Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

saldır beşiktaş

Nalga ile anlaşılmış.
Pota altına takviye gerekiyordu, iyi oldu.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Alıntı yapılan: eRe - Aralık 06, 2012, 22:10:17
Ewing kimdir nedir nasıldır

Alıntı yapılan: ERHUN - Kasım 28, 2012, 23:10:52

Moskova, Varşova, Belgrad 3 geninde dolaştığını sandığım Obrad Fimic adında bir haberci Beşiktaş'ın yukarıya fotoğrafını eklediğim Daniel Ewing ile anlaştığını iddia ediyor.

Daniel Ewing kimdir?

Doğum Tarihi:
26 Mart 1983

Doğum Yeri:
Milton, Florida / Amerika Birleşik Devletleri

Boyu:
1.91 m

Mevki:
Şutör gard, oyun kurucu

Kısa Geçmişi:
Kolej takımı "Duke". 2001-2005 yılları arasında bu takımda forma giymiş. 2005 yazında Los Angeles Clippers tarafından 2'nci tur 32'nci sıradan draft edilmiş. 2005-2007 yıllarında LAC forması giymiş. Bir sonraki yıl Rusya'nın BC Khimki takımına gitmiş ve 2007-2008 sezonunu orada tamamlamış. Rusya'daki bir sezonun ardından Polonya'nın yolunu tutmuş. 2008-2011 yılları arasında Asseco Prokom Gdynia takımının formasını giymiş. 2011-2012 sezonunu Ukrayna'nın Azovmash Mariupol takımında geçirmiş.

Son olarak, esas mevkisi 2 numara (SG yani şutör gard) ama gerektiğinde 1 numara (PG yani oyun kurucu) oynayabiliyor. Çok iyi bir şutör olduğu yazılmış. 2011 yılında Asseco Prokom forması giyerken Polonya'da final MVP'si seçilmiş.

--------------------------------

Alıntı yapılan: El Colgado - Aralık 06, 2012, 22:24:07
Erhun bu Cemal Nalga olayı gerçek mi?
Benim haberim az önce oldu, dün akşam bilgisayarı kapatırken öyle bir haber yoktu. Yerli takviyesi iyi oldu, Randal-Gasper-Patrick-Curtis-Damir-Daniel vardı kim gidecekte yabancı pivot gelecek diye düşünüyordum.
Cemal Nalga adını görünce Tufan Ersöz forması giyip maça çıktığı aklıma geldi. Aklıma o olayla yer etmiş. Ondan sonra Lietuvos Rytas-Alba Berlin-Banvit'te oynamış.

CR7

el grubu efsane olacak.

real madrid-barcelona-maccabi-fb-oly-caja laboral-alba berlin-BEŞİKTAŞ

***kesin değil tahmin***
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Daniel Ewing takımla ilk antrenmanına çıktı.

Aslında sevmiyorum böyle videoyla adam tanıtmayı ama 2011'de Polonya'da Asseco Prokom Gdynia formasıyla final MVP'si seçilmiş Daniel. Final maçlarının tamamında gösterdiği performansdan video yapmışlar, onu paylaşayım.

Daniel Ewing MVP Finals PLK 2011 - Mix

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

polonya diye küçümseme abi.
sağlam oyuncular çıkıyor oradan.
ayrıca adamın altyapısı sağlam.
duke üniversitesi iyidir.

ERHUN

Khimki ve Asseco Prokom gibi Avrupa'nın tanınmış, düzenli olarak Euroleague'de yer alan takımlarında forma giymiş. Hem Polonya ligi yabana atılacak bir lig değil. Benim esas düşündüğüm kim gidecek? Randal'ın oynaması için Vlad kesik yemişti. Vlad gönderiliyor ama yine 1 yabancı fazlamız var. Cemal Nalga alınınca yabancı birinin gönderilmesi mi düşünülüyor?

Damir Markota-Gasper Vidmar-Randal Falker-Patrick Christopher-Daniel Ewing-Curtis Jerrels

bunların arasından kim gidebilir? Aklıma net biri gelmiyor. Gasper ve Damir'i göndermek bence hata olur. Erman hoca Curtis'i göndermez. Randal desek, hücumu pek yok ama defansı oldukça iyi. Patrick kimi zaman çok iyi kimi zaman çok kötü, istikrar yok, bir yabancı gönderilecekse bu isim Patrick olur diye düşünüyorum.

CR7

6 yabanci ile devam edecegiz kimse gitmeyecek.

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ERHUN

Her hafta farklı biri kesik yiyecek o zaman.

ERHUN

Daniel Ewing ilk defa formayı sırtına geçirdi.

Bu arada Patrick kesik yer bence dedim dedim inanmadınız ne oldu şimdi ;D

ERHUN

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya ekibimiz; Muratcan, Jerrells, Vidmar, Markota ve Serhat beşiyle başladı.

Takımımız, karşılaşmanın ilk bölümüne Serhat'ın 2 sayılık basketiyle başladı. İlk dakikalarda rakibine üstünlüğünü kabul ettiren, Markota ve Muratcan ile skor üreten ekibimiz, çeyreğin son 4 dakikasına 11-8 önde girdi. Bu dakikadan sonra süreyi iyi kullanamayan ve top kayıpları yapan siyah-beyazlılarımız, skor üstünlüğünü de rakibine kaptırdı ve ilk çeyreği 21-15 geride tamamladı.
İkinci çeyreğe Ekibimiz, Jerrells'in 3 sayılık basketiyle başladı. Karşılıklı basketlerle geçen bu bölümün ardından 2. çeyreğin son 5 dakikasına siyah-beyazlılarımız, 29-23 geride girdi. Rakibini savunmada durdurmaya çalışan takımımız, ilk yarının bitimine 4 dakika kala Ewing'in smaç basketiyle farkı 1 sayıya indirdi (31-30). Devamında Cevher ile 3 sayılık basket bulan siyah-beyazlılarımız, bitime 3 dakika kala 33-31 önde geçti. Dış atışlarla rakibinin direncini kıran ekibimiz, Serhat'ın 3 sayılık basketiyle farkı 4 sayıya çıkardı (36-32). Ewing ve Can'ın arka arkaya bulduğu basketlerle Takımımız, skoru ilk yarının bitimine 1 dakika kala  42-34'e getirdi. Etkili oyununu periyodun bitimine kadar sürdüren siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 45-35 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ekibimiz; Vidmar, Can, Ewing, Serhat ve Markota beşiyle başladı.
Üçüncü çeyreğe Takımımız, Can'ın arka arkaya bulduğu basketlerle başladı. İlk 4 dakika ekibimizin, 53-44 üstünlüğüyle geçildi. Hücumda istediği gibi organize olamayan siyah-beyazlılarımız, savunma direncini de kaybedince farkın erimesine engel olamadı ve çeyreğin son 4 dakikasına 53-49 önde girdi. Serhat ve Cevher'in basketleriyle farkı tekrar açan takımımız, çeyreğin bitimine 2 dakika kala skoru 61-50 yaptı. Ekibimiz, bu bölümü 63-54 önde bitirdi.
Son çeyreğe Takımımız, Ewing'in 3 sayılık basketiyle başladı. Karşılıklı basketlerle devam eden çeyreğin son 6 dakikasına siyah-beyazlılarımız, 72-61 önde girdi. Rakibinin sayılarına hemen karşılık veren ekibimiz, farkın azalmasına engelledi ve son 3 dakikaya 80-67 üstünlükle girdi. Siyah-beyazlılarımız, büyük bölümünü önde götürdüğü karşılaşmadan, 86-69 galip ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer oyuncumuz, 17 sayıyla yıldızlaşan Cevher olurken, Serhat 14 sayı, Muratcan ve Markota 13'er sayıyla oynadılar. 

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Colgado

Geri dönüş yapacakmışız gibi hissediyorum. Ya da play off'lara kalırsak sürpriz yapacağımızı. Avutuyor muyum kendimi yoksa :(

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: El Colgado - Aralık 09, 2012, 20:14:45
Geri dönüş yapacakmışız gibi hissediyorum. Ya da play off'lara kalırsak sürpriz yapacağımızı. Avutuyor muyum kendimi yoksa :(

Ne kaybettik ki geri dönüş yapalım.
Top 16'dayız, lig desen henüz kaybedilmiş bir şey yok; kupada da yolumuza devam ediyoruz.
Takımın şu ana kadar ki perfonmasını başarılı buluyorum ben.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan