Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Kolej takımında California'da oynayan, ilk profesyonel kontratını Mersin'le yapan, geçen sezon Cholet'te (Erman Kunter'in geldiği takım) oynamış ABD'li bir şutör gard, kısa forvet.

ilhan mansız_melis

Cevher Özer ve Murat Can Güler BEŞİKTAŞ'ta
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

sanki fena kadro olmuyor.uzun problemını de cozersek ıyı olacak hersey ama sampıyonluk cok zor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Yeni gelenleri konu başına ekliyorum düzenli olarak.

Barış Hersek, Cevher Özer, Serkan Özver, Mehmet Ali Yatağan, Mehmet Yağmur, Can Akın, Serhat Çetin, Kartal Özmızrak, Tutku Açık, Patrick Christopher, Muratcan Güler

11 basketbolcumuz var şuanda. Hawkins-Bonsu-Arroyo'nun durumu belirsiz ama bence dönmeyecekler. Bonsu belki diyorum o kadar, diğerlerinin döneceğini hiç sanmıyorum. Yukarıdaki 11 isimden Serkan ve Mehmet Ali yerine daha kaliteli adamlar alınmalı. Kartal'da iş var ama Mehmet Ali geçen sene oyuna girdiği zamanlarda pek bir şey yapmadı. Gerçi Kartal kadar çok oyun girmedi ama bu kadroyla olmaz, zaten bir kaç oyuncu daha alınacak.

saldır beşiktaş

Bonsu, Maccabi ile anlaştı.
Yerli rotasyonu fena değil ancak yabancı transferinde geç kalındı biraz.
Rakiplerin çoğu neredeyse oluşturdular kadrolarını.
Dominant bir pivot, Erceg tarzı bir 4 numara transferi şart.

Bu arada Kemp de Siena'ya gitmiş.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

B Grubu: Beşiktaş, Aliağa Petkim, Hacettepe Üniversitesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Siyah-Beyazlılar, geçen yıl yarım sezon Fenerbahçe Ülker forması giyen Amerikalı oyun kurucu Curtis Jerrels ve Slovenya'nın Union Olimpija takımından Damir Markota ile prensip anlaşmasına vardı. Jerrels, mart ayına kadar Fenerbahçe'de oynadıktan sonra İspanya'nın Murcia takımına transfer olmuş, ancak iki maç sonra sakatlanıp sezonu kapamıştı. Jerrels, Fenerbahçe ile Euroleague'de 8.6 sayı ve 1.7 asist ortalamaları ile oynamıştı. Markota da Olimpija forması altında Euroleague'de 4.7 sayı ve 6 ribaunt ortalamaları yakalamıştı.

eRe

bılen var mı nedırler.ıstatıstıkler cok kotude
www.erdemeksi.com

CR7

jerrels geleceğine altyapıdan adam oynasın.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Barış Hersek ve Serhat Çetin'in sözleşmeleri 1'er yıl uzatıldı.

ERHUN

12 oyuncuya ulaştık ama Mehmet Ali ve Serkan gibi iş yapacağını düşünmediğim oyuncularda var. 2 yabancı oyuncumuz var (Patrick ve Gasper). En az 2 transfer daha lazım, bakalım Erman hocamıza güveniyoruz.

eRe

www.erdemeksi.com

saldır beşiktaş

Hâlâ pota altına gerekli takviye yapılmış değil, geç kalıyoruz.
Eurocup takımı Galatasaray bile, bizden çok daha iyi kadro kurdu.

Çeşke bütün yetkiler Erman Kunter'e verilseydi.
Yeni yöneticelerin işten anlamadığı açık.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

David Hawkins'i alan gassaraydan $ 550.000 bonservis bedeli alacağız.