Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran - Kasım 03, 2012, 01:21:28
Euroleague ye giden bir takima sponsor bulamayanlar yine gundemi tribun olaylari ile mesgul ediolarda ona yaniyorum

Bende bu tarz sözlere gülüyorum. Geçen senenin ilk zamanları Deron'lı kadroyla Belçika takımına eurocup'tan elenmişliğimiz var bizim, biliyor musunuz? Adını bile hatırlamıyorum Mons .... bir şeydi. Dün akşam ezildiğimiz takım Avrupa'nın bana göre (bana göre yazmak bile yanlış, aşağı yukarı herkesin kabul ettiği) 1 numarası. Eleştirmek için saçma şeyler yazılıyor.

Futbolla basketbolu karşılaştırmak bence hata ama karşılaştırırsak Barça gelse sırf bizi değil Türk takımlarının bir çoğunu farklı yenemeyecek mi? Yenecek.

NoPasaran

Alıntı yapılan: ERHUN - Kasım 03, 2012, 12:00:59
Alıntı yapılan: NoPasaran - Kasım 03, 2012, 01:21:28
Euroleague ye giden bir takima sponsor bulamayanlar yine gundemi tribun olaylari ile mesgul ediolarda ona yaniyorum

Bende bu tarz sözlere gülüyorum. Geçen senenin ilk zamanları Deron'lı kadroyla Belçika takımına eurocup'tan elenmişliğimiz var bizim, biliyor musunuz? Adını bile hatırlamıyorum Mons .... bir şeydi. Dün akşam ezildiğimiz takım Avrupa'nın bana göre (bana göre yazmak bile yanlış, aşağı yukarı herkesin kabul ettiği) 1 numarası. Eleştirmek için saçma şeyler yazılıyor.

Futbolla basketbolu karşılaştırmak bence hata ama karşılaştırırsak Barça gelse sırf bizi değil Türk takımlarının bir çoğunu farklı yenemeyecek mi? Yenecek.

Yenilmek problem değil..Bu kadar fark olağan değil..

Güldüğün yer neresi merak ettim. Fenerbahçelilerin bir dönem Aziz Yıldırımın her yaptığı doğrudur gibi sende Fikret Orman ve yönetimin her yaptığını doğru görüyorsun Erhun bilmem farkındamısın..

Tarihinin en büyük başarısı yakalamış bir takıma ne olursa olsun Sponsor bulunmalıydı. Ancak sene başındaki yanlış stratejiler nedeni ile bulunamadı şimdi işler değişti tabi. Beşiktaş yönetimide hatalarını farketti şimdi kendisini çok aciz göstermemek için Ciroda gs yi fb yi geçtik haberlerini basına servis ediyorlar. Batmış ve geleceği olmayan bir takıma sponsor bulamazsan bu yönetimin bu konuda beceriksiziliğinden başkası değildir..

İkinci konuya gelirsek tekrar..

Sözlerimin arkasındayım. Yenilmek başka, ezilmek başka..

Kutlanacak bir yer varsa oda tribünler.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Ben Fikret Orman ve yönetiminin her yaptığını doğru görmüyorum. Yaptığı yanlışları da yazmışlığım var, konularda tek tek arayamam ama hatırlıyorum. Ama sponsor bulunup bulunmamasında bir hataları olduğunu düşünmüyorum. Yıllarca bu takıma Ülker sponsor oldu, yan sponsorlukları (Cola Turka-Cafe Crown) çekti tek bir takıma tam sponsor olarak devam etme kararı aldılar. Geçen seneki sponsor zaten eski başkanın şirketiydi.

keskinli

Bu kadar basarili bi takim sponsor bulamuyorsa bu ülkenin reklamciliginda sorun var demektir
diger bi sorunda maalesef besiktas taraftaridir.zamaninda sponsor olan ülkere neler yapildigi herkesin hatirindadir.hem sponsor istemeyip hem endustiriyel spora karsi olan  hemde yildiz isteyen baska bi taraftar yoktur herhalde.bu kadar celiskinin oldugu yere sponsor olmak kolay degil
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Ahmet Abi o gorusune katilabilirim. Haklisinda..

Once cola turkaya yaptik. Ben dahil karsi ciktik..

Gecen senede demioren olayi. Gecen sene o final maclarinda oglu aleyhinr yapilan tezahuratlar bugun en az 10 milyon euro ektra zarar anlamina gelmektedir. Iddia ediyorum Besiktas tribunleri kimse sponsor olmazken Erdogan Demiroren lehine bir olumlu is yapsaydi yada buyuk bir pankart yaptirip "Oglundan cok cektik ama Iyiki varsin Erdogan Demiroren" denseydi bugun Besiktas Milangaz mutlaka yuksek butceli bir takim kurmustu...

Ha yinede mesela medicana ile sonuclanamayan transfer gorusmelerindeki olumsuzlari incelemek gerekiyor.bu ne olursa olsun bir basarsizliktir. Fenerbahce ve Galatasaray bugun sozlesmesini fesih etseler 10 tane sirket siraya girer. Sebeplerini incelemek lazim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

açıkçası fb maçını da kazanacağımızı sanmıyorum.
büyük sürpriz olur.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

ülker grubuna bu kadar tepki göstermeseydik,kesinlikle bizim sponsorlugumuzdan vazgecmezdi
hem tonlarca para harca,hemde tonlarca küfür ye
bu sartlarda geri cekilip baska takimlara yönelmesi cok normaldi
simdi o sponsorlugun keyfini febe cikariyor

IL Capitano

Ordada yanlislik vardi, koskaca Ülker fenerle birlesti, bizede hayat hic kimsenin ictigini duymadigim saka gibi ismi olan yan urunu cola turca kaldi.

Koc filan olsun , ne biligim Toyotayi kafaya alsinlar, onlar olsun.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

keskinli

eskiyi tartismaya gerek yok fazla ama hatirlatmak gerekirse febeyle birlesmeden önce besiktas düsünülüyordu.besiktas taraftarinin tepkisi bunu engelledi
3 hece 8 harf deyimi bosa cikmadi
besiktasa delgadoyu getirende ülker grubudur mesela
isimlere fazla takmamak gerek,geseyede verdikleri reklam cafe bilmem neydi örnegin
ülkerin niye istenmedigi cok acik
güya akp destekcisiymis
ama sabri ülkeri bilen bilir bilmeyende arastirirsa mhp ye yakin oldugunu bilir.o siyasi kanatta bi gecmisi vardir
bunlarinda hic bir önemide yoktur aslinda sagduyulu düsünen insanlar acisindan
ne olursa olsun bu ülkede yasal zeminde ticaret yapiyorsa bi sorun yok demektir
yukaridada yazdigim gibi polemik yapmak icin yazmiyorum bunlari ama durum bundan ibaret

NoPasaran

Valla Besiktsdima gelsinde isterse okyanus otesinden gelsin artik

Kimseden fayda yok son secimde gorduk herseyi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Ben siyasi yanini pek dusunmeden yazmistim. Beni kizdiran sirket fenerle birlesip urununu bize sponsor yapmasiydi. Daha öncesini pek takip etmemistim maalesef. Koc ailesi bu ise el atmali. Veya Nevzat Demir mesela.

Okyanusun ötesi , mesela Samsung -)

keskinli

koc ailesi rahmi kocun emekliye ayrilmasiyla febeye gecti maalesef
aklima gelmisken yazayim
erugrulun besiktasa gelmesindede cok büyük katki payi vardir ülkerin

saldır beşiktaş

Cola Turka, 3-4 sene sponsoruydu bu takımın ne oldu, kupalar müzeye mi sığmadı?
Önemli olan kurduğun teknik kadro.

Beşiktaş Erman Kunter'i takımın başına getirerek, yapabileceği en iyi işi yaptı.
Bence sponsor bulunmasından daha önemli bir hamleydi bu.
Erman Kunter, bu takımın başında kaldığı sürece, sponsor da, başarı da gelecektir.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

mesele cola turca meselesi degil eren
profesyonel spor yapiyorsan sponsor sart
bu ülker olur eti olur herhangi yasal bi sirket olur
konunun özü sponsorsuzluk

IL Capitano

Rahmi Koc maclara geliyor aslinda yani cok zor bir olay degil abi, belli bir miktar sirketten cikarip forma reklami olarak sponsora dönusturulmesi. Yazarlar formaya Beko olur biter. Ama baskanin bu islerle biraz daha caba sarf etmesi lazim.