Ana Menü

Şampiyonluk Maçı * Fenerbahçe Galatasaray (12 Mayıs 2012)

Başlatan NoPasaran, Mayıs 11, 2012, 01:07:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Abi var bu işte bir terslik. Fenerbahçe hiç şampiyonluğu istiyormuş gibi oynamadı.

yada ben mi çok paranoyak düşünüyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

polis ne kadar hatali olursa olsun,yapilanlar affedilmez
heleki polis arabalarini yakmaya calismalari hic affedilmez
tüm görüntüleri iyice izleyin polisler havaya ates ederek kurtardilar kendilerini
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

keskinli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda cumartesi akşamı oynanan maçın ardından meydana gelen olaylarda ilk tespitlere göre, çeşitli semtlerde 125 durağın camlarının kırıldığı, 14 durağın tamamının tahrip edildiği, toplamda 139 İETT durağının hasar gördüğü belirtildi.

Açıklamada, metrobüs hattında hizmet veren 68 metrobüsün camlarının kırıldığı, koltuk ve kaportalarında hasar meydana geldiği, metrobüs hattı dışında çalışan 17 İETT otobüsü ile birlikte 85 otobüsün hasar gördüğü kaydedildi.

Otobüslerde yaklaşık 250 adet cam kırığı, 10 araçta koltuk tahribatı, ayna, far, kaporta ve boya hasarları tespit edildiği ifade edilen açıklamada, 85 otobüsün malzeme ve işçilik giderleri ile birlikte hasar bedelinin 478 bin 500 lira, 139 durağın tahrip edilmesinin hasar bedelinin 46 bin 500 lira, servise çıkamayan araçların 3 günlük işletme kaybının da 841 bin 500 lira olmak üzere İstanbul halkının toplam zararının 1 milyon 366 bin 500 lira olarak hesaplandığı belirtild

unicorn

Bursa ma.ında "stad çevresinde" yaşanan olaylar için ceza almıştık.

Ben de bunu hatırlatmış olayım bu arada. Baklaım neler olacak?
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

NoPasaran

Valla stada giden arkadaşlarım var..Abim var..

Hepsi aynı şeyi söylyor..

Galatasaraylılar şampiyon oldu ortaya geldi sevindiler deli gbii. bizde takımımızı tribüne çağırdık alkışlıyorduk..

birden biber gazı sıkılınca ortalık karıştı diyorlar..

Polisin Fenerbahçe taaftarına karşı orantısız güç kullandığı çok belli oluyor artık..

Ve gelinen noktada arabalar çevriliyor..Doğal..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Mayıs 14, 2012, 23:55:50
Valla stada giden arkadaşlarım var..Abim var..

Hepsi aynı şeyi söylyor..

Galatasaraylılar şampiyon oldu ortaya geldi sevindiler deli gbii. bizde takımımızı tribüne çağırdık alkışlıyorduk..

birden biber gazı sıkılınca ortalık karıştı diyorlar..

Polisin Fenerbahçe taaftarına karşı orantısız güç kullandığı çok belli oluyor artık..

Ve gelinen noktada arabalar çevriliyor..Doğal..
Aynı şeyleri en az 20 fenerli arkadaşım söyledi. ciddi anlamda fenerbahçeye karşı bi cephe alma durumu var.

Ya bide şu var aynı durumda biz olsak kafayı yemez miyiz aa ne güzel şampiyon oldunuz hadi alkışlayalım mı diyeceğiz. ben olsam bende aldırmazdım o kupayı orada

NoPasaran

Ya cem olay zaten en başta oradan geliyor..

Çok zorlu ve sıkıntılı bir sezon var. Kupayı ne diye verdiriyorsun orada. Elbette Fenerbahçe alırsa sorun olmazdı ama Gs alırsa bunların olacağı belliydi..

Ancak yukardada dedim Emniyet ile Fenerbahçe taraftarı arasında ciddi sıkıntı var. Ve bu durum devam ederse, ciddi sıkıntılar meydana getirebilir bu durum.

Aslında Türkiye'nin ciddi bir sıkıntısı var..

Emniyet ve yargı hiç olmadığı kadar "doğru yada yanlış" bilmiyorum ama "yanlı" görünüyor...

Yani bugün seni "şampiyonluk yakan adam" diye alsalar götürseler kendini anlatana kadar 3 sene geçer. Ve millet bu durumdan duyduğu rahatsızlığı artık sesli olarak konuşmaya başladı..

Fenerbahçe taraftarıda metrise gidiyor dayak yiyor, voleybolcuları karşılıyor dayak yiyor, maç bitiyor biber gazı yiyor..

Taraftar bu küfür eder, sen biraz olsun sessiz kalmasını bilmelisin..

Ve tabi adamların sorduğu soruda var..

Trabzonda başbakan gibi korunan Fenerabhçe otobüsünün camı kıırlırken olmayan polis yada gücünü kullanmayan polis neden Kadıköyde kullanıyor ?

İlerki günlerde dediğim gibi sıkıntılı bir süreç olabilir çünkü ciddi anlamda Polise güvensizlik var ülkede.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Ve şunuda söylemeden edemeyim..

20 dk önce Discovery Channelde biber gazını anlattı..

Bi çok yerde kullanımı yasakmış bu gazın..

Çünkü astım hastalarında "ölümcül" oluyormuş.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

bahar şenliklerinde okul önünde 300-400 kişi toplandık eğlendik davul zurnayla polis gelip direk biber gazı attı bize daha geçen hafta.nefret ediyorum polislerden
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

Beline silah takınca dünyayı yönettiğini sanan karaktersiz insan sürüsü.
Suç onlarda da değil aslında tek suçlu; Devlet halkı korkutmak, sindirmek için bunları kullanıyorlar.
Fenerbahçe'li taraftarın gösterdiği tepki takdire şayandı, hepsini tebrik ediyorum.

Ayrıca dayak yiyen Fenerbahçe'li taraftarlara ''iyi olmuş'' diyen Beşiktaş'lılar, siz mümkünse tutmayın bu takımı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

"Fenerbahçe taraftarı" gösterdiki artık en büyük sivil toplum örgütüdür..

Cemaat Polis ve Yargı "şeytan üçgenine" bu kadar direnebilen başka bir kurum görmedim. Ne CHP ne Asker nede Cumhuriyet Savcıları..

Benim biber gazı yiyen arkadaşlarımda var , akrabalarımda var, hepsine helal olsun diyorum.

Ayrıca Gırgır dergisinin maçtan önceki sayısı

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

her sene oldugu gibi basarisizligini örtmek icin gündem degistirmeyi cok iyi beceriyor aziz yildirim
hemde iceriden
helal olsun
besiktasli yorumculari cebine aldi,besiktas baskanini kendi yerine yedek baskan yapti
simdide rakip taraftarlari almak icin oyunlar yaziyor iceriden
helal olsun valla

NoPasaran

Nihat Genç in şu yazısını okuyun..Muhteşem yazmış..Yüzde yüzüne katılıyorum. Bu bir şike davası değildir..

http://www.odatv.com/n.php?n=simdi-fenerli-olmak-vardi-anasini-satiyim-1505121200

Anadan doğma Trabzonsporluyum, Ahmet Suatlar Şenol Güneşler sadece hayranlık duyduğum efsanelerim değil hayatımı da şekilleyen üstelik aynı mahallede kapı komşusu kadar yakınımdaki dev'lerdi. Ve bugün Şenol Güneş'in Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ve antrenörünü olduğuna inanıyorum, geçen sene ki takımdan beş milli futbolcusunu satmasına rağmen ve Avrupa kupaları yorgunluğu ve Türkiye'yi sarsan karışıklıklara karşın takımını kafaya şampiyonluğa oynatmasını başardı.

.....
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Ülkeyi alevi sünni türk kürt diye bölemediler futbol ile bölüyorlar göz göre göre

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....