Ana Menü

Ilhan MANSIZ ile Soru/Cevap

Başlatan [KralKartal], Mayıs 18, 2012, 22:25:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Bize vakit ayirdigi icin Ilhan Mansiz'a tesekkür ederiz.

SORU ve CEVAPLARI (©kralkartal.com)

1)Unutamadigin maç hangisi?

MANSIZ: Unutamadığım bir çok mac var mesela BJK-Chealsea (2-0) benim iki sarı kart gördüğüm, BJK-Gençlerbirliği 3-4 Türkiye Kupası veya kaybedilen Türkiye Kupası Finali Kocaelispor'a karsı, Milli Takım 3-2 lik Güney Kore macı gibi ....

2) Antrenörlük yapmayi düsünüyor musun, yoksa yorumculuga devam mi edeceksin?

MANSIZ: Antrenörlük ileride 2-3 sene icinde yapmaya basliyabilirim bu sene UEFA A-Lisansını aldım

3) Ankaragücü formasıyla İnönü'ye çıktığında neler hissettin ve gol sevincini yaşamamayı daha önceden mi planlamıştın ?

MANSIZ: Güzel duygular hissederek İnönü'ye çıktım ne de olsa evime gelmiştim ama o sefer misafir olarak ve gol atıp sevinmemeyi planlamadan o an içimden geldigi gibi davrandım.

4) Bir gün Beşiktaş'ta teknik kadroda yer almayı istiyor musun ? Yada
herhangi bir görev ile kulüpte görev almayı düşünüyor musun?

MANSIZ: Beşiktaş'ta görev verilmesi düşünüldüğünde hayır diyecek en son kişi ben olurum.

5) Türkiye için önemli bir maçta altın gol atarak çok önemli işe imzanı attın sayende yarı finale çıktık. Nasıl bir duygu neler hissettin?

MANSIZ: Cok anlamlı hatta en anlamlı gol olacağını tabiki o an bilemezdim ama sevinç,gurur ve haz duydugum duygulardi.

6) Zor günler geçiriyoruz takım olarak, biz taraftarlar en çok BEŞİKTAŞLILIK ruhunu yansıtmadığı için oyunculara kızıyoruz.
Bu dönemde
sende bir beşiktaşlı olarak sahada gördüğün oyunu nasıl yorumluyorsun?

MANSIZ:
Son bir sene icinde bütün macları izledim ve oynanan maclar tabii tatmin edici degildi ve bu olay zaten puanlara yansıdı GS ile puan farkı normal Lig sonunda 22 puan fark, hem bireysel hemde takım oyunu anlayışında büyük eksiklikler var.

7)Besiktasa söz vermene ragmen hertha berline gittin,Besiktasa dönseydin futbol hayatin daha iyi bite bilirmiydi?

MANSIZ: Evet Beşiktaş'a söz verdim ama beni temsil eden Avukatıma yapılan saygısızlıktan dolayı Hertha Berlin'e hiçbir ücret almadan imza attım.

8 ) Almanyada yetisen sporcu cocuklarimiza Türkiyede oynmamayi tavsiye edermisin?

MANSIZ: Dürüst olmam gerekirse öncelikle orada gelişimini tamamlamalarını tavsiye ederim, Ligi'mizin kalite acısından Avrupa'nın,bunu üzülerek söylüyorum,çok gerisinde

9) Beşiktaş ta oynarken ve kariyeriniz boyunca attığınız en güzel gol hangi maçlardaydı sizce?

MANSIZ:
  BJK-Ankaragücü 4-3 lük maçta, Samsun'a karsı İnonudeki iki maçta, Gençlerbirliği kupa maçındaki ilk gol, Senagal maçındaki Altın gol, Güney Kore maçındaki 2. Gol , Letonya maçındaki gol vs.

10)Beşiktaş ile ilgili unutamadığınız anılarınızdan birini bizimle paylaşırmısınız?

MANSIZ: Unutamadığım anlardan biri tabiki Şampiyon olduğumuz 100.yil ve kutlamaları o coşkulu taraftarimizla birlikte.

11) yakışıklısın çok çekicisin çağla şikel tostunu yesin. alemde teksin değişilmezsin ilhan sen bizim herşeyimizsin" bestesini ilk duyduğunuzda tepkiniz ne oldu?

MANSIZ: gülümsedim.

12) Beşiktaş'ta oynarken en iyi anlaştığınız futbolcu ya da futbolcular
kimlerdi?

MANSIZ:
Saha icinde Nihat,Ahmet Dursun ve Tümer Metin.

13) Niye trt türk'te çıkıyorsunuz daha bilindik kanallar yerine? Tümer ile iyi 2'li olurdunuz.
MANSIZ: TRT Türk'te hem bir Aile gibiyiz hemde kavgasiz,gürültüsüz bir ortamda bu ise adım atmış oldum

14) Beşiktaş kariyerinde içinde ukte olan, keşke dediği bir şey var mı?

MANSIZ:
Türkiye Kupasını kaldiramamak oldu.

15) Forma alıp göndersek en azından imzalar mısın?

MANSIZ: Seve seve imzalarim

16) Beşiktaş'ın Portekizli futbolcuları hakkında ne düşünüyorsun ?

MANSIZ: Hepsi kaliteli ama sahaya yansıtmakta sorun yasıyorlar ve en büyük handikap çok fazla bireysel oynamaları.

17) Beşiktaş'ın geleceğini nasıl buluyorsun ?

MANSIZ: Önümüzdeki 2-3 sene içerisinde çok fazla bişeyler beklememek gerekir,zor bir donem olacaktır

18) Gelmiş geçmiş en iyi Beşiktaşlı futbolcu sence kim?
MANSIZ: Bunun kararını taraftar vermeli.

19) Japonya'ya transfer olurken isteklimiydin? gitmek istedin mi? yoksa ayrılmak istememene rağmen şartlardan dolayı mı gittin?

MANSIZ: 28 yasında Avrupa hayali olan bir oyuncu için Japonya çok uzaklardaydi ama günün şartları onu gerektirdi

20) Çocukluk döneminde idol olarak gördüğü futbolcu kimdir?

MANSIZ: Beşiktaşlı olarak metin-Ali-feyyaz üçlüsü ama dünya çapında Maradona.

21) Beşiktaş'ta eksik olarak gördüğü özellik nedir? Kendi dönemiyle de kıyaslayabilir ya da genel cevap verilebilir.

MANSIZ: Hem idari hem teknik açıdan eksiklikler var,takım olgusu oluşmamış ve hirarsi kurulmamış bir düzen yönetim olarak genelde futboldan çok anlamayanların bu isin icinde olması vs

22) Beşiktaştan ayrıldığında bu senin kararın mı yoksa kulübün kararımıydı.? (Not düsen taraftar: Seni çok sevdik ama doyamadık Ama kalbinin Beşiktaş  için attığını bilmekte çok güzel.)

MANSIZ:
Kulüp gitmemi istedi

23) En verimli doneminde, futboldan uzaklastin, sakatlik yasadin ama
tekrar eski randimani alamamandaki en önemli sebeb nedir sence? Keske farkli yapsaydim dedigin oluyor mu? (ornegin ameliyattan sonra gece klubune gitmen buyuk tepki almisti)

MANSIZ: Bir çok kez sakatlık geçirmem ve belki sahalara erken dönme istegi BJK Kulüp doktorun ameliyat gercegini benden saklaması yoksa menisküs ve kikirdak problemi kendine bakmamakla bizim halk dilinde olan bir sakatlık değil ki ayrıca bu konuda digerlerine göre açık ara önde oldugumu söyleyebilirim.

24) Ilhan Mansiz buz pateni yapmakta, bu onceden beri hobby olarak varmiydi yoksa yarismadan sonra Buz pateni ilgini mi cekti? Kisaca neden buz pateni?

MANSIZ: Hayır tamamen hırs bir insanın istedikten sonra kaç yasında olursa olsun imkansızı dahi basarabilecegini göstermek

25) 2002 dunya kupasi sirasinda namaza gidenler ilk 11de gitmeyenler yedek diye bir ton laflar cikti. Biraz acar misin, dogruluk payi nedir?

MANSIZ: İnanç ve politika Spora karışmamalı

26) Bu soru biraz özel olacak ama bir kiz babasi olarak seninde duygularini ögrenmek istiyorum -) Yanilmiyorsam yasi 8-9 olan kizin Aimee  ile aran nasil, sIk sIk görusme imkaniniz oluyor mu, neler yapiyorsunuz  birlikte? Bu soru özelime girer cevap vermek istemiyorum diyorsan nemas  problemas -)

MANSIZ:
Kızım 8 yasında ve dünyada benim için en değerli varlığım. Almanya'da okula gittiği için genelde haftasonları bana gelir ve tatillerin yarısını benimle geçirir ve o vakti kızım ne isterse genelde onları yaparız Sinema,yüzme,tarihi yerleri gezer vs.

27. Ahmet Dursun mu Ilhan Mansiz mi desek, sen ne dersin bu konu hakkinda? Cokca tartisildi o dönenmlerde, gecen Atakan Kurt bu soruyu Ahmet Dursuna yönelttiginde, mütevazi olamayacagim, tabiki ben dedi. Bu konu hakkinda birseyler demek istermisin?

MANSIZ:
Benim kendimi baskaları ile kıyaslamak için kaybedecek vaktim yok sadece işimi en iyi sekilde yapmaya çalışırım

Twitter adresimiz : http://www.twitter.com/kralcarsicom

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ersin Develi

22) Beşiktaştan ayrıldığında bu senin kararın mı yoksa kulübün kararımıydı.? (Not düsen taraftar: Seni çok sevdik ama doyamadık Ama kalbinin Beşiktaş  için attığını bilmekte çok güzel.)
MANSIZ: Kulüp gitmemi istedi

O Not düşen taraftar benim :D
Teşekkür ederim cevapladığın için,dediğim gibi kalbiminin bizim için attığını bilmekte çok güzel

NoPasaran

Tesekkurler mansiz..

Okurken aklima geldide

İlhanlar vardi ahmetler vardi

Simdi edular :-/
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

çok teşekkürler İlhan Mansız
bize vakit ayırdığın için :D
vay beee İhsan abi seni o akşam iyi ki gaza getirmişim ;D
FEDA

eRe

bana mı oyle geldı ama cevaplarda cok sert cevaplar vermıs gıbı geldı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Banucan

sert değil bence ciddi veya resmi olabilir ama sert değil :D
FEDA

CR7

27. Ahmet Dursun mu Ilhan Mansiz mi desek, sen ne dersin bu konu hakkinda? Cokca tartisildi o dönenmlerde, gecen Atakan Kurt bu soruyu Ahmet Dursuna yönelttiginde, mütevazi olamayacagim, tabiki ben dedi. Bu konu hakkinda birseyler demek istermisin?

MANSIZ: Benim kendimi baskaları ile kıyaslamak için kaybedecek vaktim yok sadece işimi en iyi sekilde yapmaya çalışırım

şurası acayip olmuş :D

teşekkürler :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Sert degil bence, Ilhan Mansizin yapisi bu, Fernandes gibi, o gibi bu gibi,
Onu bunu birakalimda sagolsun sizlerin sorularini yanitlamis, siz ona bakin :)

ama ben Yigitin sordugu cagla sikel tezahuratina ne diyecek diye dusunmustum, cvp vermez sanmistim :-)

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Simurg

Güzel bir söyleşi olmuş..
Emeği geçenlerin emeklerine sağlık :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

emegi gecen herkese tesekkurler.  :alkis
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

beckyZWICKY

insan gördüğünde bile o kadar çok özlüyor ki...
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

eRe

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Mayıs 19, 2012, 11:55:52
Sert degil bence, Ilhan Mansizin yapisi bu, Fernandes gibi, o gibi bu gibi,
Onu bunu birakalimda sagolsun sizlerin sorularini yanitlamis, siz ona bakin :)

ama ben Yigitin sordugu cagla sikel tezahuratina ne diyecek diye dusunmustum, cvp vermez sanmistim :-)

zaten cevap vermesı cok guzel bır olay.ben sadece fıkrımı soyledım sankı oyle geldı bana dıye abı :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

samimi cevaplarindan dolayi tesekkür ederim ilhana
bu söyleside emegi gecenlere tabiiki
repleri hakettiler ihsan ve banu
avukatina nasil bi saygisizlik yapildigini bilmiyorum ama o an hiddetle karar verip berline gitmek yerine besiktasa dönseydi cok daha iyi noktalara varabilirdi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Banucan

çok teşekkürler Ahmet abi ama bu söyleşide ki tek katkım fikir oldu ben fikiri verdim sağolsun İhsan abi kırmadı beni :D
FEDA

El Colgado

Metin-Ali-Feyyaz klasik bi'cevap oldu daha farklı bir isim bekliyordum doğrusu.
Teşekkürler emeği geçenlere ve cevap verdiği için Herr Mansız'a.