Ana Menü

Süperlig 5.Hafta|Gaziantepspor:3-Beşiktaş:2 22 Eylül 2012 Cumartesi, 20:00

Başlatan keskinli, Eylül 19, 2012, 19:50:41

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Sivok'un yüzünden bu sonuç net ..

Olcay'ı beğendim, Fernandes'e laf yok zaten ..

Yapacak bişey yok umarım moral motivasyonumuz düşmeden yolumuza devam ederiz ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

Ikinci yarida orta sahamiz oyundan cok dùstü,sonrasindada antep uzerimize geldi.sanki hafta ici avrupada mac oynamis gibi bi yorgunluk vardi.her ne kadar maci kaciran taraf gözüksekde
Antep 2.yaridaki oyunuyla maci haketti
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

5 hafta sonunda

Besiktas malesef istenen yerde degil

Ustelik gs ile ic sahada yapmissin..

Oyun ilk yari iyiydi..

Yarin gs yener 5 e cikar fark..

Onumuzdeki iki haftada da 8 olur sanirim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Bence maçın kırılma noktası holosko'nun ikinci yarının başında kaçırdığı gol. orada o golü atsa maç 2-0 olsa kopardı o maç ve buralara gelmezdi.
Yapacak bir şey yok antep deplasmanları her zaman zor geçmiştir ama anlayamadığım nokta Almeida ve Batuhan oyunda ama sen orta yapamıyorsun top yapacak adam olan Fernandes'i oyundan çıkartıyorsun.

Neyse sağlık olsun diyelim.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

volkan nerde olacagimizi tahmin ediyordun sezon baslamadan?
Sampiyonluga oynayacak bi kadromuz yok zaten.mac kötü giderken su girsede oyun degistirse diyebilecegimiz kimse yok. bu dar kadroyla ligde yarismak zor.bu takima biraz sabir gösterirsek daha iyi yerlere gelecegimizden eminim

Cem Goren

Hangimizin bu takımdan umudu vardı onu merak ediyorum ben. Buraya kadar böyle gelmemiz bence tamamen tesadüf. Oyunu çevirebilecek ve oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncumuz yok kimse kusura bakmasın.
He takım kaybetse de farketmez benim için bu takımı kaybedince daha çok seviyorum ben ama bu yersiz eleştirileri görünce -söz meclisden dışarı- deliriyorum arkaraş.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Avrupa ligine katılalım yeter benim için şu kadroyla.
2.lik büyük iş olur.
şampiyonluk piyango.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

Alıntı yapılan: CR7 - Eylül 23, 2012, 00:41:32
Avrupa ligine katılalım yeter benim için şu kadroyla.
2.lik büyük iş olur.
şampiyonluk piyango.
Özeti bu durumun
Yeni yapulanma dolayisiyla önümüzdeki sezonlarda zor gececek

Grocbenn

İki takım arasındaki fark kulübedeydi ne yazıkki.
Antep 2.yarıdaki hamleleriyle maçı getirdi.Sonradan giren 2 topçusu gol attı.Biz ise Erkan Kaş ve Oğuzhan ile maçı kurtarmaya çalıştık.
İşin acı tarafı bu takım tam kadro iken bu kadar yetersiz bir kulübeye sahip.Sadece İsmail eksik gözüküyor.
Dün çok kötü oynayan  Sivok,Uğur Boral vardı sahad[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]ötü günlerindeydiler.Holosko hala G.Saray maçında attığı 2 golün gazıyla oynuyor.Bakalım kredisi ne zaman bitecek.İlk yarı başında karşı karşıya atsa maç bitecekti.Ama kalite,Futbol bilgisi eksiklikleri buralarda ortaya çıkıyor.