Ana Menü

UAL Final |Atletico Madrid 3-0 Athletic Bilbao | 09.05.12 21:45

Başlatan CR7, Mayıs 08, 2012, 23:32:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

İki İspanyol ekibi Atletico Madrid ile Athletic Bilbao'nun karşı karşıya geleceği 2012 UEFA Avrupa Ligi Finali, yarın 21:45’te canlı yayınla NTV’de.
Romanya’nın başkenti Bükreş'teki Stadionul Naţional'da oynanacak ve 2011-12 UEFA Avrupa Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek olan maçta iki İspanyol takımı Atletico Madrid ve Athletic Bilbao karşılaşacak.
UEFA Kupası olarak bilinen kupanın 41incisi UEFA Avrupa Ligi'nin ise üçüncü finali olacak. NTV’nin canlı yayınlayacağı karşılaşmayı Güntekin Onay anlatacak.
Karşılaşma, yüksek çözünürlük kalitesiyle de D-Smart 58. kanaldan yayın yapan HD-e'de de ekrana gelecek.
UEFA Kupası, Avrupa Ligi olarak düzenlendiği 2010 yılında ilk kupayı Atletico Madrid kazanmıştı. UEFA Kupası’nda 1977 yılında finalde kaybetti. Tarihlerinde ortak noktaları bulunan iki takım da La Liga’da son haftaya hedeflerinden uzakta girerken, Avrupa’nın iki numaralı kupasına uzanmak için mücadele edecek.
Athletico Madrid’de sezon başında transfer olan Milli futbolcumuz Arda Turan, daha ilk senesinde Avrupa Ligi finali oynamanın mutluluğunu yaşayacak.
Kazanan takım 2011-12 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu ile 2012 UEFA Süper Kupası maçında karşılacak.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

El Maestro

Uzatmalara gider gibi sanki ..

Ama kesinlikle seyir zevki yüksek bir maç olacak ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Bende Bilbao alsın istiyorum ama Madrid ağır basıyor.

Sonuçta final maçı hiç belli olmaz bu işler.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

ERHUN

Madrid 3-0 kazandı.

Arda'yı Türkiye'deyken fazla sevdiğim söylenemezdi hatta sevmezdim ama İspanya'ya gittiğinden bu yana hakkındaki görüşüm negatifden nötre dönmüştü. Hatta biraz sevmeye başlamıştım. Türk bayrağıyla orada koşması ayrı bir hoşuma gitti, tebrikler hepsine.

El Maestro

Hakettikleri bir galibiyet aldılar ve kupaya uzandılar ..

19 maçta 17 galibiyet almışlar müthiş bir istatistlik ..

Bilbaolu oyuncular ise morallarini fazla bozmasınlar bence bu ekip eğer tabiki bozulmaz ise ileride çok iyi işler yapacaktır ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

Bilbaoluymuşum gibi üzüldüm yemin ederim

o ağlamaları filan...

yazık oldu.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)