Ana Menü

West Ham United 09-10 İç Saha Forması SATILDI

Başlatan ERHUN, Temmuz 22, 2012, 20:29:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Forma yukarıda fotoğraflarını eklediğimin aynısı. Orijinal umbro ürünü, önünde sbobet.com reklamı var. Arkasında isim yazmıyor, kollarda ligin patchi yok. Large beden. 50 TL.

Forma satan birinden aldım, ben hiç giymedim onunda giydiğini zannetmiyorum forma pırıl pırıl hiç giyilmemiş gibi duruyor. Alıcının formayı görüp alması adına elden satışı tercih ediyorum ama başka şehirden almak isteyen biri olursa ptt-yurtiçikargo şeklinde satışı gerçekleştirebiliriz.

CR7

alıyorum. hesap no pm at. ben de yatırayım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

bu yabancı takım formalarını napoıonuz ya merake diyorum

neden alınıyor mesela :-\

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran - Temmuz 23, 2012, 00:52:00
bu yabancı takım formalarını napoıonuz ya merake diyorum

neden alınıyor mesela :-\

Ben zamanında koleksiyon yapıyordum, hoşuma gidiyordu farklı farklı formaların olması. Ama bir süre sonra aldığım bütün para buna gidince bıraktım koleksiyon işini, koleksiyondaki formaları sattım. Gerçi bu West Ham forması koleksiyondan değildi, daha geçen hafta içi aldım bu formayı, bir tanıdık Green Street'ten bu yana aşırı derecede seviyor West Ham'ı. Ama bedende sorun olduğu için aldığım gibi sattım.

NoPasaran

Satışlar hemen olabiliyormu peki ?

Alıcısı var sanırım piyasada fazlası ile
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Takımına göre tabii alıcısı çıkıyor. Elimde koleksiyon zamanlarından kalma Hearts forması vardı ekim 2010'dan bu yana dolabımda duruyordu anca satabildim. Yarın bu formayla birlikte onuda Denizli'ye kargolayacağım.

West Ham, Sankt Pauli, Livorno gibi takımların formaları en çabuk satılan formalar oluyor genelde. Green Streetciler West Ham'a yöneliyor, sol görüş benimseyenler Sankt Pauli-Livorno'ya yöneliyor. Daha böyle formalar vardır belkide aklıma ilk olarak bunlar geldi.

Aslında her şeyin alıcısı eninde sonunda çıkıyor. Misal kimisi var Beşiktaş'lı, siyah beyaz koleksiyon yapıyorum diyor, PAOK-Partizan-Juventus-Siena-Cesena-Newcastle-Neftçi-Fulham-Vasco-Santos vs. ne kadar siyah beyaz takım varsa formasını biriktiriyor. Bu dediğimin benzerini yapan her takımdan taraftar bulmak mümkün.