Ana Menü

Euroleague Final-Four

Başlatan saldır beşiktaş, Mayıs 11, 2012, 12:37:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Alalım tahminleri.
Benim gönlüm; Diamantidis ve Pana'nın yanında.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

CSKA alır umarım. Gerçi 4'üde birbirinden güçlü takım.

Bu arada tek tük CSKA'lı varda Panathinaikos'lular akın akın gelmişler. Zeytinburnu, Bakırköy, Ataköy yemyeşil resmen. Yada bana hep denk geldiler. Olympiacos'lu ve Barça'lı görmedim. (Onlarda, özellikle Olympiacos'lu fazlaca vardır ama PAO en kalabalık gelen takım oldu sanırım.)

ERHUN

Avrupa ligi final serisinin ilk maçında CSKA Moskova, Panathinaikos'u mağlup ederek finale yükselen ilk takım oldu.

CR7

ERHUN

Saldır CSKA!

Vassilis Spanoulis'e saygım sonsuz onuda belirteyim baştan. Efsane 7 numara.

saldır beşiktaş

Şampiyon: OLYMPİAKOS, eli öpülür bu takımın.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

saldır beşiktaş

Şu maçtan sonra daha çok inanmaya başladım şampiyonluğa, sıra bizde.

CR7

arkadaş öndesin son topta 10 sn kala topu sen oyuna sokuyorsun faul alıyorsun ve maçı kaybediyorsun

nasıl bir aptallık bu.

ERHUN

Böyle şampiyonluklara saygım kat kat fazla. Final serisinin en az şans tanınan takımı şampiyon oldu, TEBRİKLER OLİMPİAKOS! (Oylamaya 6 kişi katılmış 2 Barça, 2 CSKA, 2 Pao denmiş. Olimpiakos'a oy yok.)

Yukarıda da belirttiğim gibi efsane 7, çok büyük adamsın!

Bu arada polise sinir olma durumum gün geçtikçe artıyor. Olimpiakos'lular kupayı almış taraftarına gidiyor bizim beyaz kafa çevik kuvvet taraftarı engelliyor. Nedir bu ya?

ERHUN