Ana Menü

Süper Final 2.Hafta Trabzonspor - BEŞİKTAŞ

Başlatan unicorn, Nisan 18, 2012, 19:54:16

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

hikaye bu futbolcularin hepside
bunlari elden cikarip yerine altyapidan oyuncu koysak daha kötü durumda olmazdik
radikal adimlar atmali yönetim bu saatten sonra yapacak baska bi seyde yok zaten
canimiz sagolsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Colgado

Hocası Tayfur, golcüsü Pektemek, kurtarıcısı Veli, Edu ve Holosko olan bi'takım bundan fazlasını yapamaz.
Simao, Quaresma ilk 45 dk hiçbir şey yapmadı; ama Tayfur yemedi çıkartmaya. Carvalhal olsa isim misim dinlemez çıkartırdı.

Brestgerfich

Averaj takımıyız.
Ankaragücünden daha kaliteli oldugumuzu, futbol oynadıgımız iddia eden adamın futbol bilgisinden ve sevgisinden şüphe duyarım.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

NoPasaran

Maçtan önce grocbenne attım mesaj, izleyecen mi yok dedi..

3 maç kombinesi olan bir arkadaşım vardı twitterda fena yazar, izleyecen mi dedim yok dedi..

Bende ikinci devre baktım..

O kadar yabancıki oyuncular artık..

Barcelona bile gol yediğinda bugün daha çok üzüldüğümü hissettim..

Bu takımı sevmememk felan değil ama içindeki adamlar kenardaki adamlar mutlu olsun istemiyorum sanırım..

Yakışmıyorlar

Garip bir sezon..

Gitselerde kurtulsak artık hepsinden.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

herseye ragmen beni cok etkiliyor besiktasimin icine düstügü durum
her ne kadar bakmiyacagim,ilgilenmiyecegim desemde yüregim sizliyor
kendi icimizdeki olumsuzluklarin üzerine bide hakemlerin pislikleri gelince iyice sinirleniyorum
her macta bizim aleyhimizemi hata olacak yahu
yeter artik
hani hakemdir hata yapar diyoruz ama hep bizi buluyo
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

Sorunda bu zaten kimesenin itiraz edecek ne hali kalmış, ne isteği.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Colgado

Karabük maçından sonra: Hatalarımızı biliyoruz, play off'ta bunları yapmayacağız.
Gs maçından sonra: Hakem bizi etkiledi kalan 5 maçta elimizden geleni yapacağız.
Ts maçından sonra: 4 maçımız var, umarım futbolun şansı bize döner.

Ah Tayfur Hoca ah. Hapisten çıkmışken gidip karınla, kızınla vakit geçirsen. Hatta süreçten etkilendim psikolojik olarak, takıma faydalı olamıyorum diye bahane üretip istifa etsen.

CR7

demirören zamanından kimseyle çalışmayacağım deyip kimseyi yönetime almayan başkanın bu adamı td yapması nedir? sözünü yemek değil midir?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

melankolizm

- Böyle rezalet bu lige yakışır zaten.
- Ah ulan Beşiktaş kimlere kaldın, ortalıkta hakkını savunan bir tane bile ADAM yok!