Ana Menü

sizce ne olur?gese ne yapar?

Başlatan keskinli, Nisan 06, 2012, 09:33:23

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

NoPasaran

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Nisan 07, 2012, 11:17:57
Yiğit'in dediği gibi napıcaz Melo'yu abi Fernandes varken :)

Meloyu kiralarsın
Fernadesi satarsın..

Bu süreçte 15 milyon euro kara geçebilirsin :D

Melonunda bu sene takımın kattğını küçümsememek gerek..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

göstermelik ceza verirler,sampiyonluga giderken melo cok lazim onlara
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

Galatasaray taraftarının internetteki en büyük buluşma noktası olan WEBASLAN.COM'da yapılan "Sizce Melo'nun bonservisi alınmalı mı? şeklinde bir anket düzenlendi. Kısa bir süre içerisinde büyük bir ilgi gören ve halen devam etmekte olan ankete 32 bin 363 oyun kullandığı anketten çıkan sonuca göre; sarı-kırmızılı taraftarlar, Fatih Terim'in Melo'yu affetmesini ve Brezilyalı futbolcunun sezon sonunda Juventus'tan bonservisinin alınmasını istiyor.

32 bin 363 kişinin oy kullandığı ankette, kullanıcıların yüzde 75.2'si (24 bin 353) "Melo'nun Juventus'tan bonservisi alınsın" derken; yüzde 24.8'i (8012) ise Brezilyalı futbolcunun Riera ile yaşadığı kavgadan dolayı bonservisinin alınmaması gerektiği yönünde oy kullandı.

Galatasaray forması altında bu sezon oldukça başarılı bir performans gösteren Felipe Melo, 10 golün altına imza atarak kariyer rekorunu kırmıştı. Juventus'tan 13 milyon euro karşılığında satın alınabilecek olan Melo için sarı-kırmızılı yönetim kısa bir süre önce Torino seferi düzenleyerek transfer konusunda pazarlıklara başlamıştı.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

tek bir şey söyliycem Atatürk'ün sözü;
'Ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısı severim'
FEDA

Brestgerfich

Alıntı yapılan: Banucan - Nisan 08, 2012, 23:11:29
tek bir şey söyliycem Atatürk'ün sözü;
'Ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısı severim'

Banu bu sana karşı bir şey değil, yanlış anlama. Şimdiden söyliyeyim...

Atatürk'ün sözü: "Ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısı severim"
Forumda konusu sabit olan ve pek çok Beşiktaşlının efsane olarak kabul ettiği futbolcu: Pascal Nouma

Karşıt görüş illa ki olacaktır. Ama kılıf uydurmayalım bence...
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

El Maestro

Yine Nouma'ya gelindi ya ..

Ronaldo'da şımarık kaslarını gösteriyor onuda saymayalım, Sergio Ramos dirsek atıyor, Essien sert oynuyor bilmem ne ..

Pascal çoğu Beşiktaşlı için efsane benim içinde olmak üzere ..

Bana göre aldığı paranın hakkını vermeyenler ahlaksız sporcudur .. Yumruk attı Pascal iyikide atmış, adama tükürdü iyikide tükürmüş, golünü attımı attı, ölümüne mücadele ettimi etti, 1 kez olsun para sıkıntısı yaptımı yapmadı .. Ee aldığı paranın hepside helal olsun o zaman bu 'ahlaksız' adama ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

"Ahlak" kavramının bizlerde uyandırdığı farklı anlayıştan kaynaklanıyor bu aramızdaki fikir ayrılığı...

Karşı tezler ileri sürüp uzatma niyetinde değilim. Anlaşamayız bu konuda. Anlaşamıyoruz çünkü.

(Seninle değil Serkan. Kişisel bir şey yok ortada.)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

NoPasaran

Pascal pislik birisi değildi gökhan..

Bunu istersen Fenerlisine Galatasaraylısınada sorabilirsin..

Hiç bir zaman Nouma, Bir Melo yada Bir Lugano olmadı..Zago bile olmadı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Eğer elimde bıçak olsaydı bir kaç kişiyi doğrardım.bu kadar ruhsuz oynanmaz.taraftarın heyecanı kadar heyecanı içinde hissetmiyorlardı ..

Savaşan futbolcuya tapıyorlar.bende savaşmayı seviyordum,bu yüzden taraftarla bütün oldum .. Bu sözlerin sahibi adam işte Pascal ..

Ayrıca Beşiktaşta yanlış bilmiyorsam 40 maçta 22 gol attı .. Yani futbolunuda oynuyordu, bambaşka bir hırsı vardı ..

Bu sözleri söyleyen ve harbiden golcü olan bir adama ben ruh derim efsane derim başka birşey diyemem ..

Ama farklı düşünüyorsan birbirimize ne desek boş oda ayrı konu ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 09, 2012, 00:29:39
Pascal pislik birisi değildi gökhan..

Bunu istersen Fenerlisine Galatasaraylısınada sorabilirsin..

Hiç bir zaman Nouma, Bir Melo yada Bir Lugano olmadı..Zago bile olmadı..

sinsilik olarak kastediyorsn kesinlikle katilirim ama etik anlaminda katilmam

unicorn

Melo ve Riera'ya Af Talebi

Galatasaraylı futbolcular, kavga eden ve Manisaspor maçı kadrosuna alınmayan ve haklarında henüz karar verilmeyen Melo ve Riera'nın affedilmesini istediler. Takım kaptanları, bu isteklerini teknik direktör Fatih Terim'e ilettiler.

Şampiyonluk yolunda Melo ve Riera ile birlikte yürüdüklerini kaydeden futbolcular, "Yolun sonuna kadar bu arkadaşlarımızla birlikte olmak istiyoruz. Önümüzde 6 tane final maçı var. Arkadaşlarımızın da pişman olduğunu biliyoruz. Sizin vereceğiniz karar çok önemli" diyerek arkadaşları için af istediler.

Fatih Terim ise futbolcuların bu davranışının takımdaşlık adına önemli bir davranış olduğunu belirtti. Futbolda kupalaradan ve maçlardan önemli şeyler olduğunun altını çizen Fatih Terim, konuyu düşüneceğini söyledi ve "Takım değeri her şeyden önce gelir. Her şeyi kaybedebiliriz ama manevi değerleri kaybedemeyiz" diyerek oyuncularına cevap verdi.

Ara sıcaklar... Ben hala ikisine de yol vereceklerini düşünüyorum.

keskinli

Galatasaray'da kavga etmeleri nedeniyle geçen hafta kadro dışı bırakılan Felipe Melo ve Albert Riera için af çıktı. Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan kulüp ikinci başkanı Ali Dürüst, teknik direktör Fatih Terim'in Melo ve Riera için verilen kadro dışı kararını kaldırdığını söyledi
ve oyunculara disiplin cezası verileceğini dile getirdi.

unicorn

İnönü'ye gelecek Fatoş Terim korkuları mı var ?

Bir Melo bu kadar önemli midir yani?