Ana Menü

Galatasaray Amrabat'ı Borsaya Bildirdi

Başlatan NoPasaran, Haziran 20, 2012, 16:45:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Galatasaray Kulübü, Kayserisporlu Amrabat'ın transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.

Geçen yıldan bu yana süregelen Kayserispor'lu Nordin Amrabat'ın, gerçekleşebilecek transferinin Galatasaray tarafından borsaya bildirilmesinden sonra ortaya çıkan durumu menajer Süleyman Hurma, değerlendirdi. Hurma, "Galatasaray ilk kez yazılı olarak bize Amrabat için bir teklif sundu. Gördüğümüz kadarı ile bu rakam oyuncumuz için istediğimiz ücretin altında. Teklif edilen rakamı küçümsemek için söylemiyorum. Ancak biz bu rakamın revize edilmesini istedik. Bekliyoruz" dedi. "Galatasaray bu tranfseri borsaya bildirdi" ifadelerinin üzerine ise Hurma, "Bu onların sorunu. Bizim için herhangi bir gelişme şu anda söz konusu değil" şeklinde konuştu. (DHA)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Daha kesin olarak aldığı anlamına gelmiyor bence ..

Hurma daha fazla para istiyormuş, galiba çok dedikodu haberleri çıktı ve KAP'tanda uyarı gelmesin diye borsaya bildirildi büyük ihtimalle..

Ama anlaşılacak heralde öyle gibi duruyor ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Cok iyi transfer olur bence..

Ben bayiliyorum Amrabata
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Hayırsız olsun. Böyle transfer politikası falan olmaz, ceza vermeleri gerekirdi gassaraya ama federasyonun umurunda değil.

Ersin Develi

NoPasaran

Galatasaray Kulübü, futbolcu Nordin Amrabat'ın transferi için Kayserispor Kulübü ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den İMKB'ye yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın transferi konusunda Kayserispor Kulübü'yle yapılan resmi görüşmeler olumsuz olarak sonuçlandırılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur'' denildi.

Sarı kırmızılı kulüp, öğlen saatlerinde KAP'a yaptığı açıklamada Kayserispor'un Faslı yıldızı için görüşmelere başladığını borsaya bildirmişti. Transfer görüşmelerinin tıkanma nedeni olarak Galatasaray'ın Kayserspor'a önerdiği ücretin az bulunması olarak gösteriliyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.