şu an 4-5 yıl kaybettik.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Dün o restaurantta 3. golden sonra sinirden salya sümük ağlattınız ya beni haram olsun aldığınız her şey.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

valla hiç umrumda değildi hiç takmadım yediğimiz golleri.

etrafımda fbli yoktu rahattım. taa ki zincirlikuyu metrobüse kadar.

fbli kızın biri arkamdan konuştu kız diye bir şey demedim.

ama öyle bir baktım ki arkasındaki korktu kıza bir şey dedi o da hafif tırstı sesi çıkmadı :D

keskinli

Futbol böyle bi oyun iste
övgü ve nefret bu kadar yakin
sivasi ve antepi yenmis olsaydik febe maci bizi üzmeycekti bu kadar, erken gelen golün sanssizligindan bahsedecektik,kirmizi kartin hakli olup olmadigini tartisacak ilk yarida iyi oyunumuzdan bahsedecektik
hasan türk gibi bi genci kazanmak üzere oldugumuzla gururlanacak,milli mac arasina kizacaktik
hocamiza hakaret etmeyecek,yönetimin dogru yolda oldugunu yazacaktik
aslinda basari icin cok para lazim degilmis diyecek,iskoc kaleci kadar cenkte iyi degilmi diyecektik
(mcgregorun yedigi golleri cenk yese ne olurdu aceba)
iste böyle nankör bi oyun futbol,bir sut bir el kadar basit sebepler neye mal oluyor
Ah ulan sivok ah,yapmasaydin su penaltiyi,yapmasanda kötü gün bekcilerini konusturmasaydin
inancim sonsuz bu takima,bu zor günlerde gececek
beklentimiz sampiyonluk degil ,beklentimiz besiktasin düzlüge cikmasidir
beklentimiz simart bizi baskan diyenlerin susturulmasidir,beklentimiz besiktasin zenginlerin oyuncagi olmasindan cikmasidir
besiktasin düzlüge cikmasida cok sabir gerektiren bi sürec
umarim yönetim bu zor sürece dayanabilir,dayanamazsada kim gelir yönetime orasi mechul
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

dün sezon başında bu kadar fakir edebiyatı yapılmasa ya da en azından adam gibi biri td.müz olsa beraberlikle ayrılabilirdik.

dünkü maçın bize kaybettirdiği 375,000 $/€ en az. galibiyet halinde 800,000 $/€

belki o harcadığını sivas-antep-fb'yi yenerek kulübün kasasına koyacaktın.

böyle sırf giderleri kısarak fedaaa fedaaa diye ağlayarak kelimenin afedersiniz ama suyunu çıkararak olmaz bu iş. o bir semboldü o kelimenin içini boşalttılar resmen. Beşiktaşlı Duruşu kelimesinin hiç edildiği gibi.

gelir de elde etmek lazım. ve bu ligde üst sıralarda olmakla,galibiyetlerle mümkün.

NoPasaran

Ahmet abi o zaman her maç yeniden oynansın..

İş sivoka kaldıysa Galatsaraylılarda konuşsun o halde..ordu maçı, manu maçı, braga maçı..

Herşey bir zincirin halkası. Sivok o toğpu kesmeseydi ve biz antepi yenseydikte bişey değişmezdi..

Koskoca Beşiktaş maçından zevk almıyorum diyen rakipler var..

Beşiktaşı ciddiye almayan büyük bir çoğunluk var..

Küçülmüyoruz bence, Eriyoruz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

ya aslinda milletin ne dedigi o kadar umrumda degil ama cok aciz duruyoruz. tunelin ucunda isik degil parildama bile yok. cinconlara dedigim 3 yil önce baskaniniz tvlerde dileniyordu.sam ligi sifir elde var sifir.  fenerliler zaten hic konusmasin, tecilli sIkeciler. dogrumu samet olaylari rezalet bi sey. avrupai bir klubuz diye geciniyorlar ama su en son iki haftada olanlar hangi avrupa kulubunun basina gelme olasigi var. Isin vahim tarafi herseyiyle türk futbolu bitmis durumda. Romanya milli maci var, kimse yeneriz diyemiyor. Kulubculuk, sirttan vurma, tv programlari filan , icimden takip etmek bile gelmiyor. Belkide bu seneyi tamamen askiya alacagim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Spor programlarinin degismesi lazim

Mutlaka genis mac ozetleri tvlere satilmasi yaaagi kalkmalidir..

Arkadas insanlar futbol konusmuyor

Dedikodu Turk Futbolunu bitiriyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net