Ana Menü

Süper Final | 1. Hafta - Beşiktaş - Galatasaray 16 Nisan Pazartesi | 20.00

Başlatan El Maestro, Nisan 10, 2012, 00:40:51

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Yok boyle bir olay ya sirilsiklam olduk arkadas belliydi bi saatten sonra ama yine de umutla bekledik.
Hakem 3 metre havaya atiyor topu lap diye saplaniyor 1cm bile ziplamadi top :) Pazartesi olmasi kotu oldu.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

djinonu

Alıntı yapılan: unicorn - Nisan 14, 2012, 20:28:54
Yok boyle bir olay ya sirilsiklam olduk arkadas belliydi bi saatten sonra ama yine de umutla bekledik.
Hakem 3 metre havaya atiyor topu lap diye saplaniyor 1cm bile ziplamadi top :) Pazartesi olmasi kotu oldu.
siz tam gördünüzmü bilmiyorum ama televizyonda kuru yerlere degilde göl olan yerlere yürüdü..neyse cok keyifsizim...moralim pis bozuldu bi mac keyfimiz vardi..onunda icine edildi!

unicorn

6-7 yere atti topu ilk ceza sahasinin icinde attigi yer cok da balcik gibi degildi hicbir sekilde ziplamiyordu top zaten hakem olmasi gerekeni yapti ya diyecek birsey yok.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erdibatmaz

şu biletlerin akıbetini merak ediyorum. benim bilet barkodu yırtıldı. aldı güvenlik tamamını. koçanı zaten gitti. sorun çıkarsa çarşıyı karıştırırım.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ERHUN

Ya onu bunu bırakın şehir dışından gelenler ne olacak? Karamehmet denen dolandırıcı ve Demirören denen yalaka yüzünden olan yine taraftara oluyor.

melankolizm

- ertelenmesi bence de mantıklı oldu ama o iş maça 2 dk kala olmaz arkadaş, en az 2 saat önce geleceksin deneyeceksin sonra 1 saat kala yine.
- o taraftar neler çekti, hasta olmazsak p.tesi gideriz Allah izniyle..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

catili stadimiz olsayi böyle sorunlar yasmazdi
sayin bakan al sana bi sebep daha
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Fulya'da bir musteriye geldim, semte bi bakim dedim ordan yavas yavas baslamis millet cosmaya mesaleler falan ortam guzeldi.

Nazli_

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN