Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

67-73 aldık maçı.

Jerrells, acayip bi adam :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Şu takımda hücumda da aktif bir pivot olsa çok daha farklı olacak.
Randal örümcek gibi, değdiği topu bırakmıyor ribaundu alıyor.
Güzel galibiyet tebrikler.
Damir iyiydi bence, Vladimir'de hâlâ beklediğim performans yok.
Curtis'e ne desem bilmiyorum ya, bir pozisyonda saçmalıyor başka pozisyonda harikalar yaratıyor.

El Colgado

Hhehe.
Jerrels'a sövüyoruz sövüyoruz adamda sinerji yaratıyor, ilginçliği burdan olabilir mi? :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

saldır beşiktaş

Jerrelss'ın gölgesinde kalmasın; Markota çok iyi maç çıkardı, özellikle son periyotta müthiş oynadı.
Dasic'de de kıpırdanma var, hadi bakalım.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

melankolizm

bir pivotun yokluğu açıkca belli ediyor kendini. rebound larda sıfırız. bir pozisyonda adamlar 4 kez hücum rebound ı aldılar. İnşallah takımımız daha iyi yerlere gelir ama ciddi deplasmanlarda bu takım bence rahat oynayamaz bir güven vericek pivotu olmadıktan sonra.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Royal Halı Gaziantep Belediyesi'ni 83-69 mağlup ettik.

IL Capitano

antep takimi cok kötu. Bizimkiler pek sIkmadi, biraz az konsantre oldugumuz bi mac gibime geldi.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Colgado

Haydi haydi haydi Allah aşkına!
21.45
Partizan - Beşiktaş
Ntv spor.

ERHUN

Aleyhimize çok saçma fauller çalınıyor.

saldır beşiktaş

Savunmayı sertleştirmediğimiz sürece, kazanma şansımız çok az.
Erman hoca, alan savunmasıyla başlayabilir 3.Periyota.

saldır beşiktaş

Sezonun en kötü toplarından birini oynadık.
Şurası çok net, geçen seneki kaybetmeyi kabullenmeyen karekter, sadece Jerrells da var takımda.
Diğer oyuncular çok pasif kalıyor bu konuda.
Çok çabuk dağılan yapıya sahip çoğu oyuncumuz.
Ritim bulamadığımız an oyundan kopuyoruz.

Son bir not: Vidmar, yarından itibaren her gün en az 1 saat serbest atış çalışması yapsın, böyle kepazelik olmaz.
29'da 3 atmak, rezalet ötesi bir durum.

El Colgado

Her şey elimizde.
Içerde 2 maç alırsak yüksek olasılıkla top16'dayız.