Ana Menü

Serie A 2012/13 | Şampiyon Juventus!

Başlatan IL Capitano, Temmuz 27, 2012, 08:13:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

İtalyan futbolunu temizleyelim derken Futbolun içine ettiler..

Şike varken çok daha iyiydi futbolları valla
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Yalnız şu Manchester hangi akla hizmet geleceğin iyi futbolcularından gösterilen Pogba'yı elinde tutamadı ona da hayret ediyorum.
Milan-Inter kötü diye zevk vermiyor ama 1-2 yıla eski havasına döner bence, İtalya plasemdir favorim İngiltere premiere. :)))

IL Capitano

Inter 100 yil zevk vermedi, sIke operasyonu altinda Juventusu devre disi birakma operasyonu yapildi ve Inter sahneye cikti. telefonlari dinlenmeyen tek takim Inter, telefonlari dinleyende Interin sahibi Morrattinin sirketi. Var mi böyle bir sey?? 3-5 yil kendilerini kral zannettiler.
Milana gelince Berlusconi ya para harcamaya baslayacak yada kulubu satacak. Böyle gitmez.
Juventusa gelince yönetim proffesyonel , stat kendimizin.Ctesi oynanan Napoli macinda ilk 11de 5 futbolcu altyapidan gelen futbolcular, takimin yarisi. Diger italyan takimlarida bizi örnek almazsa basarili olmalari imkansiz. 2006-2011 yillari arasi cok aci cektik ,  su an yasadigim mutluluk bile o yillari unutturmasi imkansiz. 2006 da baslatilan operasyondan sonra kaybettigimiz futbolcular;
Zambrotta, Emerson, Viera, Zlatan Ibrahimovic, Adrian Mutu, Thuram, Cannavaro vs vs gerisini siz dusunun artik.

Pogba 19 yasinda ve su anda tam oturmasada cok iyi futbolcu, juventusta cok daha iyi olacagina eminim, gidisine Fergusonun cildirdigi yazmisti gazetelerde.  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

IL Capitano

IL Capitano

Beat this milano btchs

Diye yazdim diye mi ??

keskinli

Alıntı yapılan: IL Capitano - Kasım 05, 2012, 01:40:41
Beat this milano btchs

Diye yazdim diye mi ??
evet
Türkcesi küfürmüs
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

Yapilan provakasyona yazilan bir cevapti , yazdigim cevap gibi bizim diger takimlar hakkinda (bursa, gs vs vs) en az 50 tane ileti cikarabilirim. Ama sadece benim iletim kufure giriyorsa burda sahsi bir durum var.
Eger kufurle suclaniyorsam, cezam nerde?

keskinli

Niye sahsi bi sey olsunki?
o yaziyi gören bi sorumlu,problem olmasin diye silmis
keske silindikten sonra not düsülseydi,bu ileti silinmistir diye
bu iletilere gerek kalmazdi

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

IL Capitano

Sahsi oldugunu dusunmem diger ayni sekilde 50 tane iletinin su anda forumda bulunmasi. Not yazilmamasi amatörce zaten. Edit yaparsin , iletiyi yazana haber verirsin. Pat diye ileti mi silinir?

IL Capitano

keskinli

Alıntı yapılan: IL Capitano - Kasım 05, 2012, 12:16:14
Sahsi oldugunu dusunmem diger ayni sekilde 50 tane iletinin su anda forumda bulunmasi. Not yazilmamasi amatörce zaten. Edit yaparsin , iletiyi yazana haber verirsin. Pat diye ileti mi silinir?
kizmaya kirilmaya gerek yok
ayni sekilde baska kùfürlü konular varsa bildirin onlarida sileriz
gerekli görüldügünde pat diyede silinir ama not düsmek iyi olur
Ayrica zaten amatörce yapiliyor bu is,profesyonel forumcu yok daha :)

IL Capitano

2 Cocuk buyutuyorum ben , cocuk gibi kizip kirilacak yasi gectik. Ortadaki provokasyonu göremediniz cunku onlar profesyonel neyse artik o kadarda önemli degil. 8000nci iletiye yaklasilirken ilk defa bir iletim siliniyor,caniniz sagolsun, bazi gercekleri yasayarak ögreniyoruz.