Ana Menü

Süper Final | 1. Hafta - Beşiktaş - Galatasaray 16 Nisan Pazartesi | 20.00

Başlatan El Maestro, Nisan 10, 2012, 00:40:51

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Alıntı yapılan: El Colgado - Nisan 17, 2012, 18:05:20
Alıntı yapılan: unicorn - Nisan 17, 2012, 17:44:04
Dun aksam olanlarsan sonra anca sakinlestim.

4-5 yil once olsa ben de atlardim sahaya ve beni kimse tutamazdi o serefi yoksun hakemin yanina kadar. Yapilacak tek sey vardi dun en az 6000-7000 kisi sahaya inmek. Munferit degilde saglam bir sekilde inilseydi daha da iyi olurdu. İsterse 1yil ceza versinler ama sonra İnonu 'de nasil mac yonetilecegini, yere dustukten sonra kalkip adam gibi topunu oynamayi ogrenecekti herkes. Herseye ragmen o sahaya inmedim belki de yanlis yaptim bilmiyorum.

Ümit Abi, Serdar Abi'yi bıraksaydı kesinlikle sahaya çok sayıda insan inerdi. Erdal Abi, Hüseyin Abi indikten sonra o sahaya tribünün yarısı atlardı. Ama bu olaylardan sonra insanlarda sabrın kalmadığı net. Aynı şeyler yaşanırsa daha fazla olaylar kesinlikle çıkacaktır.
aynen öyle. herkes bir kıvılcıma bakıyordu. serdar abi zaten sendeliyordu ama bi tutmasalar olacakları az biraz tahmin ediyordu herkes. hayatımda ilk defa keşke kapalıda olsaydım dediğim maçlardan biriydi bu maç. telefonu elimden aldılar sahaya atıcam diye bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum ben.

o asi ruh kavramı dün tekrardan doğmuştur. Beşiktaş'ın seyircisinin değil taraftarının olduğunu herkes anlamıştır umarım. holiganizm ya da anarşizm ne diyorlarsa buna bunu yapacak kişi veya grubun Beşiktaş taraftarı olduğunu herkes anlamıştır o korku ömür boyu yeter onlara.

o anadolu takımları oyuncularda hakemlerde bundan sonra bi tarafları yiyorsa yere yatsınlar
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Alıntı yapılan: Ersin Develi - Nisan 17, 2012, 17:15:13
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 17, 2012, 16:07:35
Resulun yazmak istedigi cok net..

Utanc verici bir Besiktas..

Haksiz mi?

İlk yarıda
Ernst'in kafa vuruşu
Holosko'nun karşı karşıya pozisyonu
Fernandes'in karşı karşıya pozisyonu olmak üzere 3 tane net pozisyon bulduk.Bir derbinin ilk yarısı için fena bir istatistik sayılmaz bence.

Eşit şartlarda yarışıldığı zaman daha net belli olur herşey bence

Ersin kusura bakmada bu yaklaşmlar bana hep saçma geliyor..

Attın mı kardeşim ?

Yok..

Hep böle oluyor..

Oyun olarakta hiç iyi oyadnığımızı düşünmüyorum hakem olayları dışında..

Ofsayt olmasa bile mesela golü yerdik yine..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

aynen rıza 1000 kişi inecekti sahaya ya o zaman görecekti herkes anyayı konyayı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Mert Herbert

Alıntı yapılan: Agilis 8 - Nisan 17, 2012, 10:50:58
Alıntı yapılan: Agilis 8 - Nisan 16, 2012, 22:09:11
utanıyorum bu takımı tuttuğum için.

evet utandım da gelip utanıyorsan utan kardeşim ya da herkesin gelip imalı LAF SOKMASI  için yazmadım ben o cümleyi ya sorun bende ne yazmak istediğimi alt tarafa rahatça yazamamışım ya da millet ahkam kesmek için benden yola çıkarak cümlelerini kurmuş

şimdi birşey söylicem arkadaşlar...

bu takım her defasında maçtan önce toz pembe iddaalara girip bu maçı alacağız ya da bu maç bizim bu sefer elimizden kaçamayacaklar diyen bizler dğeil miyiz? (takım son 10 maçta 1 2 galibiyeti olmasına rağmen)

bende diyorum sizlerde diyorsunuz. peki bu takım bu kadar kötü oynamaya bu kadar beceriksiz olmaya bu kadar ruhsuz olmayı hakkı var mı ? ilk devre 3 tane %100 golü bizim hakem sayesinde mi atamadık ?

ya da

taraftarımız TAMAMİYLE hakem sayesinde mi oyuna inmek istedi oraya buraya küfür etti ana avrad düz gitti?

ben dün maç boyunca buz kesildim kahvede ayaga kalkamadım sinirden.

bu takım öne geçseydi galip gelseydik atamadıklarımızı atsaydık bu duruma gelir miydi hakem açısından ?

yenilen takım yenilmeyi hazmedemeyen taraftar profili yüzünden bu hale gelmedik mi?

adaletin bittiği yerde ANARŞİ başlar evet doğrudur. sen beceriksiz isen iki top yapamıyorsan anarşi başlar evet..

eboue melo engin gibi it sürüleri alır meydanı sen de izlersin.

o yüzden laflarım çarpıtılmasın. herkese iyi günler

lafını kimse çarpıtmıyor , galatasaray top mu oynadı allah askına ya* öyle bir konusmussun ki sanki adamlar tek kale top oynamışlar gibi.
Futbol bu , girmezse girmiyor işte. En azından 3 tane %100 pozisyonumuz var. Şunu da söylemek istiyorum , 2. yarıda adamların atakları yok doğru düzgün top oynatmadık . Uzun zamandır bu kadar mücadele eden topa basan bir Beşiktaş izlemedim ben. Gerçekten yenilgiye zerre de üzülmedim o sebeple. Beni tatmin etti oynanan futbol. Ruh yok dediğin takım 90 dakika boyunca it gibi koştu. Nasıl ruh yok* Hakem bu maçı bu kadar sabote etmeseydi o zaman skor çok çok farklı olacaktı. Gerçekten halen utanıyorsan tutma takımı ben yine söylüyorum. Burda sana efelik taslamak gibi bir düşüncem asla olamaz ama ben bu forumda herkesin yazdığı gibi takımı, hele ki böyle bir haksızlık ortamında desteklemek gerektiğini düşünüyorum.
Hani sevgilinle uzun süre görüşmezsin ve buluşma esnasında kalbin yerinden çıkacak gibi olur ya , ben her Beşiktaş lafı geçen cümlede bu durumu yaşıyorum. Beşiktaş aşkı anlatılmaz, yaşanır.

naturelkartal

Öncelikle uzun zamandır girmiyordum foruma herkeze Selamlar;
Beşiktaş ne kadar kötü olursa olsun,berbat bir durumda da olsun,Hakemin niyeti ve kasti belli idi.Tamamen taraftarı kışkırtmak
galayana getirmekti.Bence bunuda çok iyi başardı.Beşiktaşın kötü futbolunu konuşalım ama olayları birbirine sokarakta gerçek resmide bulandırmayalım.ortada bir tetikçi var ve işini çok iyi yaptı.Tvlerde yazı basında hep beşiktaşın kötü futbolu bahsediliyor.
konu zaten bu degilki hakemin küçük basit şeyleri bile kullanarak bütün taraftarı kışkırtması.Ama İşte.
Ben maça bizzat gitmedim zaten Gs maçlarına gitmeme gibi kendi kendime verdigim bir karar var.Hemen kendimi kaybedebiliyorum o maçlarda.Feneri sevmeyen ama gs den nefret eden bir jenerasyondanım.Son yıllardaki gs ile olan külüp olsun taraftar olsun yakınlaşmalar bile benim migde mi bulandırıyordu.Kendini Beşiktaşlı adletip Gs nin kardeş kulüp oldugunu söyleyerek gezen çok afedersiniz Çakma beşiktaşlılar daha hard yalamalara (afedersini çünkü çakma cümlesi ile beşiktaş cümlesinin yan yana gelmesinden ötürü) o gece maç gecesi sabaha kadar sövdüm.demek ki insanlıktan bu şekilde çıkılıyormuş.Ben savcılıga suç duyurusunda bulunmayı bile şuan ciddi bir şekilde düşünüyorum.hakem hataları olabilir mi olur.ama kardeşim bukadarı ise tamamen kışkırtma.insanları tamamen suça işlemeye yönlerdime degildir de nedir.savcıların işi ne bunuda araştırsınlar.ne hakla vermiş o kararları.biz 5 kırmızı gördügümüzde bile böyle çileden çıkmamıştık.Her işte hayır varmış varmışki stad yerine kahvede izledim maçı.Sonuçları en azından şimdilik daha küçük oldu.Herkeze saygılar.uzun uzun yazdım ama doldum patlıyacam artık gençlik zamanındaki gibi kırmızı görünce gözlerim dönme noktasındayım.
En Güzel AŞKlar İmkansız Geliyorsa İnsana,İmkansız Oldugu İçin Deliler Gibi Aşıgım Sana KARTALIM

Grocbenn

Bu zihniyet sürdüğü sürece başarı hayal.
Yok hakem ofsayttan golü vermiş.Yok Holosko golü kaçırmış.
Senin stoperin Elmander'e vurdurmayacak.Senin golcün Holosko ise vay ki haline o golü atacak.

Bakın ilk 10 dk.'dan sonra G.Saray kalite olarak ezdi bizi.Pas ile bayılttı.İnönü'de 30.000 kişinin önünde topun bizde kalma süresi 3 sn'yi geçmedi.O gol olmasaydı emin olun yine biz bu maçı kaybederdik.Biz şuan oyuncu kalitesi olarak maalesef çok alttayız.Şu halimizler içeride dışarıda GS,FB bizi çok rahat yener ve yeniyorda.

Ben katıldığımız gün de söyledim.Keşke Super Final'e kalmasaydık.5 hafta daha eziyet devam edecek.
Hüseyin Göcek serefsizdir kabul.Ama iyi bir Beşiktaş,içinde ruh barındıran oyunculardan kurulu bir Beşiktaş C.tesi bu hakeme rağmen yine yenebilirdi G.Saray'ı.

Taraftarı çıldırıyor.Ama oyuncular Ernst,Hilbert,Toraman,Pektemek hariç bir gram tepki yok.Çünkü ruh yok hırs yok.Biz tribünde,Tv başında deliriyoruz.Onlar gayet rahat.

IL Capitano

kalitesizlikten cok randiman alamiyoruz. son on haftaya bakinca bir haftada mucize beklemek biraz zor.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

melankolizm

3 delikanlı kadar olamayan bir stad dolusu insan - bende dahil - . Yazıklar olsun..!
-iniyoruz diyipte armut gibi bakan kapalı, bittiniz ya gözümde sırf zararsınız şu takıma başka bir şey değil!

Ersin Develi

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 17, 2012, 23:01:52
Alıntı yapılan: Ersin Develi - Nisan 17, 2012, 17:15:13
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 17, 2012, 16:07:35
Resulun yazmak istedigi cok net..
Utanc verici bir Besiktas..
Haksiz mi?

İlk yarıda
Ernst'in kafa vuruşu
Holosko'nun karşı karşıya pozisyonu
Fernandes'in karşı karşıya pozisyonu olmak üzere 3 tane net pozisyon bulduk.Bir derbinin ilk yarısı için fena bir istatistik sayılmaz bence.
Eşit şartlarda yarışıldığı zaman daha net belli olur herşey bence
Ersin kusura bakmada bu yaklaşmlar bana hep saçma geliyor..
Attın mı kardeşim ?
Yok..
Hep böle oluyor..
Oyun olarakta hiç iyi oyadnığımızı düşünmüyorum hakem olayları dışında..
Ofsayt olmasa bile mesela golü yerdik yine..

Abi gol atamamak bir bahane değil,düşünce atacaksın
Ama bizim atamamız onların ofsayttan atılan gole sessiz kalacağımız anlamına gelmez.
Oyun olarak iyi değildik ama sadece 4 tane net gol pozisyonumuz vardı

NoPasaran

Bu biraz takım olmakla alakalı Ersin bence..

Lucescu dönemlerindede olurdu bize..

Bazen az pozisyona girer kazanırdık nedense :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Alıntı yapılan: Grocbenn - Nisan 18, 2012, 13:12:22
Bu zihniyet sürdüğü sürece başarı hayal.
Yok hakem ofsayttan golü vermiş.Yok Holosko golü kaçırmış.
Senin stoperin Elmander'e vurdurmayacak.Senin golcün Holosko ise vay ki haline o golü atacak.

Bakın ilk 10 dk.'dan sonra G.Saray kalite olarak ezdi bizi.Pas ile bayılttı.İnönü'de 30.000 kişinin önünde topun bizde kalma süresi 3 sn'yi geçmedi.O gol olmasaydı emin olun yine biz bu maçı kaybederdik.Biz şuan oyuncu kalitesi olarak maalesef çok alttayız.Şu halimizler içeride dışarıda GS,FB bizi çok rahat yener ve yeniyorda.

Ben katıldığımız gün de söyledim.Keşke Super Final'e kalmasaydık.5 hafta daha eziyet devam edecek.
Hüseyin Göcek serefsizdir kabul.Ama iyi bir Beşiktaş,içinde ruh barındıran oyunculardan kurulu bir Beşiktaş C.tesi bu hakeme rağmen yine yenebilirdi G.Saray'ı.

Taraftarı çıldırıyor.Ama oyuncular Ernst,Hilbert,Toraman,Pektemek hariç bir gram tepki yok.Çünkü ruh yok hırs yok.Biz tribünde,Tv başında deliriyoruz.Onlar gayet rahat.

anlatmak istediğim buydu ama bazı arkdaşlar hala gol atamasakta baskılı oynadıgımızı söylüyolar acaba hangi maçı izlediniz?

çocuk muyuz biz de   3 tane % 100 lük kaçırdık diye ' ama biz yuzde yuzluk kaçırdık iyi oynadık onlar yapamadı' dye bir zihniyet mi var ?

kendi sahandasın yerin dibinde bile olsan o maçı ALACAKSIN!

nasıl fener en kötü sezonunda bile galatasaraya 6 tane sallayabiliyorsa ya da eziyorsa sende eziceksin BEN BÜYÜK takımım diyebilesin.

büyüklük camiayla olur ..
camia yı yücelten de sportif basarıdır.
basarı yoksa sende küçük bir TAKIMSINDIR.

bunu kastediyorum bende. bu duruma düşmemek için kelime sarfediyorum ama anlayana
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

genelde serhatin yazdiklarina bir coguna bende katiliyorum
iyi bi takim degiliz,iyi yönetilmiyoruz,taraftarlar bölünmüs...
lakin; ben basari ve büyük takim olmak arasindaki bag göremiyorum
büyüklük basaridan gelmiyor,büyüklük camidan geliyor
15 milyon taraftari olan bi takim,5. ligde bile cok büyük bi takimdir

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

Alıntı yapılan: keskinli - Nisan 19, 2012, 17:25:43
genelde serhatin yazdiklarina bir coguna bende katiliyorum
iyi bi takim degiliz,iyi yönetilmiyoruz,taraftarlar bölünmüs...
lakin; ben basari ve büyük takim olmak arasindaki bag göremiyorum
büyüklük basaridan gelmiyor,büyüklük camidan geliyor
15 milyon taraftari olan bi takim,5. ligde bile cok büyük bi takimdir

aynen.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 19, 2012, 21:08:41
Buyuksunde Trabzonspor olma yolundasin..

evet bugün tam da bunu söyledim arkadaşlara aklımı okuyorsun volkan abi
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.