Ana Menü

BEŞİKTAŞIMIZ:0-Samsunspor:1 (Spor Toto Süper Lig 33.Hafta)

Başlatan unicorn, Mart 28, 2012, 19:40:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Alıntı yapılan: Cem Goren - Nisan 02, 2012, 01:37:55
O değil de, ben artık üzülemiyorum anasını satayım.
Eskiden 1 maç yenildik mi hafta ortasına kadar takardım, özellikle derbiyse.

Şimdi tınnn resmen.
İddiamız kalmadıgından mı, bünyenin yenilgiye alışmasından mı anlamadım...

Forza'da gördüm bunu tam beni anlatıyor işte. Var mı benimle ve bunu yazanla aynı durumda olan
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

DIABLO

Alıntı yapılan: Cem Goren - Nisan 02, 2012, 01:37:55
O değil de, ben artık üzülemiyorum anasını satayım.
Eskiden 1 maç yenildik mi hafta ortasına kadar takardım, özellikle derbiyse.

Şimdi tınnn resmen.
İddiamız kalmadıgından mı, bünyenin yenilgiye alışmasından mı anlamadım...

Forza'da gördüm bunu tam beni anlatıyor işte. Var mı benimle ve bunu yazanla aynı durumda olan

Birkaç yıldır böyleyim ben en fazla 30 dakika sürüyor üzülmem bağışıklık kazandık artık.
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Grocbenn

Aslında maç sonu Carvalhal'den hafta içinde yaptıkları çift kale idmanından yakınıp içler acısı futbolu buna bağlamasını bekliyordum ama kendisi hala Super Final'e kalmanın sevincini yaşıyor.

Samsun farkı kaçırdı.Rezil bir futbol vardı.Yazıklar olsun.Bunun bahanesi yok.

Carvalhal yeni yönetim geldikten sonra birden bire Kurtarıcı diye Burak Kaplan'a ve Muhammet'e sarıldı.Bana yapmacık geldi.Halbu ki aynı adam bugüne kadar hiçbir maçta bu adamlara 10 dk bile süre vermedi.Tribünlere oynuyorsun Carvalhal!

Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi çok ama çok önemli.Avrupa'da iyi puan toplamışsın.Muhtemelen bütün ön elemelerde seri başı olacaksın.Ama bunu takan yok.

Bence yeni yönetimin çok acil önlem alması gerekiyor.Ufak bir şok mesela.Carvalhal hemen gönderilip Tayfur geçici olarak gelip Super Final maçlarına onun çıkması gibi.En azından takım havası değişir.

Son hafta herkes kazanırsa Fener'in 5 puan arkasındayız.2 maçı yensek üstlerine çıkarız ama bu halle bu motivasyon ile imkansız.

Nazli_

Milyar dolarlar istiyorsunuz
Formanin hakkini vermiyosunuz
Taraftarla dalga geciyorsunuz
Formayi cikarin ciplak oynayin