Ana Menü

Kardemir Karabükspor-BEŞİKTAŞ (Spor Toto Süper Lig 34. Hafta) 06.04.2012

Başlatan ilhan mansız_melis, Nisan 04, 2012, 08:40:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

Bunun yönetmeyle ne alakası var?
Saydığın oyunculardan hangisi Beşiktaş'taki Portekizlilerle aynı seviyede?
Her Portekizli iyi olacak diye bi'şey yok.
Benim sadece Simao konusunda hâlâ üzüntüm var, başarısız oldu gerçekten.
Quaresma ve Almeida iyi olabilir, Türkiye'de iş yapabilir diye umduk; ama olmadı.
Fernandes konusunda olasılıkla çoğumuz aynı fikirdedir.
Dolayısıyla takımda revizyon yapmak şart.
Şimdiden yazıyorum. Quaresma ile yola devam edilirse ve seneye Quaresma yine disiplinsiz hareketler yaparsa ciddi anlamda daha fazla zarar ederiz. Almeida, Simao, Quaresma'dan kurtulmanın yollarını bulursak takım için faydalı olur.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: Cem Baba - Nisan 07, 2012, 09:57:06
Yöneten derken teknik direktörden bahsediyor tahminim. -)

hem ondan hem dış yönetimden.
tabii teknik direktör daha önemli.
mourinho gibi bir td'n olsa bunları adam eder oynatır.

unicorn

İnsan yonetmek zordur. Bu kalibrede olan kisiler basarili olur zaten. Yeri geldiginde "şerbetçi" olmak gerek,adillikten taviz vermeden ve insanlari kaybetmeden onlardan istenilen verimi alabilen kisiler yönetici olur, bunu yapmak cok basit degil. Bu vasiflara sahip degilseniz iyi niyetli olmaniz, iyi insan olmaniz yetmez.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Brestgerfich

Quaresma da niyetlendi bi ara kırmızı karta. rakp kale korner direğinin orda üç kişinin arasına girip topu kaybedince bi çıldırdı ama faul yapamadı. bilmem pozisyonu hatırlayan var mı...

Beşiktaşımızın geleceği gerçekten şu playoff'a bağlı. Mücadele etmesi gerek takımın.
Yoksa gelecek sezonda ne kombine, ne forma satılır. Ekonomimiz güçlenmez.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

El Colgado

Real Madrid seviyesinde değiliz, Cristiano'yu alamayız o yüzden Quaresma'yla idare mi edelim? Ya da Almeida.
Sanırım Ronaldo'yu Inter'e kimin transfer ettiğinden ve kimin adam edemediğinden bihabersin, Mourinho her oyuncuyu adam edecek diye bi'şey yok yani. Ayrıca Mou' nun Beşiktaş'a gelme olasılığı mı var ki ismini yazıyorsun onu da anlamadım doğrusu ki gelse Inter de adam edemediği oyuncuyu mu burda adam edecek.
Neyse, toparlayacak olursam Quaresma, Simao ve Almeida beklentileri veremediler. Aynı oyuncularla devam etmek risktir. Seneye performansları aynı seviyede olur ya da gerilerse zarar ederiz. Gönderilmeleri takımın faydasına olur.

NoPasaran

Eğer bir adam terbiyesizse onunla mücadele etmek zordur arkadaş..

Ronaldonun iş ahlakı ile diğerlerini karşılaştırmak bence anlamsız. Zaten Q7 nin Mourinho durumunuda okuyoruz buralardan..

Mesela Terim var GS de..Ama melo ve riera saygısızlık yapabiliyor :)

Ama adamlar taraftarına saygı gösterdiler sene sonuna kadar götürdüler ve şampiyon olacaklar..

Maç 1-1 giderken Almeidanın yaptığı hareketin anlamı nedir ?

Bunu Ekrem yapsa neler denmezdi şimdi..

Bazı oyuncuların oyunları ile hatalarını düzeltmelerine şahit olabiliyıoruz. Mesela fernandes. Kayseri maçında yaptığı hatayı her hafta üzeri ne koyarak düzeltti ancak bu Almeidayı nasıl affedeceğiz bu quaresmayı nasıl affedeceğiz..

Son İnönüde maçta tribünde bağırdılar ya çok hoşuma gitti "Bunların alayını sat başkan"..

Çok soğuttular sadece beni değil herkes soğudu.Bunların sebebi sahada oynana kötü oyundan ziyade taraftarın artık kendisini aptal yerine koyan futbolcularda dolayı olduğunu düşünüyırum

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Play off'ta da maçlar bitse de tatile gitsek modunda oynayacak bi'çok oyuncu. Umarım yanılırım bu konuda. Ya da umarım yanılmam ve alayını satar yönetim.

unicorn

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 07, 2012, 12:07:00
Çok soğuttular sadece beni değil herkes soğudu.Bunların sebebi sahada oynana kötü oyundan ziyade taraftarın artık kendisini aptal yerine koyan futbolcularda dolayı olduğunu düşünüyırum

Yazdıklarının tamamına katılmakla birlikte bu son kısıma imzamı atıyorum Volkan. :)

Artık taraftar da anladı neyin ne olduğunu (gerçi hala anlamayanlar da var azınlıkta olsa da)

Quaresma Manisa maçında attığı iki golden sonra da kapalıya koştu ikinci golde ismini gösterdi hatta hatırlarsanız ama o muhteşem golden sonra bile taraftar Quaresma diye tempo tutmadı, eskiden olsa böyle olmazdı. Taraftar o gün sadece gole sevindi, Quaresma şımarmasın diye. Bu şekilde bilinçlenmek güzel.

El Maestro

Ya bunlar hikaye yönetmek falan bu saatten sonra ..

Çünkü adamlarda iş ahlakı denen bir şey yok, ahlak yok, terbiye yok, hala daha savunmanın hiç mantığı yok ..

Sene başından beri Almeida ve Quaresma denen adamlar bize ihanet ediyorlar, yüzlerini bile görmek istemiyorum artık. Bu davranışları Türk oyuncular yapsa şu an idam etmiş olurduk heralde ..

Quaresma yetenekli oyuncuydu kabul ancak bu adam hiç bir takımda bu mantıkla başarılı olamaz .. Almeida ise kesinlikle yetenekli oyuncu falan değil, bu adama iyi forvet diyenin futbol mantığından kesinlikle şüphe ederim ..

Kısacası Portekizliler gitsin dertler bitsin .. Hiç olmazsa sahada laubali oyuncular görmeyiz..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

mourinho olsa demedim mourinho gibi bir td olsa dedim.
ayrıca senin rakiplerin de atletico madrid-valencia-barcelona da değil.
adam gibi teknik direktör,yönetmesini bilen teknik direktör bu takımı çok rahat götürürdü.
günü gününe paralarını veren bir yönetim olsa gs-fb gibi çok rahat götürürdük.
hemen her şeyde portekizlileri sat denmesini anlayamıyorum.
yerliler ne yapıyor?
almanlar ne yapıyor?
holoskosu,sivok'u çok mu iyiler? kaç kere dün defans arkasına adam kaçırdılar sayamadım
ama bir türkü tutturulmuş gidiyor. portekizlileri satın. sanki portekizliler kötü futbolcularmış gibi.

El Maestro

Yiğit asıl sorun ne biliyormusun ..

Millet Hilbert'te,Ernst'te veya Egemen'de gördüğü ciddiyeti ve samimiyeti Portekizlilerde göremiyor .. Portekizliler sanki takımda herkesten üstün gibi hareketlerde bulundukları için ve laubali hareketler yaptıkları için milleti bunlar asıl çileden çıkarıyor ..

En basit örneği her zaman yukardada yazıldığı gibi Quaresmaaaa diye bağırılıyordu kötü oynasa bile ama en son gördüğü kırmızıdan sonra artık tribündekiler bile bağırmaz oldu .. Neden çünkü takımı takmadığını düşünür oldu artık herkes ..

Yerlilerden bir örnek daha vericek olursak bu İsmail veya Pektemek çokmu iyi oynuyor hayır oynamıyorlar ama adamlarda bir hırs var,istek var ve takımı ciddiye aldıklarını herkes çok rahat görebiliyor.. İşte Portekizlilerde bu durum yok, Beşiktaş kulüp binasını yaksalar umurlarında değilmiş havası var hepsinde ve buda herkesin sinirlerini bozuyor bizlerinde olduğu gibi ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Ben de sadece Portekizliler satılsın olayına karşıyım. Madem ortada bir sorun var çıkarırsın kardeşim herkesin reçetesini. Ekrem ne yaptın bu sene,Cenk sen ne yaptın,Ernst sen ne yaptın,Fernandes sen,Quaresma ya sen vs vs.

Tek tek masaya oturup perforrmans toplantısı yaparım oyuncularla yemin ederim.

Ondan sonra adam zaten ya kendi utanıp der ben ücretimde indirime gidiyorum ya da gidiyorum ben der, ya da daha fazlasını hak ediyorum der. Bunun her sezon sonu yapılması lazım. Yapılıyor zannediliyor ama yapılmıyor. Biraz elini güçlü tutman gerek arkadaş. Oyuncu sana mahkum hissedecek kendini az da olsa.