Ana Menü

Süper Final | 1. Hafta - Beşiktaş - Galatasaray 16 Nisan Pazartesi | 20.00

Başlatan El Maestro, Nisan 10, 2012, 00:40:51

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

İlk maçı ben açıyorum umutlu başlamak adettendir umarım uğurlu gelirim ..

Bi yensekte şunların havası sönse, inşallah averaj takımı olmayız gelene gidene kök söktürürüz ..

Azcık ruhunuz varsa sadece şu taraftar için bu maçı kazanın !!

HAYDİ BİSMİLLAHHHHHHHHHHHHHHHH !

Söz Verin Gelin Bize Söz Verin BEŞİKTAŞ
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

eRe

bu cumartesi mi? bu kadar erken mi başlıyordu ya.ben haftaya sanıyordum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

unicorn

Şu cirkefleri bir yensek ne kadar guzel olur.

İki kez galibiyetin kapisindan donduk, bu kez olsun.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

İnönü'deki ve Telekom Arena'daki maçlar bu sene gassaray nefretimin tavan yapmasına sebep oldu. 2 maçı da alalım. SALDIRIN! ARTIK ALDIĞINIZ PARANIN HAKKINI VERİN!

Grocbenn

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

yuNuS1903

Koy trabzona koy cimbomboma koy şu göt veren kanaryaya   :bjk

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Mert Herbert

3 lü avantajlı paketlerden almak için yine yiyeceğimden içeceğimden kısmıştım , param hazırdı kura çekimlerini bekliyordum ki biletix olayını öğreninceye kadar. Futbolun endüstriyelleştiğini zaten biliyorum fakat bu kadar da halk gerizekalı yerine konmamalı. Enteresan olansa kimsenin tepki koymaması , açtığım konuya bile 1 yorum geldi daha ne diyeyim. O sebeple de gitmemek için elimden geleni yapıyorum , Beşiktaş aşkımı frenlemeye çalışıyorum kısaca.
Hani sevgilinle uzun süre görüşmezsin ve buluşma esnasında kalbin yerinden çıkacak gibi olur ya , ben her Beşiktaş lafı geçen cümlede bu durumu yaşıyorum. Beşiktaş aşkı anlatılmaz, yaşanır.

keskinli

mert kardesim;
su anda bu forumda herkes o kadar bikkinki
tokat atsan cevap vermeyecek hale geldik maalesef
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

unicorn

Mert Herbert

abi benim nefret ettiğim durum şu. Bu iddaa denilen oyun çıktığından beri liglerin tadı tuzu kalmadı. İddaa lig tv gibi kuruluşlara rant aracı oldu futbol. Senelerdir yapmak istedikleri durum , futbolu sokmak istedikleri şekil bu tablonun son halini getirdi. Daha bu sezon play-off uygulamasını duyunca arkadaşa dedim bak bunu yaz  bir kenara , İlk 4 takımı söylüyorum. Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş-Trabzon  . Galatasaray'a , Fener'e bu kadar yandaşlık sağlanmasının sebebini de ben taraftar sayısına bağlıyorum. Bu kadar şerefsizlik olur!
Hani sevgilinle uzun süre görüşmezsin ve buluşma esnasında kalbin yerinden çıkacak gibi olur ya , ben her Beşiktaş lafı geçen cümlede bu durumu yaşıyorum. Beşiktaş aşkı anlatılmaz, yaşanır.

unicorn

Futbolun endüstriyelleşmesini bizde iztemiyorduk zamanında, en azından kendi adıma istemiyordum. "Halkın takımı" diyorduk. Ama sonra ne oldu ?

Cola Turka Arena oldu, Fiyapı İnönü oldu, Milangaz geldi öyle oldu böyle oldu vs vs.

Yıldız oyuncular aldık evet,imkanlar arttı ama ruh gitti. Şimdi bir tabir var iki tarafı pis değnek diye. bu iş biraz da böyle aslında. Şu an İnönü Stadı konusu konuşuluyor. Daha modern bir stad yapılsın, Avm olsun şöyle olsun böyle olsun deniliyor. Bir kısım da diyor oradaki ruh bozulmasın ya da semtten çıkmayalım falan filan. Aslında herkes haklı. Parasız da olmuyor, parayla da.

İşin içine parayı sokmak zorundasın birşeyleri geliştirmek için. Ama ruhu da parayla satın alamazsın.

keskinli

ben kendimi bildim bileli febe ve gese liglere hep önde baslar
medya olsun federasyon olsun hep onlari pohpohlar
en son örnegi geselilerin birbirine girmesini fazla yansitmadi medya,oysa bizim ibrahimlerin kavgasi roman olmustu tüm medyaya
maalesef bu durumu engelleyemiyoruz
nedendir bilmem besiktaslilar bile son zamanlarda bizden cok febenin hakkini korumaya basladi
dolayisiyla bi besiktaslinin federasyon baskani olmasi bile bu ikilinin ligkere önde baslamasini engelleyemez
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

unicorn