Ana Menü

2012/2013 Şampiyonlar Ligi Maçları

Başlatan ilhan mansız_melis, Eylül 19, 2012, 22:00:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Cok zor bugun, keske iyi bir strikerimiz olsaydi.  :(

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Juve Chelsea'yi 3-0 yendi ;D

Fair play topunu kapıp gol atan takımına bilerek gol yedirten Luce kralsın kral !  :alkis
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado

Yok öyle bir şey Melis.
Adamlar bileğinin hakkıyla gol attı.

eRe

vıdeo var mı ?
bu arada hıc bır yerde bılerek yedırttı yazmıyor ya :S
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

El Colgado

Evet öyle yazdılar; ama öyle olmadı benim izlediğim kadarıyla. Beni de Volkan admin uyardı zaten.
Erdem valla telefondaki livescore uygulamasından izedim ben; ama youtube olasılıkla çoktan koymuşlardır ya da dailymotion.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

www.erdemeksi.com

ilhan mansız_melis

IL Capitano

resmen ezdik chelskiyi dun.  :rock hele ikinci yari showdu dun resmen. son mac luce sIkmazsa kendini bi beraberlikle versin elini ikinci tur. Tesekkurler Juventus.

IL Capitano

Alıntı yapılan: eRe - Kasım 21, 2012, 00:12:58
vıdeo var mı ?
bu arada hıc bır yerde bılerek yedırttı yazmıyor ya :S

Luce mactan sonra ben görmedim demis . 2008de ayni seyi son dakikalarda Barca yapmisti Shaktara. ve maci almisti. Lucede cildirmisti.

eRe

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda FC Nordsjalland ile deplasmanda karşılaşan Shakhtar Donetsk, rakibini 5-2 mağlup ederken, 26. dakikada Luiz Adriano'nun kaydettiği golün yankıları sürüyor.
Karşılaşma sonrası gol ile ilgili açıklamalarda bulunan Ukrayna ekibini teknik patronu Mircea Lucescu gol için özür dilerken; "Çok üzgünüm. Bu gol çok tartışma yarattı. Pozisyonun başlangıcını görmedim. Sadece Adriano'nun topu alıp golü attığını gördüm. Kendisi bana istemedende olsa gol pozisyonuna girince o topu aplara göndermek isteği duyduğunu belirtti.
Skandal haline gelen golü telafi etmek istediklerini belirten Lucescu; "Golden sonra rakip Nordsjalland'a bize bir gol atmaları konusunda yardımcı olmak istedik ancak oyuncumuz Stepanenko bunu farketmedi ama neyseki daha sonra sorun halloldu" dedi.
Rumen hoca kendisine "Luiz Adriano'yu cezalandıracak mısınız?" diye soru soran bir gazeteciyi ise azarlayarak; "Daha önce hiç futbol oynadın mı sen? Maç sırasında hatalar olabilir. Bu galibiyetten memnunum 12-0 bile olabilirdi" diye konuştu.
www.erdemeksi.com

El Colgado

Mario Balotelli'nin bu gece gol atmasını çok istedim. Ama benim tanıdığım Mario bunu unutmaz.