Ana Menü

al sana Tt Arena

Başlatan keskinli, Nisan 23, 2012, 17:53:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray -  Fenerbahçe maçında futbolseverleri derinden üzen bir olay yaşandı. Yüksek tansiyon altında oynanan dev derbide, sarı-kırmızılı renklere gönül veren Fatih Çalışkan isimli 25 yaşındaki taraftar kalbine yenik  düştü ve hayata gözlerini yumdu.
Galatasaray'ın en etkili  taraftar grubu ultrAslan, konu hakkında bir bildiri yayınlayarak Türk  Telekom Arena'da sağlık sağlık skandalı yaşandığın altı çizildi. Yapılan  açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Bu müessif olayda maalesef  bazı eksikler ortaya çıkmıştır. Kardeşimiz rahatsızlandığı esnada yakın  çevrede güvenlik görevlisi olmaması nedeniyle yardım istenememiş, ancak  taraftarın toplu olarak bağırmasıyla ve bireysel çabalar sonucu sağlık  ekiplerinin çağrılması sağlanmıştır.
Sağlık ekiplerinin  müdahalesi esnasında ambulans çağrılmasından sonra ambulansın gelmesi  yaklaşık 15-20 dakika sürmüştür, keza ambulans şoförünün yanlış yollara  sapması nedeniyle hastaneye ulaşım 20-25 dakikayı bulmuştur. Özetle  maçın devre arası rahatsızlanan kardeşimiz ancak maç sonrası hastaneye  ulaşmış ve bu sürede hayatını kaybetmiştir

2012 Türkiyesin de  dünya stadı olarak nitelendirdiğimiz TT Arena'da ve devamında yaşanan  sağlık skandalının sorumlularının bulunup gerekli hukuki işlemin  yapılmasını ve yetkililerden kamuoyunun bilgilendirilmesini istiyoruz."
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

unicorn

Çok güzel stadları var ama eksik demek ki bazı şeyler, uygulamada da eksikler var.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

NoPasaran

Şu stattaki olaylara fena canım sıkılıyor..

Bazen bende çok heyecanlanıyorum o sırada kalkıp bir su içmek lazım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

türkiyede nasil oldugunui bilmiyorum ama almanyada seyircinin sagligini korumak kulüplerin isi.
maclarda cok sayida gönüllü saglikcilar görev yapiyor
kizil hac görev yapiyor
malteser görev yapiyor....
tabiiki karsiliginda para aliyorlar ama kulüplerin diger masraflarinin yaninda devede kulak kaliyor
stadin her bölümünde bu adamlar oldugu icin problemlerde ilk yardim yapabiliyor ve stadda bulunan acil doktorlari aninda yönlendiriyorlar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin