Ana Menü

Berlusconi: "İbrahimoviç ve Silva'yı PSG'ye sattım"

Başlatan CR7, Temmuz 13, 2012, 00:26:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Bulunduğu Ligue 1'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fransa'nın köklü takımlarından Paris Saint Germain (PSG), uzun süredir kapısını çaldığı İtalya Serie A takımlarından AC Milan'dan bu sefer eli boş dönmedi. Transfer marketini hareketlendiren açıklama, İtalya eski Başbakanı ve AC Milan'ın Başkanı Silvio Berlusconi'den geldi.

2 yılda 150 milyon Euro kâr

Ülke basınına yansıyan haberlere göre Berlusconi, partisi PDL'in önde gelen isimleriyle bir araya geldiği Roma'daki konutunda, "Evet İbrahimoviç ve Silva'yı PSG'ye sattım. İkisi için 2 yılda 150 milyon Euro kar edeceğiz" dedi. Böylece Bosna-Hersek asıllı İsveçli forvet İbrahimoviç ile Brezilyalı stoper Silva'nın, Paris takımına astronomik bir rakamla transferi, kırmızı-siyahlı kulübün birinci adamı tarafından da onaylanmış oldu.

Öte yandan Milan'ın, Katar Yatırım'ın kontrolündeki PSG'yle Silva için kesinlikle anlaşmaya vardığı, İbrahimoviç için ise halen son detayları görüştüğü sızan bilgiler arasında. PSG'nin Sportif Direktörü Leonardo ise, "Transfer piyasasında her an her şey olabilir. İbrahim'le görüşüyoruz" diyerek, transfer sinyalini vermişti.

Yıllık 15 milyon Euro

Kesenin ağzını açmaktan çekinmeyen PSG'nin, her iki başarılı futbolcu için toplamda 65 milyon Euro'yu gözden çıkardığı bildirildi. Arap sermayesine dönüşen kulübün, 31 yaşındaki İbrahimoviç'e yıllık 15 milyon Euro garanti ücret ödeyeceği belirtildi. İsveçli forvet, Milan'dan yıllık 12 milyon Euro alıyordu. 27 yaşındaki Silva ise geçtiğimiz günlerde kontratını yenileyerek, yıllık 6 milyon Euro karşılığı, 2017 yılına kadar kendisini Milan'a tekrar bağlamıştı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Zlatan formaya değilde, forma Zlatan'a yakışmadı.
Neden gittin Ibraam? Senide kaybettik.

Kendi kendime cevap vereyim. Yıllık € 15.000.000 maaş alacakmış.
Ayda kazanacağı parayı Türk lirası olarak düşünürsek 3.000.000 TL (euro'yu 2.4 olarak alırsak).
Yılda 36.000.000 TL, iyi para valla ne diyelim  ;D

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

malmö-ajax-JUVE-inter-barca-milan.

her gidisinde ayrildigi takima acayip paralar kazandirdi. sadece Juveden ayrilisinda serie b ye dustugumuz icin cok ucuza gitmisti. biraz Besiktasin su anki durumu gibiydi, maasinda indirim yapmamisti, ayrilmisti. Nedvedinde dedigi gibi bir takimda bazi seyler kötu gittigi zaman sadece adamlar kalir diye. Zlatan hayati boyunca hep parayi secmistir.

Yalniz dogup buyudugu sehir malmönun , rosengard semtine hayrina cok para harcamistir, onuda belirtmek isterim.

her zaman söylenen birde sözu vardir, bir insani rosengardan cikarabilirsin ama icindeki rosengardi asla..hayirli olsun banka hesabina, simdi burdaki cocuklarin yarisi pgs yi tutmaya baslar, zlatanist deniyor onlara..-)

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Geçen günkü fotoğraf photoshopdu. Ve gerçek fotoğraf geldi:

NoPasaran

bizide lazım böle katarlı..

başka kurtuluş zor olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

PSG formasıyla 23 maçta 22 gol attı. Ibracadabra. Çok büyük futbolcusun ama yanlış yerdesin Ibraam.

ilhan mansız_melis

ilhan mansız_melis