Ana Menü

Kardemir Karabükspor-BEŞİKTAŞ (Spor Toto Süper Lig 34. Hafta) 06.04.2012

Başlatan ilhan mansız_melis, Nisan 04, 2012, 08:40:57

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

Mou Değil onun gibi birisi demişsin.
Benim için Mou Ferguson'dan sonra en iyi hocadır, senin için de idoldür olasılıkla.
Peki kardeşim Mou'nun adam edemediğini kim adam edebilir bana bunu söyler misin?
Bursa şampiyon oldu bu ülkede, demekki her şey kağıt üzerinde olmuyor. Hatta Sivas kapısından döndü şampiyonluğun. Rakibimiz Gs Servet ve Gökhan'ı ekarte etti, Sabri'yi yedek bıraktı, orta sahaya bedavaya Selçuk'u transfer etti ve Melo'yu kiraladı. Elmander takımın vazgeçilmezi oldu. Geçen seneki anlayışlarından bütün olarak vazgeçtiler. Fb'nin kadrosu zaten iyiydi bence; ama güç kaybettiler Lugano ve Andre Santos'la. Bunun da bedeli düşüş oldu. Ben Gs gibi revizyona gitmemizin gerektiğini düşünüyorum, bu kadroyla iş yapmak biraz zor. Sadece Portekizlilerle alakalı değil yani. Her maç adam kaçıran Sivok'ta gitmeli, yıllık 2 m€ alıp yatan Holosko'da.

Mert Herbert

Tarihimizde bu kadar kötü durumla çok nadir karşı karşıya gelmişizdir. Bu Karabük maçında artık portekizlilerin tutumunu ( fernandes hariç) arif olmayan bile anlar. Bu konuda konuşmak bile gereksiz.

Carvalhal , bana göre bu takımı sattı. Atletico Madrid maçından sonra ben bunu anladım. Madridle oynadığımız ilk maçta biz o kadar fark yemezdik. sol bek'e veli'yi koyup ismail'i yedek tutarak  , absürd bir kadroyla niyetini belli etti bana göre. Zaten stoke'un rövanş maçından beri keyifli bir maç izleyemedik.

Zaten bu portekizliler Mendez'in başının altından çıkıyor. Ve eminim ki bu mendez denilen adam , maçların planlanmasında da etkili oluyor. Yoksa aklım almıyor bu durum nasıl olur? Adamlar takımı sağımlık inek gibi görüyorlar. Kullanabildikleri kadar kullanıp harcıyorlar takımı. Tribünlerin'de genel anlamda hiçbir şeye tepki koymaması beni çileden çıkartan diğer etken.

Fikret Orman'a güveniyorum , çünkü güvenmek zorundayız başka çare yok.  beni korkutuyor bu durum yine de korkutuyor. yıllarca taraftarı , Türkiye kupası , Avrupa galibiyetleri diyerek uyuttular. Yahu allah aşkına biz yaptığımız avrupa maçlarının kaçında adam akıllı top oynadık? Sığınacak kapımız avrupaysa eğer bu soruyu soruyorum size.

Zaten ligde saç baş yoluyoruz. Gerçekten canı yürekten söylüyorum şunu ; lig devresinden sonra dedim , takım umarım başarılara koşar , yüreğini ortaya koyar ben de paramı biriktirip gerekirse yemem içmem elimden geldiğince bütün maçlara giderim. Şimdi bazı kişiler , takımın hani her zaman yanında olacaktın diyorlardır, iyi de takımda ruh yok ki , yaptıkları terbiyesizliğin dik alası. Resmen dalga geçiyorlar bizimle ve yetkililerde bu duruma el atamıyor. E ben neden kendimi sinir strese sokup maçlara gideyim ki şimdi? Manisa maçına gitmeyecektim , Fikret Orman'ın yazısını görünce dedim ki gideyim , destekleyeyim takımımı. sonra samsun maçı için de dedim gideyim takımı destekleyeyim. Gırtlaklarım patlasın gerekirse, o maçtan sonra , ilk defa bu kadar soğudum futboldan. İnsandaki aşkı öldürür bunlar. Umarım bir an önce düzelir.

Şu olaya da değinmek istiyorum , takımın stadyum çalışması bile halen muallakta. Tamam anlaşma yapıldı fakat, İnönü yıkıldıktan sonra , İnönü yerine yeni bir stad mı yapalacak yoksa dağın ucunca bir stad mı yapılacak? Bu düşünce korkutuyor beni. Dünyanın en iyi stadyumlarından (ki bana göre en iyisi Semt'in içinde , denize sıfır) bir stadı yıkıp oraya ne yapacaklar? Alışveriş merkezi mi  ? böyle bir durum olursa , fenerli galatasaraylı taraftarların bile tepki koyması gerekmez mi ? fikret orman biz maçları nerede olsa yaparız diyor , iyi hoş ama İnönü'deki maçla Olimpiyat stadındaki maç aynı havada aynı coşkuda olur mu? Mümkün değil olmaz herkes bunun farkında.
Hani sevgilinle uzun süre görüşmezsin ve buluşma esnasında kalbin yerinden çıkacak gibi olur ya , ben her Beşiktaş lafı geçen cümlede bu durumu yaşıyorum. Beşiktaş aşkı anlatılmaz, yaşanır.

keskinli

baska bi yerde oldugum icin yagmur altinda 1 saat maci gösteren bi türk kahvesi aradim
maci seyredemedim ama yorumlardan anlasiliyorki,yagmur altinda dolasmak daha az can sIkicIymIs

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin