Ana Menü

Iker Casillas

Başlatan ERHUN, Haziran 28, 2012, 00:13:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

10 sene sonra yüzüne bakmazsın Melis. 30 sonrası hızla çöküşe girer erkekler  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Gönlümde daima yeri var.

:D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran - Nisan 14, 2013, 14:41:06
10 sene sonra yüzüne bakmazsın Melis. 30 sonrası hızla çöküşe girer erkekler  ;D

George Clooney ::)

:ahaha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

CR7

Köstebek sorununda 2. perde! Real Madrid'de 4 ay önce veren "köstebek" krizi yeni bir boyut kazandı. Bir futbolcunun takımdaki sorunları Marca'ya anlattığının ileri sürülmesi kulüp tarafından olayların "Şampiyon olamayınca yalan haber üretiyorsunuz"a varan açıklamaları Marca'nın mesajları yayınlamasıyla takımdaki kriz ulusal bir hal almıştı.

Iker Casillas ve Ramos'un yedek bırakılmasına kadar giden olay, Casillas'ın yedek kaldığı maçta Adan'ın maçın başında kırmızı kart görüp kaleye tekrar Casillas'ın geçmesiyle zoraki de olsa devre dışı kalmıştı.

Bu akşam oynanan Real Betis maçında ise Real Madrid'in ünlü taraftar grubu Ultras Sur'dan inanılmaz tezahüratlar yükseldi.

"Köstebek Casillas. Defol git"
""P** Casillas, editörünün yanına git."
Bu tezahüratların ardından 4 ay önce oynanan Bilbao maçında ıslıklanan Jose Mourinho'ya sevgi  gösterilerinde bulundu.

Bu gelişmelerin ardından Real Madrid'in sembolü haline gelen Iker Casillas'ın bu tezahüratlara karşı ne tepki vereceği merak konusu.

ERHUN

Kop gel be Iker. Kapımız sonuna kadar açık. ;D

El Colgado

ateş olmayan yerden duman çıkmaz. mou'yu alt etmek için şeytana uymuş olabilir iker.

NoPasaran

Beyler konu ne bi açıklasanız
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Madrid soyunma odasında konuşulanları dışarı sızdıran bir futbolcu vardı. Taraftar iker'i sorumlu tutup p.ç casillas editörün yanına git, defol bağırdılar.
Bakalım iker kabul edecek mi suçlamaları. Ama şu olay bile mou'nun ne kadar özel olduğunun kanıtı.

NoPasaran

Ne demişki casillas

birde neden casillas :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Ne demişti tam bilmiyorum. Bir ara cr7 ile mou'nun soyunma odasında tartıştığı olayı vardı mesela. Perez gazeteyi yalanlayınca marca'da sms'leri manşet yapmıştı.
Neden casillas onu ultra sur'a sormak lazım. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bekleyip görcez.

NoPasaran

Abi ben bu söze inanmıyorum. Ateş olmayan yerden dumar çıkar. Yeterki istensin.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Casillas - Sara Carbonero

ilhan mansız_melis

Evet kapımız açık İker'ciğim.

NoPasaran

Türk te yapar
Sünnette eder

Adınıda İlker Koyduk mu

Tamamdır..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net