Ana Menü

Fener'de Alex Kadro Dışı !

Başlatan NoPasaran, Ağustos 25, 2012, 00:42:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Alıntı yapılan: CR7 - Ekim 01, 2012, 22:37:02
Guti o yokken gitti.
Carvalhal yolladı.
Devamlı gecelerdeydi. Ayakta duracak hali yoktu.
Alex'in en kötü sezonu 10 gol 10 asist yapar.
2,5 milyona oynasın yeterlidir.

cevaplar cevaplar.

Hani gençleşecektik Yiğit :(
Madem 2,5 verecek durum var Ernst,Egemen neden gitti
Üstelik Alex 35 yaşında ve devre arasına kadar top oynamayacak

ilhan mansız_melis

Egemen'in gitmesi parayla ilgili değildi ki abi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

tüm takım gençleşmez. bunu yapan zaten ahmaktır.
mutlaka aralarında tecrübeli isimler bulunmalı.
bizde de Mcgregor-Escude 30 yaş üstü adamlar sadece
ligin en genç 3. takımıyız.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

ernst mevzusuna gelirsek adamın performansı düşmüştü ve ben de gitmesini normal buluyorum.
egemen de herkes indirim yaparken yapsaydı kalırdı.
takımda tavan fiyat 2,5 ve alex de en az o kadar performans gösterebilir ve bedavaya gelecek gelirse diye farazi bir rakamdı o..

yaşa gelirsek Raul de Schalke'ye giderken 35 yaşındaydı, guti buraya gelirken 33 yaşındaydı.
adamlar prof olduktan sonra,yaşantısına dikkat ettikten sonra 40'ına kadar oynayabilir.
Tugay 38'inde bıraktı futbolu. Giggs , Scholes hala oynuyorlar.
bir Guti'dir takmışsın,guti de "one month only one month" diye sarhoş sarhoş takılmasa kameralar karşısında,gs maçında stadı terk etmese, tayfurla anlaşsa,alex'in yaptığının yarısını yapsa kalırdı.
Alex de gelmez zaten merak etme. onu alacak kafa yok bu yönetimde.

Ersin Develi

Ernst'in performansının düştüğünde hem fikiriz
Fakat Alex'i de performansınız zirvesinde kovarcasına göndermediler.

Alex Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancılardan biridir,katkısı çok olmuştur kimsenin buna itiraz ettiği yok,adam gibi gönderilebilirdi bu konu da haksızlık yapıldı ama fazlası abartı bence

Verdiğin örneklere bakıyorum bir de Alex'e :)
Scholes futbolu bıraktı tekrar döndü bana mısın demedi,Alex 2 hafta oynamasın 3. hafta bir izleyelim

İmkanı olsa havada kapar yönetici vasfına bürünmüş beceriksiz adamlar
A.Nur Çelebi dün Alex e buyur gel demiş
Ulan sen kendi oyuncuna sahip çıkamıyorsun demezler mi

CR7

Açıklama
Alex - 02/10/2012 09h40
Fenerbahçe'den ayrılmamla ilgili olarak gelişen olayları açıklığa kavuşturmak için böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Cumartesi akşamı Kasımpasa'ya 2-0 yenildik. Maç sonrası teknik direktörümüz soyunma odasına geldi ve istifa etti, bir yönetici birşeyler söyledi, başkan geldi, o da birşeyler söyledi. En son olarak da futbolcular konuştular. Meselenin en üzücü tarafı ise o konuşmaların hiçbiri futbolla alakalı şeyler değildi.

Pazar günü normal antrenmana katıldım. Pazartesi günü ise tesislere gittiğimde teknik direktörün odasına çağrıldım ve benim kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Bunun karşısında da bir futbolcunun kadro dışı bırakılması için ancak disiplin kurallarına aykırı bir tavır olması gerektiğini ileri sürdüm. Ancak böyle bir durum yoktu, olamazdı da bundan dolayı asıl sebebi öğrenmek istedim.

Teknik direktör bunun karşısında "Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım" dedi.

Bunun karşısında benim cevabım çok basit oldu. "Tamam öyleyse. Bazı kararların alınması gerekiyor, ama ben başkana gideceğim, bakalım o ne diyor bu duruma" dedim.

Başkanın odasına 16:15'de girdim, ve 16:18'de de çıktım. 8 yıllık kulüp tarihinde ki varlığıma 3 dakikada karar verdi.

Başkan "Evet, konuşabilirsin" dedi. Ben de "Teknik direktörün kadro dışı bırakılmamla ilgili kararını nasıl değerlendirdiğini sordum.

" Karar senin! İstersen ayrı çalışırsın istersen gidersin" şeklinde cevap verdi benim eski başkanım. Böylece de bitti. Zaten onlar istedi diye ayrı çalışmam veya benim takım içinde ki varlığımdan endişelenmelerinden dolayı da böyle bir karar veremem.

Pazartesi günü bir basın açıklaması yapacağım ve böylece Fenerbahçe taraftarına daha açık olacağım. Brezilya'ya gidebilmem için bunları açıkca anlatmak zorundayım.

Alex

eRe

alex yıllarca fenerı kurtardıgı gıbı bu seferde fenerı bıtırecek adam olacak sanırım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

ilhan mansız_melis

Alex 2 yıllığına Coritiba'da.